FBI:n oikeat Salaiset Kansiot

Nämä tiedot on FBI hankkinut ja julkaissut, kaikki liittyvät paranormaaleihin ilmiöihin.

Monet tiedostoista on pilkottu osiin latauksen helpottamiseksi. Lista on englanniksi aakkosjärjestyksessä, suomennos ei noudata järjestystä.

Dokumenttiarkisto

 Adamski, George – [286 sivua, 193.5MB] – George Adamski (17 huhtikuuta 1891 – 23 huhtikuuta 1965) oli puolalaisamerikkalainen, joka tuli erittäin kuuluisaksi UFO-piireissä sen jälkeen, kun hän väitti valokuvanneensa aluksia muilta planeetoilta, tavanneensa ystävällisiä pohjoismaisia avaruusolentoja ja väitettyään käyneensä heidän aluksellaan Kuussa ja muilla planeetoilla. Hän oli ensimmäinen, ja tunnetuin, niinkutsutuista kontaktihenkilöistä 1950-luvulla. Adamski nimitti itseään ”filosofiksi, opettajaksi, opiskelijaksi ja lautasten tutkijaksi”, vaikka useimmat tutkimukset ovat todenneetkin hänen väitteensä kusetukseksi ja että Adamski itse oli ammattihuijari. Adamski kirjoitti kolme kirjaa, joissa hän kuvasi tapaamisiaan pohjoismaisten avaruusolentojen kanssa sekä hänen matkojaan heidän aluksillaan: The Flying Saucers Have Landed (kirjoitettu yhdessä Desmond Leslien kanssa) vuonna 1953, Inside the Space Ships vuonna 1955 sekä Flying Saucers Farewell vuonna 1961. Ensimmäiset kaksi kirjaa olivat myyntimenestyksiä; vuoteen 1960 mennessä ne olivat myyneet yhteensä 200,000 kappaletta.

 Aho, Wayne – [114 sivua, 80MB] – Wayne Sulo Aho (24 elokuuta 1916 – 16 tammikuuta 2006) oli amerikkalainen kontaktihenkilön, joka väitti olleensa kontaktissa avaruusolentojen kanssa. Hän oli yksi salamyhkäisemmistä 1950-luvun kontaktihenkilöistä, joita ilmaantui George Adamskin jälkeen. Aho ja vuoden 1957 kontaktihenkilö Reinhold O. Schmidt luennoivat yhdessä Kaliforniassa, ja heidän kahdestaan pitämänsä luennot jatkuivat kunnes Schmidt pidätettiin ja tuomittiin autovarkaudesta. Ahon esitykset yleensä painottivat hänen asepalvelustaan toisessa maailmansodassa. Hän käytti varsin vähän aikaa “henkisiin paljastuksiin” joita hän oli saanut Avaruusveljiltään, joko suoraan tai epäsuorasti henkisen meedion avulla. Aho myös viittasi itseensä nimellä “Majuri W. S. Aho”, mikä sekoitti hänet kovasti Majuri Donald E. Keyhoeen, UFO-tutkijaan ja kirjailijaan jonka mielestä UFOt olivat todellisia, mutta joka piti kontaktihenkilöitä vähäarvoisina. Aho pian joutui toisen Adamskin seuraajan pauloihin. Otis T. Carr. Carr väitti rakentaneensa täysikokoisen lentävän lautasen, joka toimi autenttisin adamskilaisin tai teslalaisin “magnetismin” periaattein. Pian sopiva määrä rahaa oli kerätty hyväuskoisilta iäkkäämmiltä Ahon ja Carrin luentojen kuuntelijoilta, ja he ilmoittivat Carrin lautasesta, jota Carr ja Aho ohjastaisivat. Se nousisi maasta tuhansien silminnäkijöiden läsnäollessa ja lentäisi Kuuhun ja palaisi sieltä takaisin kiistämättömän näytön kanssa Kuussa käynnistä. Rikossyytteet Ahoa ja Carria vastaan johtivat julkiseen nöyryytykseen. Aho tuomittiin olevan kuitenkin syytön puijari.

