Viisi alienrotua joiden kanssa ihmiset ovat olleet kanssakäymisissä

Uskotko maapallon ulkopuoliseen älyyn? Entäpä ideaan että ne eivät ainoastaan ole olemassa, vaan että ne ovat yhteydessä maapallon ihmisten kanssa tällä hetkellä? Kaikki todistusaineisto viittaisi siihen että tämä todellakin pitää paikkansa, eikä se varmasti ole kauhean kaukaa haettua. Tämä artikkeli esittelee nämä rodut, joiden kanssa ihmiset ovat olleet kanssakäymisessä.

Ihmiset ovat jo löytäneet 2000 eksoplaneettaa universumistamme, joista yli 500 on löydetty pelkästään tänä vuonna. Nämä planeetat ovat mahdollisesti sopivia elämälle ja niissä on oikeat olosuhteet elämän ylläpitoon: happi, hiilivedyt ja vesi.

Avaruustutkimus on johtanut meidät tajuamaan että on varsin todennäköistä, että universumi on täynnä elämää, erityisesti kun ottaa huomioon että universumissa on olettettavasti 100 miljardia galaksia. Jotkut ihmiset pitävät mahdottomana sitä, että avaruudessa voisi olla elämää, ja tuplasti epäilevät sitä ne voisivat matkata valon nopeudella meitä tapaamaan. Mutta mieti tätä:

Maapallomme on vain 4 miljardia vuotta vanha universumissa, joka on 14 miljardia vuotta vanha. Mikä eliölaji voi oppia, luoda ja tehdä silloin kun se on 2 tai 3 miljardia vuotta meitä kehityksessä edellä?

Todistettu kontakti

Ihmiset, jotka toimivat kanavoijina, ovat puskeneet valtavirran konsensusta vastaan jo vuosia, jakaen tietoa jonka he ovat saaneet suorasta yhteydestä avaruusolentojen kanssa. Abduktoidut, sotilashenkilöstö, sisäpiiriläiset ja jopa kunnioitettavat tiedemiehet ovat läpeensä koeteltuja erilaisten neurologien, hypnotistien, psykologien ja muiden ristikuulustelussa, ja tämä todistaa kiistämättömästi että näillä ihmisillä on ollut kontakti avaruusolentoihin, joista osan raportoidaan olevan positiivisia, toisten taas negatiivisia.

Jos tämä tulee sinulle uutisena, entinen Kanadan puolustusministeri Paul Hellyer antaa täyslaidallisen parlamentissa, paljastaen UFO-salailutarinat ja avaruusolentojen kanssa käydyt yhteydenpidot. Hän selittää täydelle salille hallituksen virkamiehiä että on olemassa yli 80 lajia avaruusolentoja joista meillä on jotain tietoa ja erityisesti neljä niistä on ollut meihin suoraan yhteydessä:

On arvioitu, että kaikki niistä joiden kanssa olemme ollut yhteydessä tähän asti ovat hyvätahtoisia ja haluavat auttaa meitä. Jotkut näistä olennoista saattavat näyttää omituisilta tai epäluonnollisilta meidän silmiimme, ja se johtuu siitä että on vaikeaa täysin ymmärtää niiden tietoisuuden luonnetta, älyä ja sitä tapaa jolla ne ovat yhteydessä todellisuuteen.

Puhumattakaan siitä, että pelkästään niiden olemassaolo puskee ymmärtämystämme universumista ja meidän paikastamme siinä niin dramaattisesti että on erittäin luonnollista hylätä kaikki se mikä ei ole tuttua tai mikä on meille todella haasteellista. Tämä on varsin ristiriitaista informaatiota, mutta maailma tarvitsee sitä tällä hetkellä.

Aika on kypsä interaktiolle näiden olentojen kanssa, jotta voitaisiin luoda uusi suhde niihin ja avata kommunikaatiokanavat sinne suuntaan. Se on todella meidän kohtalomme lajina, ja se kuuluu orgaanisena osana älylliseksi ja rakastavaksi planeetaksi kasvamiseen.

Pitemmittä puheitta, tässä on viisi avaruusolentorotua joiden kanssa maapallo on ollut yhteydessä.

