Mystisiä portaaleja aukeaa Meksikon ja Euroopan ylle

Syyskuun 1. päivänä 2020 meteorologit havaitsivat jättiläismäisen donitsin muotoisen anomalian Meksikon yllä säätutkissa. He julkaisivat tästä jutun Windy.comiin, eurooppalaisen sääennustepalveluja tarjoavan yrityksen sivuille.

Päämeteorologi Wilmingtonissa, Pohjois-Carolinassa kirjoitti Twitter-tililleen: En ole koskaan nähnyt mitään tuollaista. Kuten huomaatte, donitsein keskusta ei ole tutkapaikka. Se näyttää liian uskaliaalta roost ringiksi. Pakko olla rehellinen: en tiedä! Näettekö te saman kuvion huomenna samaan aikaan?

Ei ole ensimmäinen kerta kun näitä donitsin muotoisia anomalioita ilmaantuu säätutkiin. Elokuun 6. ja 7. päivinä 2020 säätutkat havaitsivat Euriioassa samanlaisen donitsianomalian.

Jotain omituista näkyy tutkassa. Siinä on valkoisten nuolien muotoisia pilviä, joita näkyy Saksan yllä, ne liikkuvat Belgiaan ja Alankomaihin. Sitten pian tulee samankaltaisia pilvimuotoja lisää, joiden jälkeen selvä ympyrä ilmaantuu näkyville, mikä viittaa siihen että kyseessä voisi olla säänmuokkausteknologia.

Vaikka jotkut spekuloivat, että Meksikon Guanajuaton ja Alankomaiden donitsianomaliat voisivat olla jättiläismäisiä UFOjen tai pyörteiden/portaalien merkkejä, toiset sanovat että nämä mystiset ympyrät ovat säämuokkauksen tulosta, jota European Organization for Nuclear Research (CERN) tai High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) ovat tehneet.

Vaikka samanlaisia mystisiä tutka-anomalioita onkin havaittu ympäri maailman viime vuosina, tietoomme ei ole koskaan tullut että ilmiölle olisi löydetty selitystä.

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.