 Angelucci, Orfeo – [2 sivua, 1MB] – Arkistot tuhottu vuonna 2009 – Orfeo Matthew Angelucci (Orville Angelucci) (kesäkuun 25, 1912 – heinäkuun 24, 1993) oli eräs epätavallisimmista 1950-luvun puolenvälin niinkutsutuista “kontaktihenkilöistä”, jotka väittivät olleensa yhteydessä avaruusolentoihin. Kesästä 1952 lähtien, Angelucci kertoo kirjassaan The Secret of the Saucers (1955), hän alkoi kohdata lentäviä lautasia ja niiden ystävällisiä ihmiseltä näyttäviä pilotteja hänen automatkoillaan kotiin lentokonetehtaalta. Nämä yli-inhimilliset avaruusihmiset olivat erittäin kauniita, usein läpinäkyviä ja erittäin henkisiä. Lopulta Angelucci vietiin miehittämättömällä lautasella Maapallon kiertoradalle, jossa hän näki jättiläismäisen “emoaluksen” leijailevan hytin ikkunan ohi. Hän kuvasi myös kokeneensa “puuttuvan ajan” pätkän ja lopulta muistaneensa eläneen viikon averran “avaruusveljen” kehossa Neptunuksella, kehittyneemmässä yhteiskunnassa “suurimmalla asteroidilla” tuhoutuneen planeetan jäänteiden ympärillä, kun hänen tavallinen kehonsa vaelteli ympäriinsä lentokonetehtaalla sumussa. Myöhemmässä kirjassaan The Son of the Sun, Angelucci kertoi kuvauksen jonka hän väitti saaneensa kuulla lääketieteen tohtorilta, joka kutsui itseään nimellä Adam, jonka kokemukset olivat samankaltaisia kuin hänellä. Hän myös julkaisi useita pamfletteja avaruusveljien teemoista, kuten “Million Year Prophecy” (1959), “Concrete Evidence” (1959) ja “Again We Exist” (1960).

Animal Mutilations Karjan ja eläinten silpomiset – FBI:n julkaisu #1 – [131 sivua, 9MB] – Tämä on kokoelma alkuperäistä FBI:n todistusaineistoa eläinten ja karjan silpomisista. 1970-luvun puolivälissä raportit hajallaan esiintyvistä eläinten silpomisista lännen ja keskilännen valtioissa huolestuttivat monia. FBI:a pyydettiin tutkimaan, mutta se ei kyennyt tekemään niin johtuen toimivaltuuksien puutteista (paitsi kun sellaiset silpomiset tapahtuivat intiaanien mailla). Nämä tiedot koostuvat pääosin lehtileikkeistä ja kirjeenvaihdosta koskien ongelmaa vuosina 1974-1978.

 Karjan & eläinten silpomiset – FBI:n julkaisu #2 – [10 sivua, 3.8MB] – Alkuvuodesta 2018 pyysin lisätietoja koskien eläinten & karjan silpomisia, joita ei oltu julkaistu vielä, ja lopulta postasin FBI:n ”Vault”-sivuille. Perustuen saamaani vastaukseen pyysin kaikkia lisädokumentteja. Elokuun 8. päivänä 2018 FBI lähetti minulle kirjeen sanoen että nyt minulla on kaikki, eikä enempää ole olemassa.

 Ballard, Edna – [769 sivua, 50MB] – Edna Anne Wheeler Ballard, tunnetaan myös nimellä Lotus Ray King (kesäkuun 25, 1886 – helmikuun 10, 1971), oli amerikkalainen okkultisti, joka perusti Saint Germain Foundationin ja toimi MINÄ OLEN -liikkeen johdossa hänen aviomiehensä Guy Ballardin kanssa. Vuonna 1944 Ballard ja hänen poikansa Donald Ballard, saivat syytteet postihuijauksesta ja heidän oikeusjuttunsa lopulta tuomittaisiin korkeimmassa oikeudessa tapauksena United States v. Ballard. Ballardin työtä MINÄ OLEN -liikkeessä pidetään edeltäjänä nykyiselle new age -liikkeelle.

