Ateisti kävi kuoleman porteilla, oppi henkisyydestä

Vuosi on 1988 ja 17-vuotias Jan Bostik ei ollut koskaan kuullutkaan Jumalasta tai Buddhasta tai mistään henkisestä. Hän eli Tsekkoslovakiassa (nykyään Tsekki) kommunistivallan aikana.

Yhteisö oli luonteeltaan ateistinen ja henkisyydestä ei puhuttu hänen kotonaan tai koulussa.

Bostik oli insinööriopiskelija. Hän ja opiskelijatoverinsa ajoivat moottoripyörillä joelle Tyniste nad Orlician lähelle hypätäkseen uimaan. Hänen ystävänsä hyppäsi noin 3 m korkeudesta ja ui rannalle.

Oli satanut hiljattain ja ranta jossa Bostik seisoi oli märkä. Hänen jalkansa luiskahti ja hän kaatui jokeen sen sijaan että olisi hypännyt ohjatun varovaisesti. Kun hän osui veden pintaan, hän mursi kaksi niskanikamaa.

Hän halvaantui välittömästi.

Koska hän ei kyennyt liikuttamaan raajojaan, hän kohtasi kuoleman. ”Pelkäsin huolemaa enkä tiennyt mitä sen jälkeen tapahtui” hän sanoo videolla joka on julkaistu NDEvideos.com-sivustolla.

Hän oletti kuoleman olevan kuin kytkin joka pannaan pois päältä ja hänen tietoisuutensa loppuu siihen. Sen sijaan hän havaitsi kehonsa irtautuvan hänen mielestään.

”Katsoin tilannetta kauempaa ja näin ruumiini makaavan joenpohjassa”, hän sanoo. ”Identiteettinini oli täällä, mutta ruumiini makasi siellä”.

”Joten se oli kuoleman hetki kun sieluni irtautui ruumiistani”.

Hänet vedettiin kapeaan, pimeään tilaan ja hän näki violetinkeltaisen valon. ”Siellä yhtäkkiä tunsin onnellisuuden tunnetta, euforiaa ja iloa”, hän sanoo. ”Yhtäkkiä tunsin että olen ollut siellä joskus, että olin kotona”.

Se tuntui enemmän kodilta kuin hänen vanhempiensa talo.

Hän näki hahmon joka oli täynnä valoa ja rakkautta. Hän uskoi nyt tuon hahmon olevan Jeesus. Olento pyysi häntä miettimään elämäänsä, sitten sanoi hänelle että nyt ei vielä ollut hänen aikansa kuolla, ja lähetti hänet takaisin ruumiiseensa.

Bostik oltiin kasvatettu ateistisessa yhteiskunnassa, ja hän koki ettei hänen kokemuksensa ollut mitään kuviteltavissa olevaa. Sellaiset ideat eivät olleet olemassa hänen mielessään. Kuitenkin tämän tapahtuman jälkeen, joka tuntu perustavanlaatuisen todelliselta, hän uskoo kuolemanjälkeiseen elämään.

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.