1) Essassanit

Essassanit ovat teknisesti ottaen Harmaiden avaruusolentojen ja ihmisten hybridi. Ennen muinoin rotu nimeltä Harmaat saapuivat maapallolle. Raporttien mukaan nämä Harmaat olivat mutatoituneet geneettisesti siihen pisteeseen, että ne eivät kyenneet enää lisääntymään. Ne pystyivät vain selviytymään kloonaamalla.

Me olemme suostuneet oman geeniperimämme jakamiseen niiden kanssa niin, että me voisimme muuttaa historian ja tulevaisuuden kulkua. Suurin osa abduktiotapauksista liittyy geneettiseen muokkaukseen, ja se on ollut äärimmäisen hämmentävää ihmisille. Jollain tasolla me olemme kuitenkin suostuneet tähän yhteistoimintaan.

Siitä lähtien kokonainen uusi rotu olentoja on luotu, joka on valmiiksi paljon meitä edistyneempi, ja niille annettiin valmis planeetta asuttavaksi joka on sallinut niiden kehittyä ja kasvaa nopeasti, ilman että ne ovat koskaan olleet niin primitiivisiä kuin meidän matkamme maapallolla.

Ne ovat tavallaan meidän suoria sukulaisiamme, ja ne ovat täällä auttamassa ja tukemassa meitä omassa evoluutiossamme. Ne auttavat meitä pysymään kurssilla kohti kaikkein mieluisinta todellisuutta jonka me voisimme luoda, sellaista jossa vallitsee rauha ja harmonia. Essassanit ovat todella hyväntahtoinen ja rakastava rotu. Niillä on läheinen suhde omaan korkeampaan itseensä, ne ovat äärimmäisen leikkisiä ja rakastavat heijastaa takaisin meidän omaa valtavaa halua tuntea oma itsemme paremmin.

Essassanit ovat avaruusolentokontaktin lähettiläitä, ja saatat ehkä olla tutustunutkin tunnetuimpaan Essassani-rodun edustajaan, Bashariin, jota kanavoi Darryl Anka.

2) Yahyelit (eli Shalanayat)

Yahyelit ovat kaunis ja siro hybridirotu . Niiden sanotaan säteilevän puhtaan kultaista aurinkoenergiaa, ja ne ovat lähimpiä sukulaisiamme tähdissä.

Ne tulevat olemaan ensimmäinen rotu jonka kanssa ihmiset tulevat olemaan avoimessa yhteydessä lähitulevaisuudessa. Ne ovat noin meidän pituisia, ja niillä tuntuu olevan enkelinkaltaisen animehahmon piirteet, joista monet näyttävät varsin monikulttuurisilta. Ne ovat käsittämättömän kauniita, lempeitä, älykkäitä, sydämellisiä ja huomaavaisia.

Niillä on terve suhde teknologiaan ja ne ovat täällä auttamassa meitä kehittymään. Myös ne ovat kehittyneet primitiivisistä ajoista, ja ne ovat paljon meitä edellä kehityksessä tällä hetkellä. On sanottu, että monet meidän nykyisistä sosiaalisen median alustoista on niiden meille antamaa teknologiaa.

3) Siriuslaiset Hybridit

Nämä hyper-tietoiset olennot ovat erittäin kehittyneitä, ja tietojen mukaan niillä on ollut useita kontakteja meidän kanssamme alusta alkaen. Niiden sanotaan olevan Isärotu, joka auttoi luomaan ihmiset geneettisesti. Monet muinaiset profetiat ja henkiset tekstit sanovat avaruusolentojen olleen mukana luomassa ihmisiä.

Siriuslaiset ovat olemassa noin 300 – 500 vuotta tulevaisuuteen ja ne ovat kymmeniä tuhansia vuosia meitä kehittyneempiä. Ne erikoistuvat teknologiaan, arkkitehtuuriin, uusiutuvaan energiaan ja pyhään geometriaan. Avatar-elokuvan olentojen sanotaan olevan ulkonäöltään siriuslasten näköisiä.

Ne ovat meidän pituisiamme, ehkä hieman pidempiä, hoikkia ja niillä on tarkasti piirtyneet lihakset. Niillä on ihollaan lämmin sininen sävy, lämpimät ovaalit silmät, pitkät sormet joita ne käyttävät tarkasti.

