Hassuja löytöjä Antarktikselta

Tukikohdan Google-koordinaatit: 75°01’35″S 0°07’37″E
Kasvojen Google-koordinaatit: 72°11’22.63″S 2°31’56.81″E
Seisovan hahmon Google-koordinaatit: 72°32’26.35″S 31°19’17.86″E

Leikin Google Earthin kartalla ja löysin jotain omituista. Löysin muinaisen avaruusolentojen struktuurin. Kun muutin kuvien ottoaikaa, aiempi kuva paljastaa salaisen kiitoradan, joka on uunituore, kymmeniä traktoreita ja jonkinlainen tieteilijöiden ja armeijan kaivauspaikka. Uskon, että he löysivät muinaisen avaruusolentojen struktuurin lumen ja jään alta.

 

Lisäksi löysin Jeesuksen kasvot kaivauspaikan läheltä. Mieshahmolla on pitkä tukka, parta, viikset, pitkulainen naama ja orjantappurakruunu päänsä päällä. Puhumattakaan silmistä, nenästä ja poskista jotka selvästi näkyvät.

Nämä kaksi sijaintia ovat myös lähellä seisovaa tummaa hahmoa, jonka löysin viime vuonna lumisilta vuorilta. Hahmo on suuri kaksijalkainen, joka näyttää avaruusolennolta.

Ei voi olla sattumaa, että kaikki nämä todisteet ovat niin lähekkäin toisiaan. Uskon, että ne liittyvät toisiinsa ja viittaavat teoriaan siitä, että avaruusolennot ovat joskus asuneet Antarktiksella.

En halunnut nimetä kasvoja videolla Jeesuksen kasvoiksi, en halunnut sanoa Jeesus, halusin kysyä lukijoiden näkemyksiä siitä mikä se voisi olla. Tällä tavoin saamme konsensuksen siitä kenen kasvot ovat kyseessä. Ei pelkästään minun henkilökohtainen mielipiteeni. Pyydän ihmisiltä videolla kertomaan minulle kommenteissa kenen kasvot ovat kyseessä. Ja vielä yksi juttu… Jeesus oli avaruusolento, joka tuli Maapallolle tuomaan meille moraaleja ja sääntöjä avuksi varhaisen ihmiskunnan kaaoksen keskelle, auttamaan heitä saavuttamaan valaistumisen.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.