Vaikuttavatko reptiliaanit Maapallolla?

Johdatetaanko meitä tulevaisuuteen, jossa eliitti käyttää meitä pelinappuloina uudessa globaalissa järjestyksessä, jota maan päällä oleva reptiliaaniläsnäolo harjoittaa?

Tämä on ajatuksia herättävä kysymys, joka esitettiin vastauksena kirjailija Ronald Kinsellan The Digital Demon -teokseen.

Ovatko dinosaurukset todella kuolleet sukupuuttoon? on erilainen kysymys, mutta se on esitetty sarkastisesti.

Ovatko Jurassic-franchisingin viimeaikaiset osat vain yksi askel, jonka tarkoituksena on valistaa ja valmistaa meitä ymmärtämään, ettemme ole tämän planeetan hallitseva laji? Onko se kenties hieman epärealistista? Vai onko?

Vihjattiin, että reptiliaanilaji oli vastuussa ihmisen hyvin varhaisesta lankeemuksesta Eedenin puutarhassa.

Oliko se vasta alkua sille, mitä oli tulossa?

Olipa kyse sitten Eedenin puutarhan tapahtumasta tai jostain muusta, näyttää siltä, että jotkut valppaat yksilöt huomasivat ensimmäisen kerran reptiliaaniolentojen läsnäolon historiassamme kauan sitten.

Maailmalla on lukemattomia ihmisiä, jotka väittävät joutuneensa avaruusolentojen sieppaamiksi tai ottaneensa heihin yhteyttä.

Kuten Ronald Kinsella aivan oikein toteaa, petoksia on ollut meneillään jo pitkään. Useimmat meistä ovat kiireisiä ufojen ja avaruusolentojen sieppausten kanssa sen sijaan, että seuraisimme asioiden kehittymistä.

Roswell – siitäkö kaikki alkoi? Onko se temppu, jolla meidät halutaan harhauttaa siitä, ettemme huomaa, mitä vasen käsi tekee, kun oikeaa kättä tarkkaillaan?

Ja tätä petosta näyttää olevan helpompi hallita nyt, kun teknologia on kehittynyt niin dramaattisesti viimeisten 70 vuoden aikana.

Onko Maapallolla reptiliaaneja?

Pienen tutkijaryhmän esittämästä teoriasta, reptiliaanien läsnäolosta maapallolla, on tullut aihe, joka on saamassa merkittävää vetovoimaa.

Joidenkin mukaan harmaat, jotka usein kuvataan avaruusolentojen sieppausten kohteeksi, ovat reptiliaaanirotuun kuuluvia aaseja.

Oli miten oli, on aina ollut vaikeaa esittää riittäviä todisteita tästä.

Mutta kun totuutta lähestytään, näyttää aina löytyvän juuri tarpeeksi, jotta muutamat rohkeat miehet ja naiset pysyvät avaruusolentotutkimuksen piirissä.

Kinsella myöntää, että hänen mielipiteensä herättävät kritiikkiä. Jos kuitenkin tekee rationaalisen analyysin siitä, mitä hän sanoo, häntä on vaikea kiistää.

Kinsella ja hänen identtinen kaksoisveljensä Philip ovat aina olleet seikkailunhaluisia. Ronaldin mukaan suuri osa tiedoista, joita saamme ufoista ja avaruusolennoista, on ristiriidassa keskenään.

Näyttää siltä, että se, mitä saamme tietää, riippuu kulloisestakin tilanteesta, jotta tarinassa olisi järkeä.

Tämänhetkinen tilanne kiinalaisesta ilmapallosta on erinomainen esimerkki. Yhdysvaltain hallitus ei ole pyrkinyt salaamaan kyvyttömyyttään käsitellä ilmapallon tunkeilijaa.

Kun ensimmäisen kerran paljastui, että ufot olivat se, mikä oli ammuttu alas toisen kerran, se oli melkein absurdia.

He keksivät tarinan sen sijaan, että olisivat kertoneet meille totuuden, ja ihmisten kunniaksi heitä ei uskottu.

Muukalaislaji lentäisi valovuosien päähän planeetallemme ja sitten tekisi ilmapallohyökkäyksen meitä vastaan? Ihanko totta?

