Upseerin väite: Avaruusolentoja on olemassa ja he ovat tekemisissä ihmisten kanssa

Yhdysvaltain armeijan entinen eversti on tehnyt pomminvarman ilmoituksen, jonka mukaan avaruusolennot ovat todellisia ja ovat sekaantuneet ihmisten asioihin. Ulkopoliittisen tutkimuslaitoksen Karl Nell teki hämmästyttävän paljastuksen SALT iConnections -konferenssissa pidetyssä suorassa chatissa ja totesi: ”Viimeinen tehtäväni oli olla osana UAP-toimikuntaa.”

Hän väitti rohkeasti: ”Ei-ihmisäly on siis olemassa, ja se on ollut vuorovaikutuksessa ihmiskunnan kanssa. Tämä ei ole uutta, ja se on ollut käynnissä, ja valtiolla on vaaleilla valitsemattomia ihmisiä, jotka ovat tietoisia siitä.”

Kun häneltä kysyttiin, kuinka varma hän on lausunnostaan, hän vakuutti varmuudella, että ”ei epäilystäkään”. Hän tarkensi: ”Hyvin korkean tason ihmiset, joilla on pääsy tietoihin, ovat nyt tulleet esiin ja sanoneet saman asian. Ihmiset, joilla on mahdollisuus tietää, kertovat saman asian”, Daily Star kertoo.

”Miksi tämän pitäisi olla niin yllättävää? Galaksissa on miljardeja tähtiä.” Entinen sotilas valotti myös sitä, miksi maailman johtajat eivät ole kertoneet asiasta, ja hänen syynsä on varsin hyytävä. Hän sanoi: ”Siihen on kuusi perussyytä. Kansallinen turvallisuus. Suunnitelman puute. Mahdollinen yhteiskunnallinen häiriö. Mahdollisuus ei-julkiseen sopimukseen. Väärinkäytökset ja niiden peittely. Organisaation perimmäinen jääräpäisyys.

”Kansallinen turvallisuus menee kaikkien muiden edelle. Vastuuntuntoinen johtaja olisi vastuuton, jos hän astuisi esiin ilman suunnitelmaa. Kaikki tarkkaavaiset ymmärtävät, että UFOt ovat todellisia, eivätkä ne ole meidän taikka vastustajamme . Pentagon on jo sanonut sen. Kenkä on jo pudonnut.

”Tämä on maailmanlaajuinen ilmiö. Se vaikuttaa muihin maihin, ei vain Yhdysvaltoihin. Järjestäytyneellä uskonnolla on sanansa sanottavana. Tämä on koko planeetan ongelma.”

Tapahtuma, jossa hän puhui, liittyi itse asiassa rahoitukseen, joten hänen oli pakko luetella pätevyytensä väitteensä tueksi huoneessa, joka oli täynnä ihmisiä, joilla ei ollut yhteyksiä avaruusolentojen maailmaan. Hän sanoi: ”Työskentelin avaruusvoimissa, komensin satelliittimaa-asemaa, jolla oli suora yhteys esikuntaan. Vietin aikaa Wright Pattersonissa, armeija lähetti minut strategisten tutkimusten maisteriksi, päädyin Bell Labsiin. Jäin armeijaan ja komensin joka tasolla prikaatiin asti. Päädyin Army Future’s Commandiin ja UAP-työryhmään.”

 

Artikkelin julkaissut Irish Star

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.