Itämeren UFO viiden vuoden jälkeenKLIKKAA TOISTAAKSESI

Play
0:00
/
0:31
Fullscreen
Mute
Share

Omituinen avaruusolentojen alus Itämeren pohjassa saa edelleen aikaan ihmetystä asiantuntijoissa viisi vuotta sen löytämisen jälkeen.

Alus muistuttaa epäilyttävästi Star Warsin Millenium Falcon -alusta. Uponutta UFOa kutsutaan Itämeren Anomaliaksi, ja sen löysi ruotsalaiset aarteenetsijät viisi vuotta sitten. Ryhmän nimi on nimeltään Ocean X team.

Täydet 91 metriä pinnan alla kapteeni Peter Lindbergin johtamana tiimi löysi esineen käyttämällä kaikuluotausta.

UFO-tutkijoiden kiinnostus heräsi kun tiimin laitteisto alkoi prakaamaan etsinnän aikana.

”Mikä tahansa sähköinen siellä, myös satelliittipuhelin, lakkasi toimimasta kun olimme esineen yläpuolella”, Ocean X -tiimin jäsen, ammattisukeltaja Stefan Hogerborn sanoi.

”Sitten pääsimme noin 200 metrin päähän, laitteet alkoivat toimia, ja kun palasimme paikalle esineen ylle, ne lakkasivat toimimasta.” 61 metriä leveä ja 8 metriä korkea, pyöreänmuotoinen löytö on epäilty olevan kaikkea maan ja taivaan väliltä jättiläissienestä uponneeseen avaruusalukseen. Se näkyy myös  tällä videolla.

Mysteeri syveni, kun geologi Steve Weiner paljasti hänen testinsä tulokset, että kyseessä ei ole geologinen muodostelma. Rakennelma on luotu ”metallista jota luonto ei ole kyennyt itse tuottamaan”.

Volker Bruchert, geologian apulaisprofessori Tukholman yliopistossa, paljasti: ”Hypoteesini on, että tämä esine, sen rakenne on muodostunut jääkauden aikana tuhansia vuosia sitten”, raportoi Life’s Little Mysteries.com

The incredible mystery of the ‘alien spacecraft’ that lies at the bottom of the Baltic Sea

Itämeren Anomalia on jo pitkään piinannut UFO-fanaatikkoja.  Lindberg ja Asberg sanoivat Open Minds.tv:lle että näytteet jotka he antoivat analyysia varten eivät olleet esineestä itsestään vaan sen ”läheisyydestä”.

Vuonna 2015 Lindberg kirjoitti päivityksen What’s Up in The Sky:n  sanoen että vaikka he eivät olleet käyneet paikan päällä hetkeen, he olivat ajaneet ohi kaikuluotain päällä veden yllä.

He eivät kuitenkaan havainneet mitään uutta raportoitavaa.

Hän lisäsi tulevaa visiittiä varten: ”Me olemme kykeneväisiä tekemään saman minkä teimme 2012. Ei ole vielä varmaa mutta koska me olemme mukana TV-projektissa, se saattaa antaa meille tilaisuuden”.

Vastauksena kysymykseen hän sanoi eräälle kiinnostuneelle kommentoijalle minkä hän uskoi sen olevan.

The incredible mystery of the ‘alien spacecraft’ that lies at the bottom of the Baltic Sea

”Minun mielestä se on jotain luonnollista, vaikka se onkin omituisen muotoinen. On vaikeaa antaa selitystä sille mikä se on, sillä eri tiedemiehillä on eri teoriat.”

”Esimerkiksi Kyle Kingman (merigeologi) on erittäin varma siitä, että se on paleosoli, Tom Flodén (merigeologi) uskoo sen olevan valtavan kokoinen magnesiumnoduli, Andreas Olsson (meriarkeologi) on varma siitä että kyseessä on jokin ihmisen tekemä nähtyään kaikuluotainkuvat ja videot. ”

”Joten mitä minun, joka on yksinkertainen aarteenmetsästäjä enkä ole edes amatööri minkään tieteen alalla, tulisi ajatella?”

Mutta Lindbergin vastustus anomalian identifioimiseen ei ole lopettanut avaruusolentofaneja spekuloimasta että kyseessä on teknologiaa toiselta planeetalta, jopa viiden vuoden jälkeen.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

2 vastausta artikkeliin ”Itämeren UFO viiden vuoden jälkeen”

 1. Itämeren pohjassa lepäävästä ”UFO:sta” shokkiväite
  http://www.findance.com/uutiset/35115/itameren-pohjassa-lepaavasta-ufosta-shokkivaite
  Itämeren pohjasta vuonna 2011 löytynyt outo symmetrisen pyöreä ilmestys puhuttaa edelleen.

  Express kertoo, että se sisältää metalleja, joita ”luonto ei voi tuottaa itse.”
  http://www.express.co.uk/news/weird/854702/Baltic-Sea-Anomaly-UFO-aliens-metals-nature-CANNOT-produce
  70 metriä leveä oudon epäluonnollisen näköinen objekti on herättänyt monenlaisia teorioita. Hurjin lienee ufo-teoria, jonka mukaan pohjassa makaa avaruusalus. Sen on arveltu myös olevan kauan sitten kadonneen kaupungin jäänne.

  Israelilainen geologi Steve Weiner tutki aluksesta Ocean X -ryhmän keräämiä näytteitä. Weiner väitti, että näytteistä löydettyjä metallleja ei voisi syntyä luonnossa itsestään.

  Ocean X -ryhmän jäsen puolestaan sanoi, että heidän elektroninen laitteistonsa lakkasi toimimasta 200 metrin päässä objektista.

  – Olemme kokeneet asioita, joita en olisi voinut kuvitella ja olen ollut ryhmän suurin skeptikko, sukeltaja Peter Lindberg puolestaan tuumi.

  Millennium Falcon Itämeren pohjassa!

 2. Kyseessä on ihmisten rakentama kivinen uhrialttari ajalta ennen vedenpaisumusta, kun alue oli vielä kuivaa maata. Rakennelmaa tutkittaessa sen päältä on löydetty hiiltynyttä puuta, mikä viittaa uhrialttariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.