Yliopistoprofessori luennoi ensikontaktista

Tulisiko avaruusolentojen koskaan ottaa julkisesti yhteys ihmiskuntaan, ovatko ne enemmän elokuvasta ET kuin Predator? Viisaita ja suloisia vaiko vihamielisiä ja hanakka liipaisinsormi? Tämänkaltaisia kysymyksiä esittää Westfield State Universityn professori George Michael, joka luennoi huhtikuun 23. päivä asiasta otsikolla ”Olemmeko yksin?”.

Michael, koulutukseltaan rikosoikeuden professori, tunnetaan poliittisisia ääriliikkeitä ja terrorismia koskevista kirjoistaan. Mutta luettuaan Michio Kakun ja Stephen Hawkingin kirjat mahdollisesta avaruusolentokontaktista Michael alkoi työstää omaa kirjaansa, joka arvioi riskejä ja voittoja tähtienvälisten naapureidemme kanssa käydystä kanssakäymisestä.

”Mielestäni on epäuskottavaa että avaruusolennot tulisivat maapallolle ryöstämään sen luonnonvarat koska ne olisivat niin kehittyneitä ettö maapallolla ei olisi niille mitään ryöstettävää”, Michael sanoo lehdistötiedotteessaan. ”Väitän että jos avaruusolennot koskaan vierailisivat maapallolla, se olisi lähinnä mielenkiinnosta, ehkäpä jonkinlaisen kosmisen antropologian harrastamiseksi pikemminkin kuin vihamielisen invaasion takia.”

Michaelin kirja ”Preparing for Contact: When Humans and Extraterrestrials Finally Meet” julkaistiin viime vuonna RVP Pressin kautta. Hänen luentonsa koskettaa mahdollisuutta UFOjen olemassaoloon ja älykkääseen elämään muualla maailmankaikkeudessa. Luento on kello 18 huhtikuun 23. päivä 2015 Westfield Staten Wilson Hall Auditoriumissa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.