Jeesus-hahmo löytyi puuta leikatessa Brasiliassa

Havaintopäivämäärä: heinäkuu 2020
Havaintopaikka: Brasilia

Jeesus paransi sairaat kosketuksella, rauhoitti hyökkääjät armollaan seisomalla heidän edessään, teki monia ihmetekoja ja nousi kuolleista. Hän oli avaruusolento, joka tuli Maahan antamaan ihmiskunnalle moraalin ja etiikan jota noudattaa. Tässä puussa, jota henkilö Brasiliassa leikkasi, leikkaaja huomasi epätavallisen kuvion, joka näytti aivan Jeesukselta kaavussaan. Pitkä tukka, pitkä hulmuava kaapu ja kädet ulotettuina näyttävät häneltä. Kaiken huipuksi puun vuosirenkaat osuvat hänen päänsä kohdalle kuin valokehä. Tämä näyttää siltä kuin avaruusolennot yrittäisivät lähettää viestin puunleikkaajille… viestin siitä että he tuhoavat sademetsää. Ja että puiden tuhoaminen on sama kuin tuhoaisi Jeesuksen. Voimakas viesti, mutta ovatko ihmiset valmiita sellaiseen?

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Jeesus-hahmo löytyi puuta leikatessa Brasiliassa”

 1. Kiinalaisen sananlaskun mukaan ihminen ei ole elännyt turhaan, jos on istuttanut puun. Puu on elävä olento, joka ei voi paeta mitenkään kiinteältä elämän paikaltaan moottorisahamiestä, joka kaataa jättiläispuun maahan noin 3 minuutissa ja usein vielä puun parhaassa iässä. Tämä tuntuu varmasti puun elämän tietoisuuden kannalta kauhean epäreilulta lopulta, pääsemättä edes karkuun kaksitahtiöljyn bensan käryistä moottorisahamiestä, joka tulee paikalle pitkällä sahan leikkuulaikkalla viidakossa, jossa puu on saanut kasvaa rauhassa satametriä korkeaksi jättiläiseksi noin 700 vuoden aikana. Puun elämän pääte piste tulee sille kuin suuniteltuna murhana ja järkyttävänä yllätyksenä metsänkaato projektin seurauksena ilman oikeutettua neuvottelua noin 3 minuutissa. Epäreilua ja raakaa. Sitten puun runko myydään ja iso tukko rahaa työnnetään liivintaskuun. Viidakon laki, toisen kuolema on toisen elämä. Tällä ahneella itsekkäällä menetelmällä syntyy lopulta metsäkato. Voisi sanoa että lyhytnäköinen rahan ahne ihminen sahaa lopulta myös oman oksansa pokki, jonka päällä istuu. Emme omista täällä mitään, mutta silti luulemme omistavamme kaiken ja tällainen kestämätön kehitys myös tuhoaa viidakon metsän.

  Sademetsien hakkuut ja kulotukset vaikuttavat yhä voimakkaammin ilmastoon ja sen lämpötilaan. Sademetsiä kutsutaan maailman keuhkoiksi. Nimitys tulee siitä että sademetsä poistaa sitomalla itseensä suuria määriä hiilidioksia ja luovuttaa tilalle suuren määrän happea. Kun metsää kaadetaan, sen hyödyllinen vaikutus häviää, ja puihin sitoutunut hiili joutuu takaisin ilmakehään, mikä lisää kasvihuoneilmiötä. Puut vaikuttavat ilmaston säätelyyn erittäin merkittävästi sitomalla hiilidioksidia ilmakehästä. Sademetsät ovat aikoinaan peittäneet noin 15% maapallon pinta-alasta. Nykyään sademetsien pinta-ala on vain noin 5 %.

  Sademetsien tuhoamisen seurauksena lisääntyy kuivuus, tulvat, eroosio ja aavikoituminen. Viime vuosien aikana sademetsistä on löydetty satoja ennestään tuntemattomia kasvi- ja eläinlajeja. Elinympäristöjen tuhoutumisen vuoksi saatamme menettää lajeja pysyvästi jo ennen kuin ne edes löydetään. Sademetsissä on kymmeniä tuhansia tuntemattomia tärkeitä lääkekasveja, joita voisimme hyödyntää ja jotka tuhoutuvat ennen löytämistään tuhottujen metsien mukana.

  Maailman metsiä uhkaa ennennäkemätön hävitys. Joka toinen sekunti metsiä tuhoutuu noin jalkapallokentän suuruisen alan verran.

  Samaa mieltä päätoimittajan kanssa tästä että: ”Tämä näyttää siltä kuin avaruusolennot yrittäisivät lähettää viestin puunleikkaajille… viestin siitä että he tuhoavat sademetsää. Ja että puiden tuhoaminen on sama kuin tuhoaisi Jeesuksen. Voimakas viesti, mutta ovatko ihmiset valmiita sellaiseen?”

  Infoa Brasilian metsäpaloista: https://yle.fi/uutiset/3-10938557
  Tuolta infoa metsien hävityksestä: https://wwf.fi/uhat/metsakato/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.