Miehet mustissa saapuvat ovelle kolkuttelemaan

Havaintopaikka: Tuntematon kaupunki
Havaintopäivämäärä: 20.9.2023 kello 10:45
Lähde: MUFON

Ultraharvinainen kohtaaminen, jonka on kuvannut puolueeton ovikamera. Kaksi miehiksi mustissa pukeutunutta avaruusolentoa, joiden takana leijailee tumma pallo. Tämä huutaa avaruusolentojen vierailua, sillä useimmat miehet mustissa -tapaukset ovat yleensä itse avaruusolentoja. Ilmeisesti avaruusolennot joko näyttävät ihmisiltä tai ottavat ihmismuodon pitääkseen vierailun kohteen rentona.

He olivat todennäköisesti siellä vain juttelemassa henkilön kanssa keräämässä dataa ja tutkimassa tämän asuntoa. Avaruusolennot tekevät tätä ihmisille, jotka on merkitty jonkinlaisella seurantalaitteella. Avaruusolento saapuu takaisin muutaman vuoden päästä keräämään uutta dataa, skannaamaan ja joskus operoimaan henkilöllä ennen hänen kotiin palauttamistaan. Tämä video on hieno, todella harvinainen. Miten kansa reagoi?

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Äitilläni on ovikamera. Hän näkee kaksi henkilöä koputtelemassa oveen, joita hän ei ole koskaan nähnyt aiemmin. Hän tekstaa lapsilleen ja kysyy tunteeko kukaan heitä. Me emme tunne. Sitten huomasin jotain omituista taustalla. Lentävä tai leijuva esine.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.