Missä nämä käärmeellisen luonnon manipuloijat sitten asuvat? Siitä, mistä voisi olla kyse, Kinsella on tullut useisiin omiin mielipiteisiinsä. Lisäksi hän on oppinut paljon henkilökohtaisista kokemuksistaan.

Kinsellan muukalaiskokemus

Vuonna 1982 Kinsella koki kontaktin, joka hämmensi häntä. Ei siksi, että hän kyseenalaisti tapahtuneen, vaan siksi, että hänen näkemänsä olennot hämmentivät häntä.

Hän kutsui niitä lääkäreiksi.

Hän kertoo, että hänet otettiin eräänä yönä sängystään. Tämä on totta, vaikka hän jakaa huoneen kaksoisveljensä kanssa, joka nukkuu eri sängyssä.

Autor e pesquisador Ronald Kinsella
Ronald Kinsella

Tavoittaakseen talon yläpuolella mahdollisesti leijuvan ufon hän leijui ullakon läpi.

”Oli pimeää. Se oli pimeämpi kuin avaruus itse. En nähnyt tarkalleen, mikä se oli. Siellä oli jotain, mutta minut vietiin sen sisään.”

”Muistan, että minut siirrettiin hyvin modernin näköiseen pyörätuoliin. Se ei sopinut tyypilliseen pyörätuoliimme. Se oli hyvin moderni.”

”Olin osittain halvaantunut enkä pystynyt liikkumaan.”

Kinsellan mukaan hänen edessään seisoi kolme arvoituksellista henkilöä leikkauspöydältä näyttävän pöydän vieressä. Yksi seisoi hänen takanaan, hän tunsi sen.

”Outoa näissä miehissä oli se, että he olivat täysin peitettyinä päästä varpaisiin vaatteisiin, jotka ovat täysin hämmentäviä”

”Minä vetäisin yhdennäköisyyttä säteilylaitteisiin, mutta heillä oli naamarit, jotka vastasivat meidän toisen maailmansodan sotilaiden kaasunaamareita.”

”Heillä oli pyöreät linssit silminä. En nähnyt heidän silmiään enkä erottanut heistä mitään normaalia.”

”Kutsuin heitä lääkäreiksi, koska huoneessa, johon minut pantiin, oli lääketieteellinen tunnelma. Se tuntui steriililtä lääkärinhuoneelta.”

Muukalaisia brittiläisellä aksentilla?

Kinsellalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tuijottaa isäntiään.

He eivät tehneet muuta kuin vastasivat hänen katseeseensa.

Vaatetuksensa vuoksi hän kutsui heitä lääkäreiksi. Hänen takanaan aistittu läsnäolo alkoi puhua.

”Kolme edessä olevaa eivät puhuneet. He vain seisoivat siinä. Takanani oleva alkoi puhua.

”Hän näytti olevan johdossa. Hän oli pomo. Sen minä sain hänestä selville. Hän näytti vetävän naruista.”

”Ensimmäinen asia, jonka hän sanoi, oli hyvin outo. Hän sanoi: ’Teemme sinulle leikkauksen, Ronald'”.

”Kun hän sanoi nimeni, vapisin, koska hän tiesi, kuka olin. Mutta minä en tiennyt, kuka hän oli. En edes nähnyt häntä. Yritin kääntyä ympäri, mutta en pystynyt.”

”Ei ollut niin, että tämä voima olisi pitänyt minua sidottuna. Kutsumme sitä kai halvaukseksi. Hänen äänensä oli brittiläinen. Eikö olekin outoa?

Hyvin outoa, itse asiassa. Olivatko he siis oikeasti avaruusolentoja vai Maasta? Onko Maassa reptiliaaneja? Tekevätkö he yhteistyötä jonkun harmaiden ryhmän kanssa?

Alkutapaamisen jälkeen Kinsellalla oli monia avoimia kysymyksiä. Tämä innoitti häntä lähtemään tutkimaan totuutta.

Seuraavassa Aliens Exposed Live -ohjelman haastattelussa hän keskustelee tästä. Hän käsittelee myös ristiriitaa ufoista ja avaruusolennoista saamiemme tietojen välillä.

Entä se vaikutus, joka reptiliaaneilla on hänen tutkimustensa mukaan sotilasagentteihin ja salaisiin avaruusyhteisöihin?

 

Artikkelin julkaissut Verdade UFO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.