FBI:n todelliset Salaiset Kansiot, osa 2

Tämä lista on jatkoa aiemmasta artikkelista.Heaven's Gate Cult

Heaven’s Gate -kultti – [382 sivua, 283MB] Heaven’s Gate oli amerikkalainen, millenarianistinen UFO-uskovaisten kultti San Diegon alueella, Kaliforniassa, jonka perustivat 1970-luvun alussa ja jota johtivat Marshall Applewhite (1931-1997) ja Bonnie Nettles (1927-1985). Maaliskuun 26. päivänä 1997 poliisi löysi 39 ryhmän jäsenen ruumiit. He olivat tehneet massaitsemurhan saavuttaakseen heidän uskomuksensa mukaisen Hale-Bopp -komeetan vanavedessä saapuneen avaruusolentojen aluksen.Guy Hottel

 Hottel, Guy – [2 sivua, 1.1MB] Guy Hottel oli FBI:n Washingtonin kenttäosaston agentti. Hottelia koskeva informaatio liittyy maaliskuun 22. päivän 1950 muistioon, jonka hän lähetti FBI-johtajalle koskien lentäviä lautasia. Tämä on ollut yksi FBI:n kaikkein ladatuimmista dokumenteista heidän verkkosivuillaan, kun se lopulta otettiin mukaan arkistoihin. J. Allen Hynek

 Hynek, J. Allen – [24 sivua, 1.42MB] – Tri. Josef Allen Hynek (toukokuun 1, 1910 – huhtikuun 27, 1986) oli amerikkalainen astronomi, professori ja ufologi. Hänet muistetaan ehkä parhaiten hänen UFO-tutkimuksestaan. Hynek toimi UFO-tutkimusten tieteellisenä neuvonantajana ilmavoimille kolmen eri projektin alaisuudessa: Sign, Grudge ja Blue Book. Vuosikymmenet tämän jälkeen hän teki omia itsenäisiä UFO-tutkimuksiaan, kehittäen lähikohtaamisten luokittelujärjestelmäänsä ja häntä pidetään laajalti sekä UFO-raporttien että fyysisten UFO-todisteiden analysoinnin isänä.

Phil Klass Klass, Phil (FBI:n julkaisu) – [187 sivua, 99.7MB]
 Klass, Phil (FBI:n julkaisu #2 lokakuu 2015) – [10 sivua, 0.9MB]
 Klass, Phil (NCIS:n julkaisu) – [14 sivua, 1MB]
 Klass, Phil (AFOSI:n julkaisu) – [14 sivua, 1MB]
 Klass, Phil (CIA:n FBI-tyyppinen julkaisu) – [5 sivua, 0.8MB] Philip Julian Klass (marraskuun 8, 1919 – elokuun 9, 2005) oli amerikkalainen insinööri, toimittaja ja UFO-tutkija, joka tunnettiin hänen UFOja kohtaan esittämästä skeptisismistä. Ufologisissa ja skeptisissä piireissä Klass tuppasi inspiroimaan vahvasti polarisoituneita mielipiteitä. Häntä on pidetty “UFOlogian Sherlock Holmesina”. Klass osoitti “ristiretkeläisen kiihkoa siihen, mikä tuntuu ’oikealta’, huolimatta siitä saako se suosiota”, piirre jonka hän väitti saaneensa isältään. “Sain tietää”, Klass sanoi, “että arviolta 97, 98 prosenttia ihmisistä, jotka raportoivat UFOja, ovat pohjimmiltaan älykkäitä, rehellisiä ihmisiä, jotka ovat nähneet jotain — yleensä yöllä, pimeydessä — joka ei ole tuttua, jota he eivät voi selittää.” Loput hänen mukaansa olivat huijauksia. Hänen työssään Aviation Week -lehden päätoimittajana Klass löysi itsensä tutkimuksien keskeltä, jotka käsittelivät salaisen tiedon julkaisua. Kuten Wikipediaan on kirjoitettu:

Kymmenen vuoden ajan Klass työskenteli General Electricille ilmailusähkötekniikan insinöörinä. Tyytymättömänä työhönsä hän muutti vuonna 1952 Washington DC:n ja tuli töihin Aviation Weekille, josta myöhemmin tuli Aviation Week & Space Technology.[7] Hän oli Aviation Week & Space Technologyn vanhempi päätoimittaja 30 vuoden ajan. Klass pyrki pysymään eturintamassa ja hän julkaisi “Exclusive Report on Counter Measures”-tekstinsä marraskuun 18. ja 25. päivinä 1957, Aviation Weekin numeroissa. Tämä raportti oli FBI:n tiedoissa “’Salaiseksi’ luokitellun tiedon luvaton paljastus”. Tutkimukset lopetettiin kun ilmavoimat kertoi FBI:lle, että paljastettua tietoa ei saataisi tehtyä julkiseksi syyttämisen tarkoituksiin.

