11 energiaolentoa Minnesotassa

Havaintopäivämäärä: elokuun 14. 2020

Havaintopaikka: Lakeville, Minnesota, USA

Lähde: MUFON #111041

Energiaolentoja on vaikea tarkkailla videolta. Energiaolennoilla ei ole kiinteää alusta, vaan sen sijaan ne matkaavat ryhmissä. Tämä näyttää levymuodolta, mutta se ei ole sitä. Näen kymmenen energiaolentoa ovaalimuodossa, ja yhden niiden yläpuolella oikealla. Miksei ole videota? Mahdollisesti siksi koska video ei auttaisi paljoakaan. Energiaolentoja ei saa kuvatuksi niin hyvin, sillä ne ovat 80-prosenttisesti läpinäkyviä.

Minä Scott C. Waring olen todistanut sellaista näkyä koko perheeni kanssa keskellä yötä täällä Taiwanissa. Kuvasin sitä yli 15 minuuttia kameralla, mutta ei kamera eikä videokamerakaan kyennyt fokusoitumaan siihen hyvin. Joten, kyllä…. tiedän tämänlaisista ilmiöistä omasta kokemuksista. Se on todellinen, se on vaikeaa kuvata sillä ne ovat valoa. Ne ovat vaikeimpia ja paranormaalimpia kaikista UFO-havainnoista… energian näkeminen omin silmin. Ja kyllä, olen varma että hekin näkivät kuvaajan ja pysyivät hetken aikaa tarkkailtavina. Energiaolennot ovat erittäin kiinnostuneita ja leikkisiä. Mutta usein ne eivät tule esiin pilvistä.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Suuri kirkas, valkoinen, ympyrämäinen valomuoto kesti hiljaa noin 5 minuutin ajan… huomasin sen yöllä kun oli kuistilla. Se oli valkoinen, sitten ympyrä syttyi eri väreihin ja sitten ne liikkuivat pois ja nousivat taivaalle noin 45 asteen kulmassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”11 energiaolentoa Minnesotassa”

  1. Heikkovaloisia paikallaan olevia kohteita kannattaa kuvata pitkillä valotusajoilla. Silloin kamerassa on hyvä olla pitkät manuaaliset valotusaika ja objektiivin aukkosäädöt, mieluiten objektiivin aukkovalinta aivan auki asennossa, silloin jos kohde on erittäin heikkovaloinen. Aukko vaikuttaa myös objektiivin tuottaman kuvan syväterävyyteen. Mitä pienempi aukko (eli suurempi lukuarvo), sitä laajempi on syvyyssuuntainen terävyysalue. Suurella aukolla on taas mahdollista luoda kuvaan voimakkaita vaikutelmia vaihtelevalla terävyysalueella. Etäisyys tarkennus (fokusointi) säätö lähelle ääretöntä, paitsi jos kohde on aivan lähellä, niin matka on silloin arvioitava. Pitkillä valotusajoilla kuvatessa kamera pitää olla myös jalustassa kiinni, eikä pidellen sitä käsissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.