Uudella UFO-tietovuotajalla on epäilyttävän läheiset yhteydet vanhoihin tuttuihin

NewsNation raportoi eilisiltana, että edustajainhuoneen valvontakomissio suunnittelee tutkivansa David Gruschin väitteitä, jotka muut henkilöt olivat hänelle esittäneet, joiden mukaan Yhdysvalloilla on hallussaan sekä maahansyöksyneitä lentäviä lautasia että kuolleita avaruusolentoja. Lainsäätäjät sanovat, että heillä ei ole tietoa väitteestä, eivätkä he lukeneet artikkelia tai Gruschin todistusta edustajainhuoneen lakimiehille, mutta että he haluavat tutkia jokatapauksessa, perustuen siihen mitä he TV:stä ovat kuulleet. NewsNation väitti, että tapaukseen liittyisi “kuuleminen”, mutta heidän toimittajansa on ilmeisesti ymmärtänyt väärin mitä “asian tarkastelu” ja “tutkimukset” tarkoittavat.

Samaan aikaan, vieläkin tärkeämpänä seikkana, Gruschin Leslie Keanille ja Ralph Blumenthalille kertoma tarina osoittautuu meikiksi sian naamalla, uusimmaksi maalikerrokseksi samojen väitteiden päällä. Ristiriitainen fyysikko Eric W. Davis, Hal Puthoffin kaveri Pentagonilla ja pitkäaikainen UFO-mies, postasi Facebookiin, että Grusch on “minun entinen erikoisturvamies, joka työskentelee Colorado Springsissa ja on Yhdysvaltain hallituksen tietovuotaja” jota Kean & Blumenthal haastattelivat. Tämä tarkoittaa, että Gruschin salainen lähde puhuttaessa maahansyöksyneiden UFOjen noudoista on kukas muukaan kuin Davis itse, joka oli esittänyt jo samat väitteet kongressille briiffauksessa vuonna 2019, josta Kean ja Blumenthal raportoivat (tottakai) New York Timesissa. Davis uskoo olevansa telepaattisessa yhteydessä Skinwalker Ranchin ulottuvuuksienvälisiin poltergeisteihin, ja sekä hän että Grusch ovat antaneet tietoja Garry Nolanille.

(The Debriefin haastattelussa Leslie Kean sanoi, että Grusch ei maininnut kuolleita avaruusolentoja artikkelin kirjoittamisen aikaan, mikä itsessään on jo valtava punainen lippu monissa asioissa.)

Mutta tämä ei jää tähän. Lue Elizondo ilmoitti Twitterissä, että Grusch oli läheinen “ystävä ja kollega” ja ufologi Joe Murgia raportoi, että hän oli tavannut Gruschin Star Trek -konferenssissa viime kesänä, kun Grusch oli Jeremy Corbellin ja George Knappin seurassa, joille Grusch oli puhunut hänen maahansyöksyneiden lautasten tarinastaan. Grusch on ilmeisesti pyöritellyt tätä tarinaansa yli vuoden ajan, eräiden ufologien mukaan, niihin aikoihin kun Chris Mellon ja hänen kollegansa alkoivat vihjailla “tietovuotajista” ja puskea eteenpäin lainsäädäntöä, jonka nojalla turvallisuuslait eivät koskisi heitä.

Keanin ja Blumenthalin Gruschin väitteiden tueksi siteeraama eläköitynyt eversti osoittautuu myöskin liittyvän Hal Puthoffiin, ainakin hänen Linkedin-profiilinsa mukaan.

Gruschin väitteet eivät ole mitään muuta kuin uusi versio samasta narratiivista, jota Hal Puthoff, Eric W. Davis, Lue Elizondo ja muut Skinwalker Ranchin ympärillä pyörivät ovat veistelleet — ilman mitään todisteita — jo vuosikymmenten ajan.

Tämä tottakai herättää epäilyksiä siitä ovatko Gruschin väitetysti sisäpiiriläisiltä saamat “asiakirjat”, jotka on annettu eteenpäin kongressille, mitään muuta kuin niinkutsuttu Wilson-Davis-muistio, joka koskee väitettyä maahansyöksyneiden UFOjen nouto-ohjelmaa, joka mystisesti ujutettiin viime vuoden edustajainhuoneen kuulemiseen UFOista, juuri niihin aikoihin kun Grusch alkoi käydä keskustelua kongressin kanssa. Gruschin kriittiset analyysitaidot asetettiin vieläkin kovemmin kyseenalaisiksi sen jälkeen, kun hän kertoi ranskalaiselle sanomalehdelle että Yhdysvallat otti haltuun maahan syöksyneen avaruusolentojen aluksen, jonka Mussolini oli löytänyt Italiasta vuonna 1933, mikä on modernia sepitettä jossa on sekoitettu natsien UFO-löytöjä vitsiin, jonka Mussolini lohkaisi vuonna 1941 siitä miten amerikkalaisten tulisi pelätä marsilaisten hyökkäystä enemmän kuin akselivaltioiden. Mutta se on tarina, jonka kanssa Tom DeLongen ja Lue Elizondon ympärillä pyörivä vakoojien porukka on leikkinyt.

Kean & Blumenthal, Mellonin ja Elizondon läheisiä kollegoita, eivät näyttäneet olevan kiinnostuneita paljastamaan Gruschin yhteyksiä tavallisiin UFO-nimiin, eivätkä he esittäneet mitään selkeää aikajanaa Gruschin toiminnalle, jotta me voisimme arvioida milloin hän puhui kongressille tai milloin vakoojien porukka alkoi puskea tietovuotajalainsäädäntöä, jolla saada hänen väitteensä näyttämään päivänpolttavilta ja vakavilta. Ross Coulthart, joka haastatteli häntä NewsNationille, ei kysynyt näitä kysymyksiä hänen esiintyessään ohjelmassa.

Ilman selkeää aikajanaa ja paperisia todisteita on aivan liian helppoa piilottaa totuus ja paketoida Lue Elizondon, Eric Davisin ja muiden pitkään esittämät väitteet uuteen pakettiin. Kysymys kuuluu mitä nämä nämä ihmiset oikeasti haluavat, sillä he ovat jo saaneet omat kiiltävät uudet UFO-virastonsa ja sopimukset aseteollisuuden kanssa heidän työnantajilleen ja kavereilleen. Ehkäpä he haluavat vahingoittaa kilpailevia Pentagonin korkean teknologian ohjelmia paljastamalla ne niin, että heidän suosikkiohjelmansa hyötyvät tästä. Tai ehkäpä he aidosti ovat vakuuttuneita itse, että 1900-luvulta peräisin olevat vakoojatarinat ovat oikeasti totta.

Mutta meidän kaikkien tulisi olla pettyneitä siihen, että kongressi jatkaa samojen väitteiden uskomista ilman minkäänlaisia todisteita.

 

Artikkelin julkaissut Jason Colavito

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.