Etelänapamantereen alla oleva massiivinen anomalia on avain historiaamme

”Wilkes Landin gravitaatioanomalia” löydettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006, kun NASAn satelliitit havaitsivat gravitaation muutoksia jotka viittasivat siihen että Etelänapamantereen jääpeitteen alla on massiivinen esine.

Jotkut tutkijat uskovat että anomalia on massiivisen tappaja-asteroidin jäännökset, joka aiheutti permi-triakauden sukupuuttotapauksen. Mystisen anomalian alkuperä, joka saattaa muuttaa ymmärrystämme historiasta, on silti tuntematon.

Olen miettinyt monia erilaisia ja ehkä jopa kaukaakin haettuja mahdollisuuksia gravitaatioanomalialle, jopa sellaista vaihtoehtoa että ulkopuolelta ei ole tullut mitään vaan se on tullut maapallon sisästä.

Voisin sanoa gravitaatioanomalian olevan artifakti joka on kuulunut Nephilimeille, tai jos muinaiset olivat oikeassa ja meillä on ollut 5 tai 6 globaalia pallon tyhjäksipyyhkimistä ja gravitaatioanomalia on jäänne näistä pyyhkäisyistä. Mutta tällä hetkellä se voi olla avaruuden esine, meteori, asteroidi tai mikä tahansa joka on haudattu maahan. Se voi olla myös jokin aseen efekti joka on syntynyt vahingossa tai tarkoituksellisen hyvökkäyksen seurauksena kohti muinaista sivilisaatiota.

Koska anomalian sijaintipaikan maa-alueeseen on kohdistettu niin paljon huomiota viime aikoina, tämä Etelänapamantereen raportti MrCatilta käsittelee viimeaikaisia median kertomuksia alueelta ja yhdistää ne materiaaliin Norjan 323 kuolleesta porosta Uuden Seelannin kahteen viimeaikaiseen maanjäristykseen.

Monet muut Etelänapamannerta koskevat aiheet ovat myös mukana raportissa, mutta suuremman kuvan saamiseksi viimeikaiset raportit alueelta on tulkittava uudella tavalla jotta voitaisiin saada parempi ymmärrys siitä mikä ilmiö on kyseessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.