USA:n hallitus on solminut sopimuksia avaruusolentojen kanssa

Monet ufologit väittävät, että avaruusolennot ovat työskennelleet hallituksille vuosia. Tämä teoria, joka on vakavasti myös koitettu tutkimalla todistaa oikeaksi, on ollut monien naurun kohteena. Se saattaa kuitenkin olla totta sillä useat tiedemiehet ja hallitusten viranomaiset ovat tulleet esiin ja väittäneet, että avaruusolentojen olemassaoloon liittyy muutakin kuin mitä aiemmin on uskottu.

Philip Schneider oli mies jonka uskotaan paljastaneen erittäin salaista tietoa. Hän oli geologi ja rakenneinsinööri USA:n hallituksessa ja mukana rakentamassa tukikohtia maan alle. Hän oli yksi kolmesta ihmisestä joka selvisi vuoden 1979 tulitaistelusta suurten harmaiden ja USA:n tiedusteluviranomaisten välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa. Dulcessa Schneiderin mukaan ”harmaat” avaruusolennot työskentelivät vieri vieressä amerikkalaisten teknikkojen kanssa. Vuonna 1979 syntyi väärinymmärryksiä. Tästä johtuneesta ampumavälikohtauksesta 66 salaisen palvelun, FBI:n ja mustien barettien agenttia kuoli, samoin kuin tuntematon määrä ”harmaita”.

Philip Schneiderin isä, Oscar Schneider oli lääkintäupseeri USA:n laivastossa. Kahtena viimeisenä elinvuotenaan Phil Schneider kävi pitämässä yli 30 luentoa kuulijoille ympäri maailmaa erittäin salaisista hallituksen toimista, joihin liittyi avaruusolentojen teknologia, avaruusolentojen aseet, kokeet ja avaruusolentojen solmimat sopimukset hallitusten kanssa.

Screen Shot 2015-07-19 at 11.28.19

Monet ihmiset olivat skeptisiä Schneiderin tietojen suhteen ja iso osa hänen elämästään kyseenalaistettiin. Monet pilkkasivat häntä, mutta monet uskoivat että Schneider puhui absoluuttista totta, jotain mitä kukaan muu ei uskaltanut paljastaa.

Schneider löytyi kuolleena asunnostaan mystisesti vuonna 1996. Viranomaiset sanoivat kyseessä olevan itsemurhan, mutta monet uskovat Schneiderin tulleen tapetuksi hänen vuotamiensa tietojen takia.

Vuonna 1954 entinen presidentti Dwight Eisenhower solmi sopimuksen kolmen avaruusolentorodun kanssa, Schneider sanoi konferenssissa vuonna 1995. Sopimuksen pohjalta vaihdettiin teknologiaa, Eisenhowerin väitetään antaneen luvan avaruusolennoille tehdä kokeita ihmisillä maapallolla ja avaruudessa.

Schneider sanoi, että tuhannet ovat kadonneet ympäri maailman, ovat saattaneet joutua avaruusolennoiden käsiin. Hän sani että yhdeksän avaruusolentorotua näkevät ihmisrodun ”säkillisenä ruokaa”.

Schneiderin mukaan teknologia, jonka avaruusolennot antoivat osana vaihtokauppaa, oli jonkinlainen lähes tuhoutumaton metalli. Schneider näytti yleisölle palan metallia. Se on tehty niobiumista, alkuaineesta joka on jaksollisessa järjestelmässä, sekä mariniitista, omituisesta alkuaineesta jota maapallolla ei esiinny.

Mutta oli myös muitakin teknisiä laitteita jotka jotka avaruusolennot antoivat ihmisille sopimusten perusteella. Hallitusten oli mahdollista kehittää vakoilusatelliitti joka pystyy havaitsemaan pennin keittiön lattialta, Schneider sanoo. Tämä vakoilusatelliitti käyttää infrapunateknologiaa jonka erottelukyky on 99.99961.

 

 

Artikkelin julkaissut Ancient Code.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.