Insinöörin väite: MH370 löytyy Intian valtamerestä

Uusi jäljitysteknologia on saattanut lopultakin ratkaista MH370-lennon mysteerin. Kone katosi 7 ja puoli vuotta sitten.

Brittiläinen ilmailuinsinööri Richard Godfrey on käyttänyt viimeiset 9 kuukautta uuden jäljitysteknologian parissa, ’heikon signaalin propagointi’ yhdistettynä satelliittikommunikaatiojärjestelmän dataan, jolla kadonnutta konetta on jäljitetty.

“Kahta järjestelmää voidaan käyttää yhdessä havaitsemaan, identifioimaan ja paikallistamaan MH370 sen lentoradalla Eteläisen Intian Valtameren yllä”, hän sanoi 7newsille.

Hänen raportin mukaan kone törmäsi maahan arviolta minuutin sen jälkeen kun satelliittilinkki viimeisen kerran ilmoitti itsestään kello 8.19 Intian valtameren yllä.

Hän vaäittää, että hän on paikallistanut tarkat koordinaatit, jonne Malaysia Airlinesin lento  370 on törmännyt ja uponnut eteläisen Intian valtameren pohjaan, mikä antaa toivoa siitä että kone vielä löydettäisiin.

Hän uskoo hylyn olevan 1,9 kilometriä Perthistä länteen, 4 kilometrin syvyydessä, mikä antaa asiantuntijoille mahdollisuuden pitää tarkemmat syvänmeren etsinnät. MH370 katosi 7 ja puoli vuotta sitten ja sen kyydissä oli 239 matkustajaa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.