4) Plejadilaiset

Plejadilaiset (suomeksi Plejades on Seulaset), ovat pitkiä, pyöreäkasvoisia, leveäsilmäisiä hypertietoisia olentoja, joilla on pehmeät mutta yksityiskohtaiset piirteet. Ne ovat kauniita olentoja joilla on lähes yksinomaan kuvattu olevan valkoiset hiukset (mikäli niillä on hiuksia) ja siniset silmät. On sanottu, että monet meistä ovat viettäneet aikaa Seulasten tähdistössä harjoittelemassa ja oppimassa elämästä ennen maapallolle tuloa, ja että monet ovat sanoneet olevansa menossa sinne takaisin maapallon jälkeen.

Niiden kehot toimivat kuten hienosäädetyt herkät instrumentit, jotka voivat vastaanottaa psyykkisiä signaaleja ympäri universumia. Tällä tavoin jos psyykkisesti työskentelet plejadilaisten kanssa, ne voivat usein olla yksi lähimmistä avaruusolentoroduista joihin voimme olla yhteydessä.

Plejadilaisilla on diplomaattinen tapa toimia, sillä ne ovat erittäin aktiivisesti mukana Tähtienvälisessä Allianssissa, tukien juurirotujen kehitystä toisilla planeetoilla ja taaten niiden evolutiivisen editymisen kaikille. Plejadilaiset ovat äärimmäisen lempeitä ja rakastavia ja ovat helppo rotu saada yhteys psyykkisesti. Ne vastaavat aina nopeasti kutsuusi.

5) Arcturuslaiset

Kaikkein muinaisin rotu Linnunradalla on arcturuslaiset. Arcturuslaiset hyper-tietoiset olennot ovat äärimmäisen kehittynyt olentoryhmä. Ne ovat perustavanlaatuisella tavalla tietoisia, innovatiivisia ja kokeneita. On sanottu, että Arcturuksen tähtijärjestelmä oli ensimmäisenä siemennetty elämällä tässä galaksissa, josta kehittyi sarja muita rotuja, mukaanlukien omamme.

Arcturuslaiset ovat monennäköisiä, sillä niiden äärimmäisen pitkälle kehittynyt tietoisuus on sallinut niiden mennä singulariteetin läpi, ja täydellisesti elää kehittyneessä korkeasti värähtelevässä todellisuudessa. Primäärirotu on noin 1,2-1,5m pituudeltaan, sinertäväihoinen ja niillä on suuret aivot. Niiden kehot ovat yllättävän kyvykkäitä ja niiden muoto on kiinteä.

Arcturuslaiset ovat kehittymässä kiihtyvällä tahdilla pois fyysisyydestä. Arcturuslaiset ovat vitsikkäitä ja psyykkisiä enemmän kuin voisimme käsittääkään, ja ne valvovat ja tukevat omaa elämänkokemustamme. Ne ovat syvempiä esi-isiämme tähdissä.

Enemmän informaatiota ihmisten aikaansaamista avaruusolentokontakteista, hallitusten salailuista, abduktioista ja sisäpiiriläisten todistuksista seuraavassa dokumentissa:

 

Kuinka saada yhteys näihin olentoihin

Päivittäistä meditaatiota suositellaan. Puhdista tilasi, rentoudu ja ota muutama syvä henkäys. Kutsu ne läheisyyteesi. Ja sitten vain meditoit… hiljenny ja kuuntele. Kysy kysymys ja tunnustele minkälaisen vastauksen saat.

Kuten Max Planck kerran sanoi, mielten määrä universumissa on yksi. Nämä olennot ovat tuhansia ja miljoonia vuosia evoluutiossa meitä edellä, joten asiat kuten telepatia, ESP, ja fyysinen siirtyminen ovat yhtä helppoja niille kuin radiosignaalin lähettäminen meille.

Muinaiset tiesivät tämän

Avaruusolentojen vierailuja on kirjattu jo tuhansia vuosia, ja KAIKKI muinaiset kulttuurit puhuvat ”jumalista” jotka ”tulivat alas taivaasta” kirkkaan valon siivittämänä, ja ne antoivat heille itoa, työkaluja, teknologiaa ja kulttuuria. Nämä olennot yleensä kuvataan kirkasihoisiksi tai puettuina jonkinlaisiin avaruusasuun, ja niillä on yleisesti ottaen suuri pää ja leveät silmät.