 Kurtz, Paul – [7 sivua, 0.6MB] – Paul Kurtz (joulukuun 21, 1925 – lokakuun 20, 2012) oli nimekäs amerikkalainen tiedeskeptikko ja sekulaari humanisti. Häntä on nimitetty “sekulaarin humanismin isäksi”. Hän oli filosofian emeritusprofessori New Yorkin osavaltioyliopistossa Buffalossa. Hän oli aiemmin opettanut Vassarin, Trinityn ja Unionin collegeissa sekä New School for Social Researchissa. Kurtz perusti kustantamo Prometheus Booksin vuonna 1969. Hän oli myös perustaja ja entinen puheenjohtaja Committee for Skeptical Inquiryssa (CSI, aiemmin Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal, CSICOP), Council for Secular Humanismissa sekä Center for Inquiryssa. Hän oli Free Inquiry -lehden vastaava päätoimittaja, joka on Council for Secular Humanismin julkaisu. Kurtz julkaisi yli 800 artikkelia/arvostelua ja kirjoitti ja toimitti yli 50 kirjaa. Monet hänen kirjoistaan on käännetty yli 60 kielelle.

Dr. Lincoln LaPaz LaPaz, Dr. Lincoln – [  Tiedosto #1 |  Tiedosto #2 ] [  NSA:n vastaus tietopyyntöön ] [  FBI:n julkaisu – toukokuun 19, 2017 ] – Lincoln LaPaz oli amerikkalainen astronomi University of New Mexicossa ja meteoritutkimuksen pioneeri. Ufologiassa LaPazin nimi usein liitetään armeijan UFO-tutkimuksiin 1940-luvun lopulla ja 1950-luvun alussa. Näihin kuuluu mm. Roswellin UFO-tapaus vuonna 1947, New Mexicon vihreät tulipallot, jotka alkoivat vuoden 1948 lopulla ja jatkuivat läpi 1950-luvun, sekä Maata kiertävien satelliittien etsintä vuonna 1954 newmexicolaisen astronomikollegan Clyde Tombaugh’n kanssa. Kuitenkin LaPazin vihreiden tulipallojen tutkimus ilmavoimille on läpikotaisen dokumentoitu ja kiistämätön historiallinen tosiseikka.

(Huom: FBI julkaisi tri. Lincoln LaPazista kertovia lisäsivuja, joissa viitattiin TUHOTTUUN tiedostoon, joka on saattanut sisältää vielä lisää tietoa miehestä — mutta kukaan ei saa tietää mitä niissä tiedoissa luki.)

longjohnnebel Long John Nebel aka John Zimmerman – [8 sivua, 1.9 MB] – Long John Nebel (syntymänimeltään John Zimmerman; kesäkuun 11, 1911 – huhtikuun 10, 1978) oli vaikutusvaltainen New York Cityn talkshow-juontaja. 1950-luvun puolesta välistä hänen kuolemaansa asti vuonna 1978 Nebel oli erittäin suosittu iltaohjelman juontaja, jolla oli miljoonia kuulijoita ja Donald Bainin mukaan “fanaattisen lojaali fanijoukko” hänen ohjelmalleen, joka käsitteli monia epätavallisia ilmiöitä, UFOja ja muita laitapuolen aiheita.

 Mack, Dr. John E. – FBI:n julkaisu #1 – [49 sivua, 12.9MB]
 Mack, Dr. John E.  [4 sivua, 0.8MB] – Etsin ylemmän tiedoston ulkopuolisia tietoja, ja he sanoivat että tri. Mackiin liittyvät mahdolliset tiedot tuhottiin kesäkuun 18. päivänä 2014. LT John Edward Mack (lokakuun 4, 1929 – syyskuun 27, 2004) oli amerikkalainen psykiatri, parapsykologi, kirjailija ja professori Harvardin lääkiksessä. Hän oli saanut Pulitzerin palkinnon elämänkerturina, ja hän oli johtava tutkija ja kirjailija avaruusolentojen sieppauskokemuksista. Hän myös kampanjoi ydinaseiden hävittämisen puolesta.

