Venäjä siirtää Saudi-Arabian mystisen ”Gabrielin arkin” etelänapamantereelle

Mieltä järisyttävä raportti kiertää Kremlissä. Puolustusministeriön valmistelemassa raportissa todetaan, että ilmavoimien yhtäkkiä laukaisemat kaksi satelliittia suojelevat Amiraali Vladimisky -nimistä Venäjän federaation tutkimusalusta, joka on lähtenyt juuri hetki sitten Saudi-Arabian Jeddahin satamasta ottaessaan kyytiin mystisen esineen jota kuvataan nimellä ”Gabrielin arkki”.

Arkin tärkeys tuntui niin äärimmäiseltä että presidentti Putin on määrännyt ohjusalus Varyagin, Sovremennyy-aluksen tuhoajan Bystryn, Boris Chilikin-luokan aluksen Boris Butoman ja voimakkaan hinauslautta Alataun liittymään arkkia kuljettavan aluksen matkaan kun ne ovat saaneet suoritettua tehtävänsä Intiassa.

Raportin mukaan ennennäkemätön Amiraali Vladimiskyn tehtävä alkoi 6. marraskuuta kun se lähti Kronstadtin satamasta Venäjän federaation ensimmäiselle tutkimusmatkalle 30 vuoteen. Puolustusministeriö kuvaa lastilla olevan ”kriittistä sotilas-uskonnollista” merkitystä, että mukana on kapseleittain venäjän maaperää ja jotka asetetaan sotilaallisen kunniakkaille sotamuistomerkeille sekä venäläisten matruusien hautapaikoille.

Mikä tämän uskomattoman tehtävän sai aikaan? Raportti selittää, että 25. syyskuuta otti yhteyttä hänen pyhyyteensä patriarkka Kirilliin Moskovassa kahden Mekassa sijaitsevan pyhän moskeijan edustajat koskien mystistä muinaista ”laitetta/asetta” joka löydettiin Suuren Moskeijan (Masjid al-Haram) alta äärimmäisen kiistanalaisen rakennusprojektin alkaessa vuonna 2014.

Suuren Moskeijan edustajat huolestuivat heti löydöksestä kun mystinen ”laite/ase” löydettiin 12. syyskuuta viidentoista miehen kaivaessa tunnelia. Miehet yrittivät irroittaa sitä ja he kuolivat välittömästi voimakkaan ”plasmapurkauksen” seurauksena jonka laite päästi, niin että tunnelikaivaukset romahtivat ja uutisissakin kerrottiin tilanteesta jossa rakennusnosturin romahtaessa kuoli vähintään 107 ihmistä.

Katastrofin ainekset ovat käsillä, mutta tilanne paheni entisestään. Raportti kertoo kuinka ensimmäisen yrityksen 12. syyskuuta jälkeen seuraava yritys poistaa mystistä ”laitetta/asetta” 24. syyskuuta tappoi lähes 4000 ihmistä jättiläismäisen plasmapurkauksen seurauksena. Tapaus järkytti kymmeniä tuhansia ihmisiä, mutta Saudi-Arabian viranomaiset sanoivat panikoivien massojen talloneen toisensa syyttä.

Jälkimmäisen katastrofin kuolonuhrien jälkeen, raportin mukaan, hänen pyhyytensä patriarkka Kirill sai sen jälkeen yhteydenoton Suuren Moskeijan edustajilta koskien yhtä Islamin kaikkein vanhimmista käsikirjoituksista, jonka Venäjän ortodoksikirkko omisti. Tekstin on pelastanut roomalaiskatoliset ristiretkeläiset vuonna 1204 kun heidät karkoitettiin Konstantinopolin Hagia Sofiasta (nykyään Turkissa, Istanbul). Teksti on nimeltään ”Gabrielin ohjeet Muhammedille”. Tärkeää on huomata, raportti väittää, että lähestulkoon tuntematon asia lännessä, oli että roomalaiskatoliset ristiretkeläiset eivät olleet ainoastaan islaminuskoa vastaan, vaan myös pitivät Venäjän ortodokseja vihollisinaan, ja siksi ristiretkien aikaan Venäjän ortodoksikirkko suojeli omien kirjastojensa lisäksi muslimien kirjastoja ristiretkeläisten tuholta.

Tämän muinaisen muslimien käsikirjoituksen, ”Gabrielin ohjeet Muhamedille” mukaan, kuten raportti kertoo, Arkkienkeli Gabriel antoi ohjeet profeetta Muhamedille luolassa nimeltään Hira, joka sijaitsee Jabal an-Nourissa, Mekan lähellä, jossa tämä taivaallinen olento antoi Muhamedin haltuun ”arkin” jolla oli ”valtavia voimia”. Häntä kiellettiin käyttämästä sitä sillä se kuului Jumalalle, ja se piti haudata pyhäkköön joka sijaitsee ”palvontapaikalla jota Enkelit käyttivät ennen ihmistä” kunnes sen tuleva paljastus Yawm al-Qīyāmah’n aikaan, tai Qiyâmah’n aikaan, joka kirjaimellisesti tarkoittaa ”Ylösnousemuksen Päivää”.

Vaikka puolustusministeriön raportti ei puhu paljoakaan siitä mitä hänen pyhyytensä patriarkka Kirill ja Suuren Moskeijan edustajat keskustelivat keskenään, se hämmästyttävästi tunnustaa presidentti Putinin saaneen tietoonsa tämän vakavan tilanteen 27. syyskuuta, ja hän välittömästi määräsi tutkimusmatkan etelänapamantereelle 3 päivää myöhemmin 30. syyskuuta ilmavoimien pommittaessa terroristeja Syyriassa.

Siitä mikä tämä mystinen ”ase/laite” oikeasti on ei raportin käsiinsä saaneen tahon sallita kertoa. Kyseessä on jo nyt tulenarka aihe ja yleisölle kerrotaan vain pieniä paloja siitä mitä tihkuu Kremlin seinien ulkopuolelle. Tämä liittyy myös siihen miksi Venäjä auttaa Saudi-Arabiaa siirtämään sen etelänapamantereelle, mutta kumpikin valtioista saattaa pian olla sodassa länsihallitusten kanssa. Tarvitsee vain katsoa yhtäkään Venäjän korkean sotilashallinnon upseerin selitysvideota siitä mitä he tietävät etelänapamantereesta ja sen historiasta, jotta käy heti ilmiselväksi kuinka kriittisiä aikoja me elämme.

 

 

Artikkelin julkaissut WhatDoesItMean

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.