 Ballard, Guy – [768 sivua, 400MB] – Guy Warren Ballard (heinäkuun 28, 1878 – joulukuun 29, 1939) oli amerikkalainen kaivosinsinööri, josta tuli hänen vaimonsa Edna Anne Wheeler Ballardin kanssa “I AM”-toiminnan perustajia. Ballard syntyi Newtonissa, Kansasissa ja meni naimisiin vaimonsa kanssa Chicagossa 1916. Ballard palveli armeijassa 1. maailmansodassa, ja sen jälkeen hänestä tuli kaivosinsinööri. Sekä Edna että Guy opiskelivat teosofiaa ja okkultismia laajalti.

The Borderland Sciences Research Associates aka Borderland Sciences Research Foundation – [35 sivua, 22.3MB] – Verkkosivujensa mukaan, jotka ovat edelleen pystyssä: “Borderland Sciences Research Foundation on kalifornialainen voittoa tavoittelematon (C0254263) tutkimus- ja koulutusorganisaatio, jonka vuonna 1951 on perustanut Meade Layne tutkimaan parapsykologiaa ja tietoisuuden laajentamista. Se on sittemmin laajentanut toimintaansa niin laajalle kuin mitä ihmiset kykenevät havaitsemaan (ja mahdollisesti siitäkin laajemmalle).”

Sylvia Browne Browne. Sylvia – [ 52 sivua, 32MB ] Tämä FBI-tiedosto sisältää meedio Brownea käsittelevää materiaalia koskien pankkipetosta. Brown oli väärentänyt kirjanpitoa saadakseen yli $1,000,000 eri lainoina, ja FBI:n mukaan hän eli “tuhlaavaisesti”.

Boyd Bushman Bushman, Boyd – (FOIA-vastauskirje) [ 37 sivua, 19.9MB ]
 Bushman, Boyd FBI:n julkaisu #2 [14 sivua, 2.2MB ]

Vuonna 2014 julkaistiin video Boyd Bushmanista, eläköityneestä Lockheed Martinin vanhemmasta tiedemiehestä, sekä väitetty valokuva hänestä avaruusolentojen kanssa. Videon kuvauksessa luki, “Hieman ennen kuolemaansa elokuun 7. päivänä 2014, Boyd Bushmania kuvattiin puhumassa hänen henkilökohtaisista kokemuksistaan koskien Area 51:a, UFOja, avaruusolentoja ja antigravitaatiota. Boyd oli eläköitynyt vanhempi Lockheedin tiedemies. Hänen uransa oli yli 40 vuoden mittainen, hänellä oli monia patentteja ja hän oli töissä mm. Hughes Aircraftilla, General Dynamicsilla, Texas Instrumentsilla, ja Lockheed Martinilla.”

Vaikka video on erittäin kiistetty, ja “alien” näyttää olevan Walmartista ostettava kulissi, Bushmanista löytyi tietoja FBI:ltä.

Edward Condon  Condon, Edward Uhler [ Tiedosto #1 (312MB) | Tiedosto #2 (0.1MB) | Tiedosto #3 (0.1MB) | Tiedosto #4 (177MB) ]- [ 1,777 sivua ] – Edward Uhler Condon (maaliskuun 2, 1902 – maaliskuun 26, 1974) oli tunnettu amerikkalainen ydinfyysikko, kvanttimekaniikan pioneeri ja tutka- ja ydinaseohjelmien tiedemies toisessa maailmansodassa osana Manhattan Projectia. Franck–Condon -periaate ja Slater–Condon -säännöt on nimetty hänen mukaansa. Condon tuli tunnetuksi vuonna 1968 Condonin raportin pääasiallisena kirjoittajana, joka oli Yhdysvaltain ilmavoimien virallinen kanta UFOihin. Kuussa oleva kraateri on nimetty hänen mukaansa. Huom:  FBI sanoi että Condoniin liittyviä merkintöjä VOI olla enemmän. 