James E. McDonald McDonald, Dr. James E. – [113 sivua, 64.81 MB] – James Edward McDonald (toukokuun 7, 1920 – kesäkuun 13, 1971) oli amerikkalainen fyysikko. Hänet tunnetaan parhaiten hänen UFO-tutkimuksestaan. McDonald oli vanhempi fyysikko Institute for Atmospheric Physicsissa ja Arizonan yliopiston meteorologian laitoksen professori Tucsonissa. McDonald kampanjoi UFO-tutkimuksen laajentamisen puolesta 1960-luvun puolessavälissä ja sen lopulla, sanoen että UFOt olivat tärkeä ratkaisematon mysteeri, jota ei oltu tutkittu riittävästi tieteessä. Hän oli yksi nimekkäämmistä hahmoista aikanaan, jotka ajoivat ET-hypoteesia uskottavana, mutta ei täysin vedenpitävästi todeksi osoitettuna mallina UFO-ilmiölle. McDonald haastatteli yli 500 UFOn silminnäkijää, sai käsiinsä monia tärkeitä valtion UFO-papereita ja piti tärkeitä esityksiä UFOja koskevista todisteista. Hän todisti kongressin UFO-kuulemisessa vuonna 1968. McDonald piti myös kuuluisan puheen otsikolla “Tiede konkurssissa” American Association for the Advancement of Sciencelle (AAAS). Se oli tiivistelmä senhetkisista UFO-todisteista ja kritiikki vuoden 1969 Condonin raportin UFO-tutkimuksia kohtaan.

Katso myös: Hemogeneous Nucleation of Vapor Condensation, 1962, Dr. James McDonald Reports

Donald L. WestMerchant, Madeline Gwynn – FBI:n julkaisu #1 – [14 sivua, 1.4MB]
Merchant, Madeline Gwynn – FBI:n julkaisu #2 – [14 sivua, 1.1MB]
Merchant, Madeline Gwynn – NARA:n julkaisu  #1 – [16 sivua, 1.1MB] Madeline Gwynne Merchant oli New Mexicon asukas, joka kirjoitti useita kirjeitä UFOista ja hänen teorioistaan useille virastoille. FBI:llä oli hänelle varattuna oma tiedost… ja mikä on kiinnostavaa huomata on, että FBI:n johtajalle osoitettu muistio (kirjoitettu vuonna 1949) sanoo, “Tätä asiaa pitävät huippusalaisena sekä maa- että ilmavoimien tiedusteluviranomaiset.”NICAP

 National Investigations Committee on Aerial Phenomena – [ Tiedosto #1 | Tiedosto #2 | Tiedosto #3 ] National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP) perustettiin 1950-luvulla tutkimaan UFO-ilmiöstä tehtyjä raportteja. Vuosien 1957-1969 välillä NICAP ja sen jäsenet toistuvasti kommunikoivat FBI:n kanssa. Tämä julkaisu sisältää tuon kirjeenvaihdon. Silas Newton

 Newton, Silas – [ Tiedosto #1 ] Silas Newton (1887-1972) oli varakas öljymies ja huijari, joka väitti hänen keksintönsä kykenevän havaitsemaan mineraaleja ja öljyä. Häntä on lainattu auktoriteettina Frank Scullyn kirjassa Behind the Flying Saucers, teos jonka on väitetty raportoineen useita UFO-maahansyöksyjä New Mexicon alueella. Vuonna 1950 Newton sanoi, että lentävä lautanen törmäsi hänen mailleen Mojaven autiomaan lähellä. Kuitenkin hän muutti sanomisiaan vuonna 1952, sanoen että hän ei koskaan nähnyt lentävää lautasta vaan ainoastaan kuullut muilta kommentteja. Nämä tiedot kuvataan FBI:n tutkimuksissa koskien Newtonin petollista toimintaa vuosina 1951-1970.

thorntonpaige Page, Dr. Thornton Leigh – [4 sivua, 1.2MB] – Thornton Leigh Page oli amerikkalainen astronomian professori Chicagon yliopistossa ja Wesleyn yliopistossa. Hän tuli tunnetuksi UFO-jupakassa sen jälkeen kun hän oli lyhyesti ollut mukana Robertsonin paneelissa, CIA:n sponsoroimassa tieteentekijöiden komiteassa 14-18. tammikuuta 1953, jossa tutkittiin UFOja koskevaa todistusaineistoa.

