NASAn JPL:n perustajan kuumottavan okkultistinen Dybbuk-laatikko avattiin

Foyersissa, Skotlannissa olevan talon lattialautojen alta löytyi mystinen laatikko, joka on kerran kuulunut okkultisti Aleister Crowleylle, joka on aiemmin asunut talossa.

Coast2coastin mukaan Tin Biscuit Podcastin videolla ’dybbuk’-laatikko avattiin, ja sieltä paljastui nukke, joka oli tehty ihmisen karvoista, kolikoista ja kuivatusta kukasta, sekä kuumottava piirros, jonka sisältö oletettavasti liittyy kutsuttavaan demoniin, jonka oli määrä tulla sidotuksi nukkeen.

Aleister Crowley
Aleister Crowley

Thelema-uskonnon perustaja, okkultisti Aleister Crowley identifioitui itse profeetaksi, jolle oli annettu tehtäväksi ohjata ihmiskuntaa Horuksen aikaan 1900-luvun alussa. Hänen ystävänsä Jack Parson oli amerikkalainen insinööri, kemisti ja myös thelemalainen okkultisti. Hän perusti NASAn Jet Propulsion Laboratoryn (JPL) sekä Aerojet Engineering Corporationin.

JPL on akronyymi sanoista  “Jack Parson Laboratory”, joka on nimetty Parsonin itsensä mukaan, mutta perustamisensa jälkeen vuonna 1958 totuus NASAn okkultistisista juurista on piilotettu kansalta ja nimi muutettiin Jet Propulsion Laboratoryksi.

Katso myös AEON of HORUS: The occult history of NASA

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.