 Cooper, Milton William “Bill” FBI:n julkaisu #1  [333 sivua, 164MB]
 Cooper, Milton William “Bill” FBI:n julkaisu #2  [21 sivua, 13.4MB]
 Cooper, Milton William “Bill” Night Vision Goggle Investigation  [101 sivua, 13.4MB] Milton William “Bill” Cooper (toukokuun 6, 1943 – marraskuun 6, 2001) oli amerikkalainen salaliittoteoreetikko, radiojuontaja ja kirjailija joka tunnetaan parhaiten vuoden 1991 kirjastaan Behold a Pale Horse, jossa hän varoitti useasta globaalista salaliitosta, joista jotkut liittyivät avaruusolentoihin. Cooper kuvasi myös HIV/AIDSin ihmisten luomaksi sairaudeksi, joka oli kohdistettu mustia, latinoja ja homoseksuaaleja vastaan, ja että lääke sairauteen oli tehty ennen kuin se oltiin vapautettu ihmisten keskuuteen. Hänet tunnetaan “miliisi-teoreetikkona”. Kun Cooper etääntyi ufologian yhteisöstä ja suuntasi mielenkiintonsa kohti aseistettuja joukkoja ja valtion vastaista alakulttuuria 1990-luvun lopulla, hän vakuuttui siitä että presidentti Bill Clinton ja verovirasto olivat ottaneet hänet henkilökohtaisesti kohteekseen. Heinäkuussa 1998 häntä syytettiin veropetoksesta; pidätysmääräys annettiin hänestä, mutta Cooper karisti kannoiltaan useat aikeet panna se toteen. Vuonna 2000 liittovaltion sheriffi nimesi hänet “karkulaiseksi”. Marraskuun 5. päivänä 2001 Apachen piirikunnan sheriffin apulaiset yrittivät pidättää Cooperin hänen Arizonan Eagarissa olevassa kodissaan törkeästä pahoinpitelystä tappavalla aseella ja paikallisten asukkaiden kanssa olleiden kiistojen aiheuttamasta vaarasta. Tulitaistelun aikana yksi apulaisista ampui Cooperia päähän, Cooper sai kuolettavan osuman. Liittovaltion viranomaiset raportoivat, että Cooper oli käyttänyt vuosia vältellen vuonna 1998 annettua pidätysmääräystä ja liittovaltion sheriffin edustajan mukaan hän vannoi, että “häntä ei vietäisi elävänä”.

 Edwards, Frank – FBI:n julkaisu #1 –  [21 sivua, 4MB]
 Edwards, Frank – NARA:n julkaisu #1 –  [21 sivua, 23.7MB] – Surullista kyllä, sähköiset tiedostot, jotka NARA lähetti minulle ovat varsin huonoresoluutioisia, mikä voi aiheuttaa vaikeuksia niiden lukemisessa. Yrityän saada luettavampia kopioita… mutta sitä ennen nämä ovat ainoita saatavilla olevia.

Frank Allyn Edwards (elokuun 4, 1908 – heinäkuun 23, 1967) oli amerikkalainen kirjailija ja kuuluttaja, ja eräs radion pioneereista. Hän piti radio-ohjelmaa koko USA:ssa 1940- ja 1950-luvuilla. Myöhemmin elämässään hän tuli tunnetummaksi sarjasta kuuluisia UFOja ja muita paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä kirjoja.ESP

 ESP eli Extra-Sensory Perception – [40 sivua, 10MB] – ESP:tä pidetään informaation havaitsemisena tapahtumista, joita voidaan havaita viiden aistin ulkopuolisesti tai päätellä aiemmista kokemuksista tai tiedosta. Tämä julkaisu viittaa ESP:hen, joka löytyy FBI-tiedoista vuosilta 1957-1960. Useat dokumentit puhuvat William Foosista, ESP:n kannattajasta. Muut liittyvät väitteisiin siitä että ESP voisi olla hyödyllinen vakoilussa. FBI ei löytänyt yhteyttä tukemaan hänen muita väitteitään eikä hän lähtenyt ajamaan näissä viitteissä esitettyjä asioita eteenpäin.