FBI:n mukaan tri. Pagea koskevat tiedot oli tuhottu.

Palmer, Raymond – FBI:n julkaisu – [35 sivua, 29.5MB]
Palmer, Raymond – NARA Release (FOIA Case 57555) – [33 sivua, 1.5MB] – Raymond Arthur Palmer (elokuun 1, 1910 – elokuun 15, 1977) oli amerikkalainen toimittaja Amazing Stories -julkaisussa vuodesta 1938 vuoteen 1949, jolloin hän lähti kävelemään Ziff-Davis -kustantamolta julkaistakseen ja toimittaakseen Fate Magazinea, ja lopulta monia muita lehtiä ja kirjoja hänen omien kustantamojensa kautta, mm. Amherst Press ja Palmer Publications. Lehtien kuten Mystic, Search, ja ‘Flying Saucers” lisäksi hän julkaisi useita spiritualistisia kirjoja, mm. Oahspe: A New Bible, sekä useita kirjoja liittyen lentäviin lautasiin, mm. “The Coming of the Saucers”, kirjoitettu yhdessä Kenneth Arnoldin kanssa. Palmer oli myös scifin ja fantasian nimekäs kirjoittaja, joista monet tekstit julkaistiin pseudonyymien alla. (Huom: olen pyytänyt tietoja kansallisarkistoista, ja postaan ne mikäli ne julkaistaan.)Project Blue Book

 Project Blue Book – [ Tiedosto #1 ] – Project Blue Book oli alunperin ilmavoimien nimitys projektille, joka tutki UFO-raportteja vuosina 1947-1969. Vuonna 1989 organisaatio, joka kutsui itseään “Uudeksi Project Blue Bookiksi” otti yhteyttä FBI:hin. Tämä tiedosto koostuu tämän organisaation kanssa käydystä kirjeenvaihdosta. Roswell

 Roswell – On heinäkuun 8:na 1947, FBI:n Dallasin kenttätoimisto lähetti sähkeen koskien “lentävää levyä” joka muistutti korkealla lentävää säähavaintopalloa lähellä Roswellia, New Mexicossa.Spontaneous Human Combustion

 Spontaani itsesytyntä – [ 114 sivua, 66.3MB ] Spontaani itsesytyntä on termi, joka kattaa raportoituja tapauksia joissa elävä (tai juuri kuollut) ihmiskeho on syttynyt tuleen itsekseen ilman ulkoista syttymisen syytä. Raportoitujen tapauksien lisäksi ilmiö on kuvattu kirjallisuudessa, ja molemmilla tyypeillä on havaittu yhteisiä piirteitä.tiffany thayer

 Thayer, Tiffany Ellsworth – [166 sivua, 152.5MB] – Tiffany Ellsworth Thayer (maaliskuun 1, 1902 – elokuun 23, 1959) oli amerikkalainen kirjailija ja Fortean Societyn perustaja.

FBI Tiedostos FBI:n UFO-dokumenttikokoelma [1,600 sivua] – [ Osa 01 | Osa 02 | Osa 03 | Osa 04 | Osa 05 |Osa 06 | Osa 07 | Osa 08 | Osa 09 | Osa 10 | Osa 11 | Osa 12 | Osa 13 | Osa 14 | Osa 15 | Osa 16 ] – Tunnistamattomat lentävät esineet (UFOt) näyttäytyivät vuonna 1947 sarjana havaintoja ympäri Amerikkaa. Vaikka juuri muodostetut ilmavoimat olivat pääasiallinen näiden havaintojen tutkija, FBI sai monia raportteja ja työskenteli ajoittain ilmavoimien kanssa tämän aiheen parissa. Tämä julkaisu kuvaa FBI:n roolia tutkimuksissa vuosien 1947-1954 välisenä aikana raportoitujen havaintojen parissa.

 Williamson, George Hunt – [706 sivua, 60MB] – George Hunt Williamson (joulukuun 9, 1926 – tammikuu 1986), alias Michael d’Obrenovic alias Brother Philip, oli amerikkalainen kontaktihenkilö, kanavoitsija ja metafysiikasta kirjoittanut, joka tuli kuuluisaksi 1950-luvulla.

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.