Kuumottava orbi vanhassa kellarissa

Havaintopäivämäärä: heinäkuun 16, 2020

Havaintopaikka: Saksa

Omituinen kappale havaittiin 300 vuotta vanhan kellarin turvakamerassa. Silminnäkijä sanoi, että hän katsoi nopeasti turvakameraansa aamulla ja havaitsi omituisen kappaleen lentämässä ohi. Orbi näkyi leijailevan alas rappusia talon kellariin. Kun kappale ensiksi näkyy rappusien yläpäässä, se näyttää varsin kiinteältä. Sen tullessa lähemmäksi kameraa se muuttuu läpinäkyvämmäksi. Kamera käyttää infrapunavaloa valaisemaan aluetta. Ihmissilmä näkee huonosti infrapunaa, mutta kameran avulla se näkyy. Huikea näky olennosta, joka tutkii vanhaa taloa omistajan nukkuessa. 100%:n varmuudella orbiolentoja on olemassa, ja ne ovat älykkäitä… odottavat vain omistajan menevän nukkumaan ja tuntevat olonsa mukavaksi tutkiakseen taloa. Koska talo on vanha, se on varmasti kiinnostanut sitä vieläkin enemmän.

Scott C. Waring

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

2 vastausta artikkeliin ”Kuumottava orbi vanhassa kellarissa”

  1. Noita 300 vuotta vanhoja ja vielä vanhempiakin kellareita on täällä Saksassa pilvin pimein ja joku näkyy lavastaneen sinne jonkinlaisen valoilmiön. Oli kai amatöörillekin helppo tehtävä. Freiburgin yliopistossa Saksassa psykologian laitoksessa tutkitaan parapsykologiaa eli ns. yliluonnollisia ilmiöitä. Eivät vielä ole löytäneet mitään sellaista. Ovat kuulemma kiitollisia, jos löytäisivät ja ihmiset ilmoittaisivat tutkittavaa. Tutkija eivät ehdi koluta kaikkia Saksan 300 vuotiaita kellareita, joista löytyy varastoituna viinipulloja, perunoita, omenoita ja umpioituja papuja, kirsikoita ja muuta tähdellistä. Tuossa kellarissa vain rojua ja jätesäkki ja moderni valolähde telineellä.
    Suomessa ei ole noita 300 vuotiaita kellareita ja on kai hauskaa uskoa ”silminnäkijän” keksimään juttuun.

  2. Tässä kamera käyttää infrapunavaloa valaisemaan aluetta. Ihmissilmä näkee huonosti infrapunaa, mutta kameran avulla se näkyy.

    Varmaan Freiburgin yliopistossa Saksassa psykologian laitoksessa väitetään valheellisesti tutkitavan parapsykologiaa, mutta totuus on kuitenkin, että valtavirtatiedemaailman normeihin ei silti mahdu, että koetut paranormaalit yliluonnolliset tieteen avulla selittämätömät ilmiöt voivat olla todellisia. Seurauksena on loputon kädenvääntö siitä kuka päättää että ilmiöt ovat todellisia. Kaavamainen valtavirtatiede määrää liiaksi länsimaista yhteiskuntaa, kun ihmisten pitäisi luottaa enemmän omiin kokemuksiinsa, tai tässä tapauksessa siihen minkä kamera näyttää.

    Paranormaaleita tieteenavulla selittämättömiä ilmiöitä on varmasti todettu kaikkialla ympärillämme ja kyse ei ole vain pelkästään vanhoissa kellareissa tapahtuvista ilmiöistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.