 Finders Cult – [373 sivua, 196.0MB] – Omituinen ja harvoin kuultu kultti, jonka väitetään käsitelleen valkoisten orjaksi myyntiä, lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja satanistisia riittejä. Se on myös päätynyt useisiin “Pizzagate”-salaliittoteorioihin. Paljoakaan ei tiedetä, mutta paljon on materiaalia “kultista”.forteansociety

 Fortean Society – [169 sivua, 152.5MB] –Fortean Society perustettiin USA:ssa vuonna 1931 Charles Hoy Fortin newyorkilaisasunnossa edistämään amerikkalaiskirjailija Charles Fortin ideoita. Fortean Society pääosin toimi New York Cityssa. Sen ensimmäinen puheenjohtaja oli Theodore Dreiser, Charles Fortin vanha ystävä, joka auttoi tätä saamaan työnsä julkaistua. Perustajajäseniin kuuluu mm. Thayer (katso tiedosto alla), Booth Tarkington, Ben Hecht, Alexander Woollcott (ja monet muut New Yorkin kirjallisuuspiirien henkilöt kuten Dorothy Parker), sekä baltimorelainen kirjailija H. L. Mencken. Muihin jäseniin kuuluu mm. Vincent Gaddis, Ivan T. Sanderson, A. Merritt, Frank Lloyd Wright ja Buckminster Fuller. Fortean Societyn jäsenlehden “Doubt” ensimmäiset 6 numeroa toimitti aina eri jäsen, alkaen Theodore Dreiserista. Tiffany Thayer ryhtyi tämän jälkeen päätoimittajaksi. Thayer alkoi käyttää äärimmäistä kontrollia yhdistyksessä, täyttäen jäsenlehden hänen itsensä kirjoittamilla artikkeleilla ja erottaen koko San Fransiscon paikallisyhdistyksen, joka oli kuuleman mukaan kaikkein aktiivisin, yhdistyksen tulevaisuuden suuntaa koskevien riitojen takia, ja kieltäen heitä käyttämästä nimeä Fortean. Toisen maailmansodan aikaan Thayer käytti kaikki “Doubt”in numerot ajamaan omaa politiikkaansa. Erityisesti hän usein ilmaisi olevansa siviilipuolustusta vastaan, pitkästi rohkaisten muita johtajia kääntymään ilmasireenejä vastaan. Charles Fortin henkeä vastaan hän sekä sivuutti lentävät lautaset höpöhöpönä että myös atomipommin huijauksena.

 Friedman, Stanton – FBI:n julkaisu #1 – [63 sivua, 34.3MB]
 Friedman, Stanton – FBI:n julkaisu #2 – [9 sivua, 1MB] – Stanton Terry Friedman (heinäkuun 29, 1934 – toukokuun 13, 2019) oli ydinfyysikko ja ammattiufologi, joka asui Frederictonissa, New Brunswickissa, Kanadassa. Hän oli  Roswellin tapauksen siviilitutkija. Hän työskenteli useille suuryrityksille T&K-projekteissa. 

 Friend, Robert – [4 sivua, 2.5MB] – Everstiluutnantti Robert Jones Friend (1920–2019) oli tuskegeelainen ilmasotamies toisessa maailmansodassa, joka veti ilmavoimien Project Blue Bookia vuosina 1958-1963. Hän palveli myös Korean sodassa ja Vietnamin sodassa. Hänen sotilasuransa kesti 28 vuotta. Kaikki Friendia käsittelevät tiedostot on joko kadonneet tai tuhottu.

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.