Omituisia valonsäteitä näkyy ympäri maailman

Ihmiset ympäri maailman ovat ottaneet valokuvia omituisista valonsäteistä. Miksi niitä näkyy ja mikä niiden merkitys on?

Suurin osa näistä valonsäteistä sinkoutuu pilvistä kuin massiivinen valokeila etsisi jotain maanpinnalta. Ne ovat identtisiä pystysuoraan valonsäteeseen, hieman kuin kuuluisa valokeila jonka Hector Siliezar kuvasi säteilevän Kukulkanin pyramidin huipulta ollessaan lomalla Meksikossa heinäkuun 24. päivänä 2009.

On epätodennkäköistä, että nämä säteet ovat vain luonnonilmiö tai kameran häikkä.

Voiko olla, että auringonsäteet vaikuttavat maan magneettikentän kanssa ja se mitä näemme on ionisoituja hiukkasia aurinkotuulten jäljiltä, vai onko kyseessä sittenkin jotain muuta?

Seuraava kuva auringonnoususta otettiin lentokoneesta lennettäessä San Fransiscosta Phoenixiin elokuun 17. päivä 2015.

Ensisilmäyksellä kaunis kuva auringonnoususta, mutta kuvassa on jotain omituista.

Aluksi näkyy auringonsäde joka päättyy ympyrään kuin madonreikä tai portaali. Sen alla on ympyrä, oikeassa reunassa kuvaa, keltainen tuntematon esine ja myös auringon yllä näkyy tuntematon esine.

Silminnäkijä sanoi istuneensa viimeisellä penkillä lentokoneessa ja kamera oli osoittanut kohti perää siivistä poispäin. Pilotti joka istui hänen vieressään ei pystynyt myöskään selittämään omituisia esineitä kuvassa. MUFONin tapaus 69495. Linkki kuvaan.

Tuntematon esine auringon yläpuolella on toinen aurinko, tai sitten UFO joka käyttää aurinkoa portaalina ja keltainen esine on sen partioalus?

Keltainen esine ei ole auringonsäteen heijastus, sillä flaret ja heijastukset näyttävät erilaisilta. Katso vasempaa kuvaa, siinä näkyy flare.

Onko yhteensattumaa, että kaikki nämä säteet ja omituiset esineet auringon lähellä tulevat näkyviin samana aikana ja ovatko avaruusolennot vastuussa omituisista valoista?

Viimeisimmät säteet on kuvattu Fort Myersissa, Floridassa elokuun 15. päivänä 2015 ja Civitavecchiassa, Italiassa elokuun 10. päivänä.

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.