William Shatner uskoo Marsissa olevan elämää

Kapteeni Kirk ei ole iloinen siitä että et ajattele Marsia.

Näyttelijä William Shatner tutki avaruutta vuosia ”Star Trek”-sarjassa, ja hän sanoo olevansa yllättynyt että Marsissa oleva vesi ei saa ansaitsemansa kunnioitusta, koska se tarkoittaa että elämää on maapallon ulkopuolella.

”Löytö tarkoittaa oikeasti sitä että elämää on muuallakin kuin maapallolla”, Shatner sanoo. ”Me olemme nyt havainneet, vaikka emme kirjaimellisesti, että vesi on elämän alkuperä, ja me olemme löytäneet vettä, joten elämänmuotoja on Marsissa ja täten myös muualla. Se tarkoittaa maapallon ainutlaatuisuuden ja Raamatun viestien, jotka sanovat että olemme ainoita universumissa, tuhoutumista. Tarkoitan, että se on uskomaton löytö, ja en usko että sitä on käsitelty ansaitsemallaan kunnioituksella.”

Shatner sanoo ettei Mars ole ainoa asia jota ihmiset eivät ajattele. Hän lisää että ilmastonmuutosten takia ”ihmiset jotka ovat elossa nykyaikana tulevat näkemään merenpinnan nousemisen” minkä hän sanoo olevan ”epämukavaa puolelle maailmasta joka asuu merenpinnan läheisyydessä rannikoilla, eikä kukaan halua puuttua asiaan”.

”He hautaavat päänsä tiedonjyvään samalla tavoin kuin tieto veden löytymisestä haudataan”, Shatner sanoo.

Kapteeni on puhunut.

Mars-mielipiteittensä lisäksi Shatner kertoi Huffington Postille myös uudesta elokuvastaan ”A Christmas Horror Story”, jota hän kutsuu ”kauhean viihdyttäväksi”.

Lue haastattelu:

http://www.huffingtonpost.com/entry/william-shatner-life-forms-on-mars_56148f0be4b0fad1591a07f6

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.