Linnut varoittavat Putinista USA:ssa

Havaintopäivämäärä: elokuu 2015
Havaintopäivämäärä: New York, New York, USA

Joillain avaruusolennoilla on telepaattinen kyky liikuttaa ja muotoilla asioita, kuten pilviä, savua tai pienten esineiden joukkoja, kuten tässä tapauksessa lintuja. Joskus he ajattelevat jotain ja se vaikuttaa lähellä oleviin esineisiin ja ottaa heidän ajatustensa muodon. Usein he kommunikoivat tällä tavoin telepaattisesti, joka on linnuille helppoa vastaanottaa ja sillä hetkellä osallistua. Joku ajatteli Putinia tällä alueella, kun linnut tarttuivat telepaattisesti ajatuksiin.

Tästä päästäänkin itse Putiniin. Ovatko avaruusolennot vaikuttaneet häneen? Emme kait koskaan saa tietää, mutta avaruusolennot vaikuttavat ja auttavat myös ilkeitä diktaattoreita. Sellaista kävi myös Hitlerille. Tiesitkö, että Putin määräsi Puolan presidentin koneen pudotettavaksi alas? Koneessa oli myös täysi esikunta ja kenraaleja, se tapahtui vuonna 2010. Vain 12 tuntia ennen koneen räjähdystä, minä näin Putinin CNN:llä. Hän sanoi, ”Puolan pitää poistaa nuo ohjukset. Jos ette tee niin, tuhoan teidät.” Hän sanoi sen karjuvalla äänellä ja kättä puhujanpönttöön paukuttaen.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat vuonna 2015:

Videolla näkyy lintujen ”omituinen käytös” New Yorkissa. Se muuttui viraaliksi venäläisen uutistoimiston huomattua lintuparven olevan Vladimir Putinin kasvojen muotoinen. Video, jonka Youtubeen on ladannut Sheryl Gilbert, näyttää ”lintujen omituisen käytöksen”. Parvi lentää Brooklyn Bridgen yllä. Uutiskanava Zvezda lähetti videon ja toimittaja raportoi parven olevan  Vladimir Putinin kasvojen muotoinen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Linnut varoittavat Putinista USA:ssa”

  1. Toksinen myrkyllinen Vladimir Putinin kasvot leijuu Brooklynin sillan yllä lintuparven muodossa ilman suuta. Iho näyttää olevan ummessa, kuin hetken aikaa Neolla Matrix elokuvassa, ehkä tuo on merkki tulevasta myrkyttäjä Putinin sanattomuudesta ja hänen vallan kaatumisesta toivottavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.