Mies menetti pulssin 45 minuutiksi, palasi takaisin henkiin uskomattoman vision kanssa

Rekkamies Ohiosta järkytti sairaalan henkilökuntaa heräämällä henkiin lähes tunnin kestäneestä pulssinmenetyksestä, joka seurasi massiivista sydänkohtausta. Mutta se mitä hän väittää nähneensä tuona aikana on saanut hänet varmistumaan kuolemanjälkeisen elämän todellisuudesta.

Brian Miller, 41, oli avaamassa säiliön kantta kun hän tiesi jonkin menneen vikaan — hän välittömästi soitti hätänumeroon ja kertoi operaattorille ”olen rekkakuskui ja luulen saavani sydänkohtauksen”.

Todellakin, hänen päävaltimonsa oli täysin tukkeentunut, ja se aiheutti sydänkohtauksen mikä tunnetaan nimellä ”leskentekijä”.

Hänet kiidätettiin lähimpään sairaalaan jossa tohtorit onnistuivat elvyttämään hänet ja poistamaan tukoksen, mutta paluttuaan tajuihinsa ja kivun laannuttua hänelle ilmeni kammiovärinää, kun sydän alkoi vavista villisti ja se ei enää kyennyt pumppaamaan verta.

”Hänellä ei ollut verenpainetta, hänellä ei ollut pulssia” sanoi ICU-hoitaja Emily Bishop. ”Ajatella.”

Tohtorit suorittivat ”nopean ja vahvan elvytyksen” ja yritti saada Milleriä henkiin neljästi kuitenkaan siinä onnistumatta.

Tuona aikana Miller sanoi siirtyneensä taivaalliseen valtakuntaan. ”Ainoa mitä muistan oli että näin valon, ja aloin kulkea sitä kohti.”

Hän kuvasi kävelleensä kukilla koristeltua polkua kohti valkoista valoa — kunnes hän saapui äitipuolensa luokse, joka oli kuollut vastikään. ”Hän oli kaunein näkemäni ilmestys, se oli kuin ensimmäinen päivä jolloin hänet tapasin, hän näytti niin onnelliselta.”

Miller muistelee kuinka ”hän tarttui käsivarteeni ja sanoi minulle ’ei ole vielä sinun aikasi, sinun ei tarvitse olla täällä, meidän tulee viedä sinut takaisin sillä sinulla on vielä asioita tekemättä ja paikkoja näkemättä.'”

45 minuutin jälkeen hänen pulssinsa palautui ”kuin tyhjästä”, Bishop sanoi. ”Hänen aivonsa eivät olleet saaneet happea 45 minuuttiin ja se että hän on elossa, kävelee, nauraa, on ihmeellinen asia.”

Iloinen ollessaan elävien kirjoissa, Miller sanoo nyt että hän on varma yhdestä asiasta, ”on olemassa kuolemanjälkeinen elämä ja ihmisten tulee uskoa siihen, todella.”

Artikkelin alunperin julkaissut Earth. We are One.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.