Wikileaks-vuodossa puhutaan UFO-paljastuksesta ja nollapiste-energiasta

Wikileaksin viimeisimmässä sähköpostivuodossa John Podesta on saanut postia entiseltä NASAn astronautilta Edgar Mitchellilta. Mitchell halusi pitää kokouksen jossa keskustellaan virallisesti UFO-paljastuksesta ja nollapiste-energiasta (tuttavallisemmin ”vapaa energia”).

Vaikka Wikileaks ei olekaan vielä ottanut kantaa sähköpostin sisältöön, nämä kaksi allaolevaa viestiä löytyvät Wikileaksin nettisivuilta.

Ensimmäisessä sähköpostissa  Mitchell kirjoitti Podestalle:

On tärkeää että me sovimme päivämäärästä tavataksemme ja keskustellaksemme UFO-paljastuksesta ja nollapiste-energiasta, heti ensimmäisenä vapaana hetkenäsi lähtösi jälkeen.

Mitchell sitten mainitsee Vatikaanin olevan tietoinen avaruusolennoista (ETI, extraterrestrial intelligence):

Katolinen kollegani Terri Mansfield tulee olemaan myös paikalla, ja hän kertoo meille Vatikaanin ETI-tiedoista.

Toisessa sähköpostissa entinen NASAn astronautti kirjoitti Podestalle:

Muistathan, että väkivallattomat ETIt viereisestä universumista auttavat meitä tuomaan nollapiste-energian maapallolle. He eivät suvaitse sotilasväkivaltaa missään muodossa maapallolla tai avaruudessa.

Tässä kohtaa ei ole löydetty yhtäkään sähköpostia viimeisimmästä vuodosta joka kertoisi Podestan vastauksesta Mitchellille. Kuitenkin Wikileaks on tehnyt selväksi, että he ovat julkaisseet vasta 1% Podestan tiedoista, ja loput julkaistaan vaalien aikaan.

Voisivatko vastaukset tai jopa yksityiskohtaisemmat tiedot ET/UFO-paljastuksesta olla luvassa? Pian se selviää.

Niille jotka ovat skeptisiä avaruusolentojen tai ”vapaan energian järjestelmien” olemassaolosta, mieti seuraavaa kahta lainausta tohtori Brian O’Learylta, joka on Ph.D, tiedemies, kirjailija, Princeton/Cornellin fysiikan professori ja entinen NASAn astronautti:

ufo-nasa-dr-brian-o-leary

Toinen lainaus tri O’Learylta:

”Jos uudet energiateknologiat vapautettaisiin maailmanlaajuisesti, muutos olisi perustavaa laatua, se vaikuttaisi kaikkiin, se olisi tarjolla kaikille. Nämä teknologiat ovat kaikkein tärkein asia joka on tapahtunut maailman historiassa.”

Lisäksi vain pari päivää sitten  RT.com uutisoi, että Irakin liikenneministeri väittää ”muinaisten avaruusolentojen” rakentaneen maapallon ensimmäisen lentokentän 7000 vuotta sitten Lähi-Itään — ja käyttäneen sitä planeettainvälisiin tehtäviin.

On selvää että jonkin sortin viralliselle julkilausumalle on liikemäärämomenttia hallituksien ja armeijoiden järjestöjen taholla.

Näiden kahden sähköpostin vaikutukset ovat tärkimpiä, ja useita erilaisia skenaarioita voi tapahtua tästä eteenpäin. Tämä aihe on pian maailman puhutuin.

Mahdollisesti paras tapa tämän asian tunnetuksi tekemiseksi on vaatia totuutta, mikä tahansa se sitten onkaan, avaruusolennoista ja vapaan energian teknologioista.

Ehkäpä tarpeeksi monen ihmisen pyytäessä tietoja sähköpostilla tästä aiheesta Wikileaksilta ja Julian Assangelta Twitterissa me saamme vastauksen. Tai mahdollisesti  kysymys tuodaan Hillary Clintonin eteen suoran televisioväittelyn aikana.

Muistammehan että John Podesta twiittasi helmikuussa 2015:

john-pod

Yksi asia on varmaa, maailma ei odota ainoastaan Wikileaksia, vaan myös Podestaa ja Clintonin kampanjaa vastaamaan näihin kahteen vuodettuun sähköpostiin.

Artikkelin julkaissut The Mind Unleashed:

http://themindunleashed.com/2016/10/wikileaks-podesta-email-leak-mentions-e-t-disclosure-and-zero-point-energy.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.