Avaruusolento käppäilee Intiassa

Havaintopäivämäärä: kesäkuu 1, 2021
Havaintopaikka: Jharkhand, Intia
Omituinen hahmo, joka muistutti haamua tai avaruusolentoa, nähtiin käppäilemässä Intiassa tienposkessa. Ohiajavat motoristit kuvasivat olennon omituisen hahmon käydessä ahon laitaa vailla minkäänlaisia huolia.

Hahmo näyttää jonkinverran ihmismäiseltä, kuitenkin sen kädet ovat viidenneksen pidemmät kuin ihmisillä. Valkoinen hahmo näyttää pitävän jonkinlaista ihonmyötäistä valkoista asua, tai sitten se on nakuna. Kun moottoripyöräilijä kameran kanssa hidasti, hahmo pysähtyi ja kääntyi ympäri hiljaa. Henkilö moottoripyörällä laski kameraa katsoakseen maahan, mahdollisesti hän ei halunnut häiritä kävelijää. Hahmo katsoo häntä, sitten kääntyy ja jatkaa eteenpäin. Sitten motoristi ajaa pois. Se siitä kohtaamisesta, kohtaamisemme avaruusolentojen kanssa olisi voinut olla mielekäs ja syvällinen, jolloin olisimme saaneet vastaukset kysymyksiimme universumista. Sen sijaan meillä on ohiajeluvideo, joka muuttui viraaliksi.

Avaruusolennot ovat tulossa lähemmäksi ja lähemmäksi, neuvoni on sellaisen nähdessä: pysähdy ja juttele sille. Ehkäpä se haluaa antaa meille parannuskeinon COVIDiin, mutta kukaan ei vain ole pysähtynyt juttelemaan. Ehkäpä sillä on kuolemattomuuden salaisuus, ja kuitenkaan kukaan ei ole ollut tarpeeksi kiinnostunut pysähtyäkseen ja tervehtiäkseen olentoa. Tämä on se maailma missä me elämme.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

3 vastausta artikkeliin ”Avaruusolento käppäilee Intiassa”

 1. Kuvassa kävelevän hahmon olkavarsi näyttäisi olevan normaalin mittainen, mutta erittäin laiha ja lihaksiton. Olkavarsi on olkanivelen ja kyynärnivelen välinen osa yläraajasta.

  Tiedetään että ihmisenkaltaisilla avaruusolennoilla on tyypillisesti myös erittäin laihat ja pitkät kyynervarret, katso (yläkuvaa). Kädet ainakin viidenneksen pidemmät kuin normaali mittaisella ihmisellä. Kyynärvarsi on kyynärpäästä ranteeseen asti ulottuva osa ihmisen käsivarresta. Termiä käytetään anatomiassa erottamaan se olkavarresta.

  Olennon hartiat näyttää olevan myös normaalia kapeammat ja tämäkin tunnusmerkistö anatomiassa sopii ihmisenkaltaisiin avaruusolentoihin. Olkapää eli hartia on kädellisten ruumiinosa, joka sijaitsee olkavarren yläosassa kaulan vieressä. Olkapään kohdalla on olkanivel. Olennon jalat on myös erittäin laihat.

  Avaruusolento käppäilee Intiassa tienposkessa, on kyllä hauska otsikko ja voi alkaa naurattamaan. Videolla näyttäisi olevan montakin motoristia, mutta vain yhdestä kamerasta kuvattu tuo tapahtuma. Kaksi ensimmäistä motoristia joilla on liian kova vauhti ajautuvat olennon ohi ehkä tahtomattaan. Seuraavat motoristit onnistuu hidastamaan vauhtinsa ja ihmettelemään asiaa oikein kunnolla kysyen itseltään mistä tässä on kysymys?

  Saattaa olla että avaruusolennot ovat tulossa lähemmäksi ja lähemmäksi ihmistä tarkoitushakuisesti. Pitäisi varmaan yrittää jutella niille jos noin käy yllättäin. Ihmiset myös pelkää kaikkea poikkeavaa ja yllätyksellistä, joten kommunikointi saattaisi olla aluksi haastavaa, mutta ehkä myös antoisaa jos se lähtee hyvin sujumaan. Voisi anakin alkuun kysyä varovaisesti, että mistä kaukaa tulet ja minne olet matkalla?

  1. ”Voisi anakin alkuun kysyä varovaisesti, että mistä kaukaa tulet ja minne olet matkalla?”
   – Ja millähän kielellä tuon kysymyksen esittäisi, englanniksi, suomeksi..?
   -Onkohan tuolla olennolla edes korvia, millä kuulla ja äänielimiä, millä äännellä..?
   – Voisi toki käyttää vaikka viittomakieltä, jos tuo ymmärtäisi vaikkapa sitä 🙂

 2. Veikkaan että tuossa tapauksessa osaavat kaikkia kieliä jos kerran noin tarkoitushakuisesti tulevat tänne ikään kuin syötille maantien varteen käppäilemään…

  ”Onkohan tuolla olennolla edes korvia, millä kuulla ja äänielimiä, millä äännellä..?”

  Olen kuullut myös että avaruusolennot voisi käyttää telepatiista viestintää suoraan aivoista aivoihin, eli tuosta telepaattisesta viestinnästä voisi päätellä että älykkäille avaruusolennoille sopii kyllä millä kielellä hyvänsä kommunikointi.

  Ehkäpä sillä on jotain tärkeää kerrottavaa ihmiskunnalle, mutta kukaan ei uskalla pysähtyä sille juttelemaan, tai tervehtiä sitä. Tämä on valitettavasti se sulkeutunut kapea-alainen maailman käsitys monessakin paikkaa missä me elämme epäilijöiden piirissä.

  Muualla ei ole älykästä elämää maailmankaikkeudessa käsitys on niin kova skeptikkojen piirissä, että vaikka monet ihmiset näkee samaan aikaan vieraan muualta tulleen mahdollisesti avaruusolennon, niin sille ei kannata edes morjestaa, tai käydä juttelemaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.