Chariots of the Gods on mahtava lukuelämys, joka summaa suuren määrän todisteita siitä että muinaiset ihmiset saivat vieraita ulkoavaruudesta ja että he loivat taidetta, luolamaalauksia ja veistoksia näistä kaukaisista vierailijoista.

Monet muutkin rodut ovat kontaktissa kanssamme tällä hetkellä, ja monilla on toive olla yhteydessä meihin. Ehkäpä ne odottavat että avaamme mielemme ja sydämemme ja päästämme irti ahneudesta ja ylpeydestä, kasvamme aikuisiksi ja kehitymme henkisesti ennenkuin ne tekevät itsensä tunnetuksi koko planeetalle.

 

Artikkelin julkaissut Rise Earth.

12 vastausta artikkeliin ”Viisi alienrotua joiden kanssa ihmiset ovat olleet kanssakäymisissä”

 1. Nautin näistä artikkeleista vaikka järestään joutuu toteamaan heti perään haikailevan jotain konkreettista. Aina ehkä sitä ehkä tätä korostuu niin videoissa, teksteissä kuin näissä tekstinpätkissä 😀 (sisältäen vielä kuviakin wuhuuuu) Toki omien kokemusten puute johtuu varmastikkin omasta laiskuudesta pyrkiä kohti näitä kokemuksia, jos nyt ovat millään tavalla kytköksissä realismiin. Ei auta kuin arvailla. Pien omin silmin villaus auttas motivoimaan (oi kuuletteko?)

  1. Minkälaista konkretiaa kaipaat? Ylläolevassa artikkelissa tieto kolmesta ensimmäisesta rodusta (Essassanit, Shalanayat, Siriuslaiset) on käytännössä tullut Basharin kautta. Basharin kanavointeja voi katsoa vaikka Youtubesta.

 2. Harmaat eivät ole itsessään laji, vaan se on ihmisten antama nimitys useammalla samankaltaiselle rotulle mm maitrelle ja solipsi raille

 3. Olette te vaan melko sekaisin satuolentojenne kanssa. Lupaan myöntää olevani väärässä julkisesti, kunhan tuotte yhdenkin ”alienin” (enkä tarkoita syyrialaisia) näytille.

 4. Hei! Voisiko joku lahjoittaa kilon helium3 ja 100 kpl 20mg oxycontin lääkettä? Aluksestani loppui rypistys virta. Oxycontin lääkettä voi lahjoittaa myös eri kokoisina ja eri määriä. Ystävällisin terveisin Mäntäx Pohojax planeetta Horkax lähettiläs.

 5. Upeat tiedot minä uskon että alienejä on olemassa ja sitä paitsi kaikki nämä tiedot uskon niihin kaikkiin alien tietoihi.

 6. Minut on udoabduktoitu ja muistan sen että minula otettiin tutkimuspöydällä jotain pois – miulla on jossain essassani-lapsi johon yritän saada yhteyden vaikka heikosti vasta olen kokenut, kun tapahtui vuonna 2014. Olen iloinen <3 Minä ja puolisoni olemme indigosieluja, itsessäni on arctuslaista perää ja puolisossani pleijadelaista, ihanaa <3

 7. Tunnustamaton totuus, on dokumentti, joka ’pudottaa suomut’ skeptikkojen(kin) silmiltä.
  Kontakti tulee vielä elinaikanamme.
  Se saattaa järkyttää joitakin, jotka eivät usko avaruusolentoihin, vaikka itse katsovat joka päivä peilistä sellaista!

 8. Oikeanlainen asennoituminen tuntemattoman edessä olisi paikallaan myöskin skeptikoille, jossa kaikki onkin mahdollista.

  Maailmankaikkeudessa on ovi. Sen takana lupaus totuudesta. Meidän on kyseenalaistettava kaikki oppimamme asiat. Todisteita on joka puolella. Tulevaisuus nenniemme alla. Emme ole yksin, emme ole koskaan olutkaan.

  Kanadan puolustusministeri Paul Hellyer antoi ymmärtää että on olemassa yli 80 lajia avaruusolentoja, joista meillä on jotain tietoa ja erityisesti neljä niistä on ollut meihin suoraan yhteydessä.

  Itselläni on myös ollut avaruusolento kokemuksia lapsuudesta saakka ja helppo suhtautua yksimielisesti ilman soraääniä esim. Kanadan puolustusministeri Paul Hellyerin väitteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.