UFOt ovat vierailleet planeetallamme jo pitkän aikaa. Miksi?

Vaikka monet tunnustavatkin avaruusolentojen läsnäolon maapallolla, he menevät hiljaiseksi kun pitäisi selittää miksi avaruusolennot ovat täällä. Sitä ei ole vaikea ymmärtää. Avaruusolentojen vierailujen päämotiivin ymmärtäminen auttaa selittämään UFO-ilmiöt.

Suurin osa ihmisistä uskoo, että avaruusolennot vierailevat maapallolla monitoroimassa ihmiskunnan kehitystä ja käyttäytymistä. Tämä saattaa olla johonkin pisteeseen asti totta, mutta on paljon todennäköisempää että ne tulevat tänne tasaisin väliajoin tarkastelemaan planeetan terveydentilaa. Jopa tiedemiehemme ovat alkaneet päästä sisään ajatukseen, että planeettamme on elävä ajatteleva olento.

Suuremmassa kosmoksessa ihmis- ja avaruusolentojen elämä saattaa olla varsin yleistä. Toisaalta sen mitä me tiedämme varsin vähän muista planeetoista ja universumista ylipäätään viittaa siihen, että kotiplaneettamme on äärimmäisen haluttava ja harvinainen ilmestys kosmoksessa.

Ihmiset ovat miettineet pitkään miksi avaruusolennot eivät ole tehneet läsnäoloaan tunnetuksi. Jos me emme ole pääsyy siihen miksi ne ovat täällä, mikseivät ne paljasta itseään? Ihmiskunnan selviytyminen on todennäköisesti alhaalla niiden prioriteettilistalla. Ihmiskunnan selviytyminen ei välttämättä ole niiden prioriteettilistalla ollenkaan. Maapallolla saattaa olla enemmän arvoa avaruusolennoille jos ihmisiä ei asuttaisi palloa ollenkaan.

ufo, alien, avaruusolento, lentävä lautanen

Kaikki mitä tarvitsemme elämä ylläpitoon on annettu meille maapallolla. Meitä on siunattu veden, auringonvalon, henkitettävän ilman, maapinta-alan ja ruoan yltäkylläisyydellä. Me jaamme maapallon miljoonien kasvi-, eläin- ja hyönteislajien kanssa, joista jokainen näyttelee tärkeää osaa planeetan ekosysteemissä, ja jo se itsessään on uskomatonta. Se tekee planeetastamme erittäin harvinaisen ja epätavallisen helmen tähtien joukossa.

Ne jotka seuraavat UFOja läheisesti tietävät modernin ajan suurimman  UFO-havaintoaallon ajoittuvan atomin halkaisuun ja atomienergian käyttöönottoon toisen maailmansodan aikana. Kun keksimme miten manipuloida atomienergiaa saimme aikaan ennenkuulumattoman UFO-havaintojen aallon.

UFO-havaintoja on dokumentoitu kattavasti leijailevan ydinvoimalaitosten yllä sekä USA:ssa että Venäjällä. Luotettavat silminnäkijät sanovat alusten sormeilleen ydinaseiden hallintajärjestelmiä. Tämä UFOjen ja niiden kuskien käytös ei ollut sattumaa ja se oli selkeä viesti ihmiskunnalle.

Monet ihmiset ’haluavat’ uskoa että jos asiat lähtevät lapasesta ja kolmas maailmansota lähtee käyntiin, avaruusveljemme tulevat ja pelastavat ihmiskunnan. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Avaruusolennot voivat tulla väliin ja pelastaa planeetan, mutta niillä ei ole aikaa eikä kiinnostusta lajille joka ei koskaan ymmärtänyt kuinka hyvin heillä oli asiat alunperinkään.

Maapallon meret, metsät, kasvi- ja eläinlajit kiistämättä ovat pelastamisen arvoisia. Elävä, hengittävä ja itsesäätelevä älykkäs olento jolla me elämme on niiden tehtävän ytimessä.

Pitkä ja dokumentoitu historia ihmisten ja luonnon aiheuttamista katastrofeista sisältää myös kertomuksia siitä kuinka UFOt ilmaantuvat paikalle juuri näiden tapahtumien  jälkeen. Ei ole paljoakaan epäilystä etteivätkö ne tarkkailisi palkintoa jota me kutsumme maapalloksi.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.