5-metrinen ’Ainsdalen anomalia’ huuhtoutui rannalle Englannissa

Haiseva 5-metrinen merenelävä rantautui brittiläiselle rannalle. Olentoa on verrattu mammuttiin ja avaruusolentoon, ja se on jättänyt paikalliset hämmentyineiksi ilmestymisellään.

Ainsdalen anomaliaksi nimetty olento löydettiin Mersysiden rannalta ja ihmiset ovat pohtineet sitä siitä lähtien. “Se on erittäin outo”, sanoi eräs mies. “Se on kuin monen eri olennon sekoitus. Se on 5 metriä pitkä, sillä on evät, se on karvainen ja sillä tuntuu olevan toinen olento kiinni ruumiissaan, mahdollisesti napanuoralla, joten se saattaa olla synnyttämässä. Se oli kuin valas olisi syönyt hevosen joka oli syönyt delfiinin.”

Natural Englandin viranomainen oli käynyt paikalla tutkimassa jäännöksiä, mutta ei kyennyt siirtämään sitä yksin. Kun olennon valokuvat jaettiin verkkoon, ihmiset arvailivat sen olleen joskus mursu, valas, nauta, hevonen ja aasi — muiden omituisten ehdotusten muassa.

PenNewsin mukaan asiantuntijat uskovat olennon olevan itse asiassa jonkin valaseläimen jäänteet, eläinryhmään kuuluu valaat, delfiinit ja pyöriäiset.

Meribiologi Jack Thomson, luennoitsija Liverpoolin yliopistossa, tutki olennon kuvia ja kykeni näkemään miksi ihmiset luulivat kyseessä olevan jonkinlaisen hevoseläimen.

“Minun on myönnettävä, että tämä on vaikea”, hän sanoo. “Aluksi luulin sen olleen hevonen, koska sillä oli osia jotka näyttivät paljon kavioilta, kuitenkin ottaen huomioon sen koon — olen nähnyt raportteja, jotka ovat puhuneet sen olevan arviolta 5-metrinen — ja kallolta näyttävän osan piirteet, sanoisin että kyseessä on jonkinlainen valaseläin.”

Englannin rannan omituisen eliön lisäksi tänä vuonna on useita muitakin kummallisia otuksia rantautunut rannoille ympäri maailman.

Aiemmin omituinen silmätön merielävä oli ajautunut rannalle Destiladerasissa, Meksikossa, mystisen merielävän suuri ruho oli huuhtoutunut rannalle Skotlannissa Ciara-myrskyn aikaan, sekä olento joka oli huuhtoutunut rannalle Etelä-Carolinassa

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.