Vieläkö epäilet UFOjen olemassaoloa?

Oletko edelleen skeptinen maapallon ulkopuolisen elämän olemassaolosta? Siitä että olemme yksin planeetallamme? NIIN PALJON todisteita erilaisisten eliölajien vierailuista planeetallamme vuosisatojen ajan on olemassa, ja nyt hallituksien virkamiehet ovat viimein alkaneet paljastaa kontaktien olemassaolon.

Abduktiotarinoita kerätään ympäri maailman, ne ovat yhteneväisiä toistensa kanssa ja erilaisia tukiryhmiä on perustettu joissa ihmiset jakavat omia tarinoitaan.

Kansan annetaan viimein nähdä se mitä on piiloteltu vuosia. Yhteydenpito avaruusolentojen kanssa on asia josta keskustellaan avoimesti.

Nämä videot ovat tosia, mutta ne voidaan helposti ohittaa. Monet ihmiset eivät halua hyväksyä tätä uutta todellisuutta, joka on ymmärrettävää. Mutta uusi paradigma saapuu nopeasti ja mitä nopeammin hyväksymme tämän totuuden ja lukemattomat mahdollisuudet, sitä nopeammin pääsemme elämään tuossa totuudessa.

Kuolevan CIA-viranomaisen todistus

Kanadan puolustusministeri

Poika siviililennostosta

RAF-pilotin haastattelu vuodelta 1953

Jos sinua pitää edelleen vakuuttaa jostain, katso nämä pilottien, astronauttien ja valtion virkamiesten UFO-haastattelut.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.