Vapaan energian ja uusien teknologioiden tukahduttamisen voittaminen

Dan Willis on työskennellyt usean vuosikymmenen ajan läpimurtoteknologioiden, kuten vapaan energian, antigravitaation ja parantavien kristalliteknologioiden, parissa. Tässä haastattelussa hän paljastaa ensi kertaa suoran mukanaolonsa tri. Steven Greerin Advanced Energy Research Organizationin (AERO) projektissa yli vuosikymmenen ajalta, joka oli pioneerityötä, jolla pyrittiin tukemaan vapaan energian keksijöitä, jotta he voisivat tuoda markkinoille läpimurtoteknologioitaan.

Tämä sai alkunsa vuoden 2001 National Press Club Disclosure Projectin tapahtumasta, joka toi satoja armeijan ja tiedustelupalvelujen silminnäkijöitä todistamaan ja pyytämään kongressia järjestämään kuulemisen tunnustamattomista SAP-projekteista. He kykenisivät osoittamaan, että meillä on teknologioita, joiden olemassaolosta ollaan oltu hiljaa, kuten nollapiste-energia, jotka eliminoisivat tarpeen käyttää vanhentuneita, vaarallisia ja saastuttavia energianlähteitä kuten ydinvoima, öljy ja hiili. Bushin hallinto eväsi pyynnön järjestää kongressin kuuleminen, jonka jälkeen tieteentekijät ja keksijät siviilisektorilla pyrkivät tuomaan ratkaisuja markkinoille.

Willis aloitti työnsä ryhmän parissa vuonna 2003, jolloin hän työskenteli kymmenien tieteentekijöiden ja keksijöiden kanssa teknisenä neuvonantajana. Vuonna 2014, koettuaan monen vuoden ajan Deep Staten ja muiden vastustusta näiden teknologioiden vapauttamiseksi, projekti hylättiin kun tajuttiin, että näitä teknologioita ei anneta tuoda markkinoille ennen kuin Deep Staten kontrollielementit on ensin poistettu.

Meillä on onni saada eräs näistä välkyistä tieteentekijöistä, tohtori James Schwartz, kertomaan tarinansa siitä miten hän on vuosikymmenten aikana ollut vapaan energian ja vaihtoehtolääketieteen tutkimuksen eturintamassa. Tri Schwartzin erästä keksintöä vastaan on annettu kansallinen salassapitomääräys, ja hänet vangittiin Japanissa hänen pioneeritutkimuksestaan.

Tässä haastattelussa Willis ja Schwartz keskustelevat omasta historiastaan vapaan energian, työntövoimaenergian ja vaihtoehtoisen lääketieteen parissa, sekä siitä miten he ovat omin silmin nähneet tai kokeneet Deep Staten salailua. He keskustelevat useista läpimurtoteknologioiden pioneereista, jotka Deep State on murhannut omien intressiensä vuoksi. Willis ja Schwartz kertovat oivalluksiaan siitä miten Yhdysvaltain patenttitoimiston salassapitomääräykset vaikuttavat sellaisten teknologioiden kuten vapaa energia ja antigravitaatio poissa pysymiseen markkinoilta.

Dan Williksen verkkosivu: thewebmatrix.net/disclosure/technologysuppression.html

Tri James Schwartzin verkkosivu: fluxpowertechnology.com

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.