Karjansilpomisia ympäri maailman — aiheuttiko Pohjoisen porokuoleman UFO vai säteilyase?

Linda Moulton Howe raportoi UFO-havainnoista ja massiivisesta maailmanlaajuisesta eläinten silvonnasta ja katoavasta karjasta ympäri USA:ta ja suurten eläimien kadosta kuudessa maassa.

Ilmiö ei ole tunnettu kaikille, mutta kulissien takana eläinten silvontaa tapahtuu ainakin kuudessa maassa, joihin kuuluu myös kissaeläimet USA:ssa viime kuussa.

500 lehmää katoaa Ashburtonin farmilta keski-Canterburyssa Uudessa Seelannissa ja pari päivää sen jälkeen salama iskee kuoliaaksi 323 poroa eteläisessä Norjassa. Toinen isku tappoi 19 lehmää Teksasissa.

Otetaan esimerkiksi salaman tappamat porot. 323 poroa kuoli korkeaenergisen sähköpurkauksen seurauksena elokuun 27. päivänä 2016. Vaikka yksityiskohdat salamaniskusta ovat tuntemattomat, virallinen tarina tuntuu silti peittelyltä.

Nämä eläimet eivät välttämättä kuolleet salamaan. Ne saattoivat kuolla myös mikroaaltosäteilyn purkaukseen. Mahdollisesti kyseessä on ase jota on testattu, mikä voisi selittää sen miksi osalta poroista puuttui pää (räjähtivätkö ne kuumuuden aiheuttamana?) ja monet muut porot löytyivät sarvet solmussa.

Jos tiedät sen että EU on rakentamassa Pohjoismaiden alueelle viisi uutta HAARP:n tyyppistä antenniryhmää ja kaikki nämä antenniryhmät ovat Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Niiden säteet on suunniteltu osumaan toisiinsa.

Tämä uusi 50 tuhannen antennin ohjelma on nimeltään EISCAT 3D –”viidennen sukupolven tutka” ja voimme vain ihmetellä onko EISCATin kokeilut mikroaaltosäteillä saaneet aikaan nämä porojen kuolemat.

Linda Moulton Howe oli havainnut että karjaa katoaa jatkuvasti ja sitä silvotaan, mutta kukaan ei jäänyt tästä kiinni, ketään ei tutkittu, mitään jälkiä ei ollut jäänyt, ja ei ollut minkäänlaista todistusaineistoa. Vaikka viranomaiset kertovatkin Lindalle jatkuvasti epävirallisesti että nämä ovat ”avaruusolentojen” tekosia, on selvää että jotain on käynnissä.

Vaikka ei ole todisteita siitä että ”avaruusolennot” ovat syypää, on paljon mahdollista että avaruusaseita testataan karjalla. Kuten vanhempi Norjan Luonnoninstituutin tutkija (joka oli ollu paikanpäällä käymässä poroalueella) sanoi, että porot ovat ilmeisesti kuolleet kuin ”joku olisi painanut kytkimestä”.

Blogger Tricks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.