Ennennäkemättömiä astronomisia tapahtumia odotettavissa vuodelle 2023

Huolimatta siitä uskotko ennusteisiin, Baba Vangan ennustukset on tunnettuja niiden tarkkuudesta. Arviolta 80% Vangan ennustuksista on osoittautunut paikkansapitäviksi.

Vangeliya Pandeva Gushterova (1911-1996), joka tunnetaan nimellä Baba Vanga, oli bulgarialainen mystikko ja herbalisti. Hän on lapsuudesta saakka ollut sokea. Baba Vanga vietti suurimman osan elämästään Kozhuh-vuorten Rupite-alueella Bulgariassa.

Hänen oman todistuksensa mukaan, 12-vuotiaana elämänsä käännekohta sattui kun ’tornado’ väitetysti nosti hänet ilmaan ja heitti läheiselle kentälle. Hänet löydettiin pitkien etsintöjen jälkeen. Silminnäkijät kuvasivat hänet erittäin pelästyneenä, ja hänen silmänsä olivat täynnä hiekkaa ja pölyä; hän ei kyennyt avaamaan niitä kivun takia. Rahat riittivät ainoastaan osittaiseen operaatioon, jolla hänet voitaisiin parantaa. Hän lopulta menetti näkönsä lopullisesti.

 Baba Vangan ennustusten mukaan vuosi 2023 ei näytä hyvältä.

Maapallon kiertoradalla sattuu iso astronominen tapahtuma. Tämän tapahtuman seuraukset voivat olla katastrofaalisia Maapallolle.

Hän on myös väittänyt, että Maapallolle iskeytyy ennennäkemättömät aurinkomyrskyn, jollaisia kukaan ei ole nähnyt ennen.

Avaruusolennot vierailevat Maapallolla vuonna 2023, ja jos tuo tapahtuu, me saatamme löytää itsemme ’pimeyden keskeltä’ ja miljoonat kuolevat, ennusteen mukaan.

Astronomisten tapausten ja avaruusolentojen lisäksi hän väitti myös, että vuonna 2023 tapahtuisi ydinvoimalan räjähdys ja ’iso maa’ tulisi tekemään bioasetutkimusta ihmisillä. Sellainen tutkimus johtaisi tuhansien ihmisten kuolemaan. Myöskin laboratoriossa kasvatetut ihmiset (koeputkilapset) saattavat muuttua todellisuudeksi.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.