Avaruusolento tuli pelastamaan maailman, löytyi kuolleena autosta

Nyt on tarina kyllä sillä osastolla että tätä on vaikea keksiä omasta päästä…

Viime viikolla Los Angelesin poliisi löysi miehen kuolleena autostaan Pacific Palisadesissa, vauraalla LA:n lähiöalueella. Hänen ruumiinsa oli mädäntynyt arviolta pari viikkoa, ja kun viranomaiset määrittivät hänen autonsa avulla hänen kotinsa sijainnin, he löysivät aikamoisen kätkön: yli 1200 asetta, lähes 7 tonnia ammuksia, veitsiä, jousipyssyjä, macheteja, 230 tuhatta dollaria käteistä ja Toyotan SUV-auton joka on suunniteltu kestämään ajoa veden pinnan alla, joka oli yksi neljästätoista autosta jotka miehen nimiin oli rekisteröity.

Luit oikein, vedenalainen auto!

tykit

Mutta tämä kokoelma ei ole omituisin osa tarinaa. Tämä mies luuli olevansa puoliksi avaruusolento, joka työskenteli USA:n hallitukselle ja joka oli lähetetty suojelemaan meitä.

Miehen identiteetiksi ilmoitettiin 60-vuotias Jeffrey Alan Lash, joka myönsi kihlatulleen Catherine Nebronille että hän työskenteli agenttina useissa salaisissa hallituksen virastoissa. ebran ja Dawn VadBunker olivat hänen seurassaan kun hän romahti, mutta Lash ei halunnut että häntä viedään sairaalaan tai että kukaan olisi soittanut hätänumerosta apua. Nebron ja VadBunker uskoivat häntä, joten he eivät ilmoittaneet viranomaisille kun Lash kuoli Nebronin autoon; he molemmat luulivat salaisten virastojen, joille mies työskenteli, tulevan hakemaan häntä ja viemään hänet.

Nebron lähti Oregoniin VadBunkerin kanssa, jonka perhe ilmoitti hänen olevan kateissa pari päivää myöhemmin. Kun Nebron palasi Los Angelesiin, hän yllättyi saadessaan selville ettei yksikään virasto ollut noutanut ruumista. Silloin hän päätti soittaa apua, tai tässä tapauksessa, hän soitti lakimiehelle.

”Tarina itsessään kuulostaa hullulta, mutta miten selittää kaikki tämä?”, sanoi puolustusasianajaja Harlan Braun. ”Ei ole todistusaineistoa että hän olisi myynyt huumeita tai varastanut aseita, tai että hänellä olisi ollut rikosrekisteriä tai muita tulonlähteitä, varastettua omaisuutta tai muuta mitä tutkinnassa yleensä etsitään”.

”Hän oli puoliksi ihminen ja puoliksi avaruusolento ja hän tuli pelastamaan maailman”, sanoi Laura VadBunker, Dawnin äiti.

LAPD:n poliisiviranomainen Kirk Albanese sanoi ettei hän usko miehen tehneen mitään laitonta aseilla. Myöskään poliisi ei epäile hänen kuolemaansa liittyvän mitään epäilyttävää — vaikka tapausta tutkitaankin edelleen.

Vaikka Nebron palasikin takaisin Losiin, VadBunker vahvistaa että tyttärensä Dawn ei ole palannut Oregonista tai soittanut vanhemmilleen tai lapsilleen.

 

Artikkeliin liittyvä video löytyy lähdesivulta: firsttoknow.com

Muutamat aiheeseen liittyvät videot:

The Lip News puhuu aiheesta, toimittajina Mark Sovel ja Elliot Hill.

Blogger Tricks

Yksi vastaus artikkeliin ”Avaruusolento tuli pelastamaan maailman, löytyi kuolleena autosta”

  1. Heh,avaruusolento ja aseita vaikka pienelle armeijalle. Taitaapi olla vain yksi päänsä sekoittanut maailmanlopun odottaja jenkki. Hyvä elokuva (Kaunis mieli) vastaavasta harhaisesta mieleletään sairaasta ihmisestä joka tosin oli matematiikka nero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.