USA:n hallituksen viranomainen puhuu UFO-salailusta

Amerikkalainen sijoittaja Christopher Mellon työskenteli 20 vuotta hallituksen leivissä, ja hänen mukaansa on olemassa paljon hyvin dokumentoituja UFO-havaintoja jotta tieteelliset tutkimukset voitaisiin aloittaa laajalti. Dataa, uskottavien silminnäkijöiden todistuksia, koulutettujen sotilaiden kuvaamia videoita ja tutkakuvia on tarpeeksi.

Christopher Mellon on nyt ensimmäistä kertaa avoimesti kertonut  siitä mitä hallitus tietää UFOista. Joitain tapauksia on ollut joihin UFOt ovat liittyneet kun Mellon on työskennellyt hallitukselle.

Laivaston pilotti soitti hänelle eräänä päivänä ja sanoi, että UFO kierteli hävittäjää. Laivasto ei hänen tietääkseen tutkinut asiaa enempää. Lisäksi tutka havaitsi neljä tai viisi kirkasta UFOa iltataivaalla. Jokainen oli hämmentynyt, Mellon sanoo. Yksikään hallituksen virkamies ei näyttänyt kiinnostuvan asiasta, ei senkään jälkeen kun kuvat näytettiin Nightline-ohjelmassa. ”Täysi tieteellisen kiinnostuksen puute vallitsi tuolloin poliittisen korrektiuden takia”, hän kertoo tuskastuneena.

Mellon on äärimmäisen otettu UFO-havainnosta marraskuussa 1989 Belgiassa, jolloin 13 poliisia ja satoja muita silminnäkijöitä näki kaksi kolmion muotoista alusta. Belgian ilmavoimat käynnistivät tutkimuksen, työskentelivät tiedemiesryhmän kanssa ja konsultoivat USA:ta ja NATOa, mutta eivät saaneet selvää selitystä ilmiölle.

Maaliskuun 30. päivänä 1993 enemmän kuin 100 silminnäkijää, joukossa poliiseja ja sotilaita, näki kolmionmuotoisen aluksen Englannin yllä. Esine kyettiin kuvaamaan kaukaa. Britannian puolustusministeriö totesi, että ”tuntematon lentävä esine (tai useita esineitä), joiden alkuperää ei tiedetä, operoi Britannian yläpuolella”.

Mellon painottaa, että esineet eivät olleet USA:n puolustusministeriön omistamia. Hän lisää, että USA:n armeija ei testaa aluksia tiuhaan asutuilla alueilla.

Lisäksi hän huomatuttaa, että armeija yleisesti on valmis tutkimaan UFO-raportteja, jopa silloin kun ne tulevat lentäjiltä tai vanhemmilta upseereilta, kuten entiseltä Arizonan kuvernööriltä Fyfe Symingtonilta.

Hillary Clintonin lupaukset julkistaa UFO-tiedot eivät Mellonin mukaan tule olemaan täysin pidettyjä, koska Hillarylla ei ole pääsyä salaisimpiin UFO-ohjelmien tietoihin jos hänestä tulee presidentti.

”Muistan tilanteita jolloin Valkoisen Talon työntekijät eivät saaneet pääsyä salaisiin puolustusministeriön tietoihin. Ihmiset kuten Hillary voivat olla korkeassa asemassa ilman pääsyä salaisiin ministeriön ohjelmiin, jotka suurimmaksi osaksi käsittelevät uudenlaisia aseita.”

Jos Clinton haluaa saada tietoja UFO-aiheista, paras mitä hän voi tehdä on ottaa yhteys NORADiin, armeijan organisaatioon joka valvoo USA:n ilmatilaa, ja antaa heidän tehdä tutkimuksensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.