EU for UAP

Uutta UFO-videokuvaa uusissa dokumenteissa

Fox, televisiokanava joka toi meille Salaisten Kansioiden uudet jaksot, tutkii nykyistä UFO-huumaa tunnin mittaisessa erikoisohjelmassa TMZ:lla ensi viikolla.

Kanava sanoo, että se sisältää täysin uutta UFO-kuvamateriaalia Yhdysvaltain laivaston alukselta, joka tullaan lähettämään osana ohjelmaa.

TMZ Investigates: UFOs: The Pentagon Proof tullaan lähettämään tiistaina, kesäkuun 29. Popkulttuuribrändi, joka parhaiten tunnetaan julkkisten valokuvista hieman Suosikin tyyliin, tulee analysoimaan Yhdysvaltain hallituksen virallista reaktiota ilmiöön.

Valtion odotetaan julkaisevan julkisen raportin New York Timesin ja New Yorkerin tehtyä UFOista salonkikelpoisen aiheen. Pentagon on nyt halukas, ensimmäistä kertaa, myöntämään, että me emme välttämättä ole yksin maailmankaikkeudessa.

Väitteet saivat lisää uskottavuutta presidentti Obaman lausunnoista The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa.

Kyseessä on viimeisin UFO-projekti sen jälkeen kun  Showtime paljasti työskentelevänsä J. J. Abramsin kanssa neliosaisen sarjan parissa.

Puolustusministeriön Gimbal-video

TMZ:n erikoisohjelmassa Harvey Levinin juontama porukka puhuu tämän virallisen UFO-paljastuksen ydintiimille. Ohjelma käy läpi UFO-kuvamateriaalia ja puhuu joidenkin tilanteen kokijoiden kanssa. Haastatteluissa on senaattoreita, pilotteja, Harvardin tieteentekijöitä, entinen Pentagonin viranomainen ja kaksi henkilöä, jotka ovat painostaneet valtiota julkaisemaan UFO-tietoja.

TMZ Investigates: UFOs: The Pentagon Proof  on Warner Brosin tuotantoa. Levin ja Ryan Regan ovat tuottajina ja Jess Fusco on vastaava tuottaja.

“Kiinnostus UFOja ja avaruusolentoja kohtaan on suurempaa kuin koskaan aiemmin”, sanoi Rob Wade, Foxin vaihtoehtomedian osaston johtaja. “Ne ovat historian suuria tuntemattomia, ja tämä erikoisohjelma tulee tutkimaan syväluotaavasti kaikkein tuoreimpia löydöksiä ja todisteita ja yrittää vastata kysymykseen ‘Olemmeko me sittenkään yksin?’”

Levin lisää: “Pentagonin raportti tulee olemaan yhtä tärkeä sen suhteen mihin kysymyksiin se vastaan kuin mihin se ei vastaa. Tämä show on eräänlainen eliminaatioprosessi, jossa otetaan teorioita pois pöydältä ja se mikä jää jäljelle tulee olemaan hienoa.”

 

Artikkelin julkaissut deadline.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.