Uusi ilmavoimien dokumentti mainitsee Project Aquariuksen

Juuri vuodettu USA:n ilmavoimien dokumentti mainitsee Project Aquariuksen. Project Aquarius on salainen Majestic 12 (MJ-12) -projekti liittyen UFOihin ja maapallon ulkopuolisiin sivilisaatioihin.

Tohtori Steven Greer vetää Sirius Disclosure -projektia, jonka tarkoituksena on saada hallitukset virallisesti tunnustamaan maan ulkopuolisten sivilisaatioiden olemassaolo. Tohtori Greer on saanut käsiinsä jo kasan Majestic-dokumentteja, jotka hän on julkaissut sivuillaan.

Nyt vuodettu uusi dokumentti käsittelee Majestic 12:a ja muita operaatioita, sekä useiden UFO-valokuvien analyysia. Se myöntää USA:n ilmavoimien käyttävän erilaisia peitenimiä kerätessään UFO-raportteja.

Dokumentin PDF-versio

Tohtori Greer on saanut käsiinsä myös FBI:n ja DSI:n tutkimuksia koskevia dokumentteja, joiden sisältöjä ovat muut (William Moore, Lee Graham ja muut) julkaisseet. Nämä kertovat viranomaisten vakavasta kiinnostuksesta ilmiöitä kohtaan, joka ei olisi todennäköistä mikäli dokumentit olisivat pilailijoiden väärennöksiä.

Eversti Friend ilmavoimista on vahvistanut, että Project Aquarius on ainakin joskus ollut olemassa. Vaikka dokumenttien sisältö näyttää pitävän paikkansa, joitain päivämääriä on muuteltu tai jopa jätetty pois. Edelleenkään ei tiedetä kuka oli palaverin kohteena oli, ja  siksi voi olla mahdollista että osa tiedoista on tahallista disinformaatiota tai vain tätä henkilöä varten suunniteltua. Tiedossa on ainakin yhden päivämäärän olevan väärin.

UFOja ja ulkoavaruuden sivilisaatioita käsittelevät projektit ovat olleet perustuslaillisen valvonnan ja kontrollin ulkopuolella ainakin 1950-luvulta lähtien. Siksi henkilöt, joilla on tietoa tällaisista projekteista, voivat tulla vapaasti esiin niiden kanssa ilman pelkoa rangaistuksesta. Laki sanoo, että mikään lain ulkopuolinen projekti ei voi kuulua lain piiriin.

Vuodesta 1993 saakka tri Greer on tavannut useita USA:n hallituksen viranomaisia, senaattoreita ja muita komiteoiden jäseniä, Pentagonin vanhempia viranomaisia kuten puolustustiedustelupalvelun (DIA), esikunnan tiedustelupalvelun (J-2) ja CIA:n johtajat. Kaikki ovat kieltäneet pääsyn käsiksi UFOihin liittyviin tietoihin. Jos nämä projektit olisivat lain rajojen sisäpuolella, nämä varsin korkeat virkamiehet todellakin tietäisivät niiden olemassaolosta. Niinkutsutut Majestic 12 -tiedostit ja niihin liittyvät ”hallituksen” projektit toimivat laittomasti. Niillä joilla on tietoa näistä ohjelmista voivat astua esiin, ja heidät vapautetaan kaikista turvallisuusvelvoitteiden tai -valojen asettamista velvoitteista. 1990-luvun lopulla tohtori Greer tiimeineen kirjoitti ”Kunnes Toisin Säädetään”-kirjeen (UNODIR) kaikille aiheesta jotain tietäville hallituksen osastoille ilmaistakseen tämän perustuslaillisen mielipiteen.

Mainittakoon vielä, että esikunnan tiedustelupalvelun johtaja kertoi vuoden 1997 huhtikuussa, että häneltä oli evätty pääsy kaikkia näitä projekteja koskeviin tietoihin ja että Greerin ja kumppaneiden tulisi tulla esiin kaikkien saatavilla olevien armeijan, hallituksen ja tiedustelupalvelun todistajien kanssa. Tämän amiraalin mielestä nämä projektit olivat täysin laittomia. Hän oli tuolloin oikeassa, ja on sitä tänäkin päivänä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.