Ummiitti Wolf 424 -planeetalta

Katselin taivasta illalla ja tunnistin Leijonan tähtikuvion, ja ihmettelin: elääkö joku Leijonan tähtikuvion planeetoilla? Ilmeisesti mikään sivilisaatio, jolla olisi ollut paljon vaikutusvaltaa tai kiinnostusta planeettaamme kohtaan ei ole, sillä yhtään sellaista ei ole kuvattu Elena Danaanin kirjassa ‘A Gift from the Stars’ (1). Leijonan tähtikuviota lähimpänä on Umm-tähtio (Wolf 424), joka on ummiittien koti.

(wikipedia, 2)

Katsotaan ensin missä Wolf 424:n (kaksois)tähti on. Se on noin puolivälissä Spican (Neitsyen tähtikuvion kirkkain tähti), Arcturuksen (Boötes) ja Denebolan (Leijonan takajalka) välillä. Lisäsin toisen tähtikartan tämän sivun loppuun.

Niinkuin oli asian laita Metonin (4) kanssa, ainakin yksi kirja on kirjoittanut Ummosta ja ummiiteista (5). Kirjasta voit lukea heidän saapumisestaan planeetallemme vuonna 1950 sekä siitä miten he ottivat yhteyden ihmisiin Espanjassa vuonna 1965. Elena lainaa kirjaa  (1, p. 300)

Minun onnistui löytää piirroskuva ummiittinaisesta, joka perustuu valokuviin (6). Hänen kultainen pukunsa sopii kuvakseen, jonka Thor Han antaa eri tähtiä matkaavien rotujen puvuista. Videolla elokuulta 2021 (7) hän sanoo: “

kuva lähteestä (6)

“Älypuku on teknologiaa. Ne näyttävät usein kiiltäviltä, koska niissä on pieniä metallihiukkasia, suojan kaltaisia. Joku voi ampua sitä — se ei mene läpi. Kaikenlaisia sinisen ja vihreän värejä, ja sitten on hopeista tai valkoista tai kultaista ja sävyä joka on joko lämpimän kaunis, se on hopeisen ja kullan välillä. Tämä hopea hehkuu kullan keltaisena, se on erittäin hieno.

Ahil-sivilisaatiolla (8) on siniturkoosin värinen, Taal-plejadeilla on valkoinen. Centauri-tähdistöstä tulleilla on hopeinen. Ummiiteilla on tämä kultaisena hehkuva. Ummiittien univormut ovat kauniita, erittäin hienoja. Tykkään siitä. Ja värähtelyvyö muuttaa väriä rodun mukaan.”

Ummiitilta olisi kestänyt 9 kuukautta matkata 14,1 valovuotta maailmojemme välillä (5). Kirjasta ‘A Gift from the Stars’ on luettavissa hieman ummiiteista myös: “Ummiiteilla on tällainen erikoisen korkea otsa, joka erottaa heidät ihmisroduista. Heidän silmänsä ovat pienemmät ja samassa suhteessa kasvoilla kuin ihmisten silmät. He ovat pääosin vaaleita, heidän elinajanodotteensa on arviolta 200 years. Heidän aluksensa ovat lautasmaisia.

Ummiitti Elena Danaanin piirtämänä (1, p.299)

Ummiitit työskentelevät aktiivisesti Maailmojen Galaktisen Liiton kanssa tiedeohjelmassa, jonka tarkoitus on avustaa Maapallon rotuja. Tason 1 sivilisaation kehitykseen puuttumattomuussääntöä kunnioittavat ummiitit  (taso 2 tarkoittaa tähtienvälistä matkailua) (9) ovat kiertäneet tämän ottamalla yhteyttä siviileihin, yleisesti he ovat teknisesti osaavaa väkeä, jotka kykenevät ymmärtämään viestien sisällön, toisin kuin viralliset tieteentekijät.” (1, p.298).

LINKIT
(1) Elena Danaan (2020) A Gift from the Stars. Amazon Press.
(2) https://en.wikipedia.org/wiki/Wolf_424
(3) https://nakedeyeplanets.com/zodiac-constellations/cancer-leo-virgo-star-map.png
(4) On Meton Walls, Windows and Doors
(5) Ribera, A. (1989) UFO Contact from Planet Ummor
(6) Have you heard of planet Ummo?
(7) Q & A – Starships: How do they Fly? (video, August 24, 2021)
(8) Getting acquainted with the Ahil
(9) Elena Danaan (2021)  We will never let you Down, jossa kuvataan neljä evoluution tasoa. Kirjan vaihe 1 nykyisessä kuvauksessa on jaettu kahteen alitasoon (1: kehittyvä; 2: Primääri; 3: tähtienvälinen matkailija), kts. The Arks and the Prime Directive

(Naked Eye Planets, 3)

 

Artikkelin julkaissut Galactic Anthropology

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.