Onko isojalka avaruusolento?

Isojalkaa on perinteisesti pidetty yksinkertaisena metsäotuksena siinä missä UFOja on pidetty edistyneinä vierailijoina ulkoavaruudesta.

Voisiko näiden kahden välillä kuitenkin olla yhteys?

Pennsylvanian MUFON keskustelee seitsemännessä vuosittaisessa UFO-olentokonferenssissa 8.11. tästä mahdollisuudesta.

”Bigfootin olemuksesta on kahta koulukuntaa: yksi sanoo että isojalka on lihaa ja verta, ja toinen sanoo että se on ulottuvuuksienvälinen tai ulkoavaruudesta”, sanoi Fred Saluga, Länsi-Virginian MUFONin osavaltiojohtaja ja Pennsylvanian aluejohtaja. Hänet on kutsuttu puhumaan myös Brian Seechin kanssa aiheesta ”Isojalka ja mysteeriolennot”.

Saluga, 65, on eräs useista esiintyjistä jotka puhuvat konferenssissa useista eri aiheista. Monet heistä ovat tunnettuja TV:stä. Näitä ovat mm. Nick Redfern History Channelin ”Ancient Aliensista”, Derrel Sims Discovery Channelin ”Uncovering Aliensista”, Pennsylvanian MUFONin johtaja John Ventre History Channelin ”Hangar 1”:sta sekä Discovery Channelin ”Alien Mysteries and Close Encountersista”.

Ventre sanoi että ohjelmien takia MUFONin raportti- ja jäsenmäärät ovat kasvaneet koko maassa. Pennsylvaniassa kiinnostus on ollut niin vahvaa että konferenssia ollaan voitu järjestää jo kolmen vuoden ajan.

”Saamme kuusi tapausta viikossa, noin 300 vuodessa”, Ventre sanoo.

Mutta ohjelmat tekevät aiheesta puhumisen ihmisille helpommaksi.

”Uskon ihmisten tulevan kaapista ulos näiden asioiden kanssa esim, ’Hangar 1’:n takia”, Saluga sanoo. Hän on entinen poliisi joka on aloittamassaisojalkojen tutkimusprojektia Pennsylvaniassa. ”Entisaikaan kaikkia pelotti sanoa yhtään mitään. Mitä enemmän pääset sisään tähän, sitä enemmän tajuat että maailmassa on niin paljon sellaista jota emme ymmärrä.”

avaruusolio, avaruusolento, ufo, juhan af grann, eksopolitiikka, avaruus, fysiikka, ufohavainto, ufo havainto

MUFON on tutkinut selittämättömiä ilmiöitä vuodesta 1969 lähtien. ”Pennsylvania on yksi suurimmista osavaltioista raporttien määrässä”, sanoi Bob BeHanna, 39, joka on Pennsylvanian MUFONin 6. aluejohtaja. Monet tapauksista liittyvät isojalkaan.

”Fayetten piirikunta on tunnettu sen isojalka-havainnoista monen vuoden takaa”, sanoi Saluga. Mutta isojalkaa ei ole koskaan saatu kiinni, joka panee miettimään voisiko se olla haamu tai avaruusolento.

”Jos ajattelee, niin me olisimme löytäneet jo jotain jos se olisi lihaa ja verta”, sanoi BeHanna.

Tutkijat sanovat että on ollut tapauksia joissa UFOja ja isojalkoja on näkynyt samalla alueella. Yksi niistä tapahtui Uniontownin lähistöllä lokakuun 25. päivä 1973, kun silminnäkijät näkivät valoisan objektin taivaalla joka laskeutui ja kaksi isojalkaa tuli esiin metsistä.

Toisessa Fayetten piirikunnan tapauksessa, joka sattui vuorilla vuonna 1974, nainen raportoi ampuneensa isojalan jonka löysi takaoveltaan. Otus katosi.

Vaikka yhtään ei olla saatu kiinni, tutkijat ovat löytäneet omituisia jälkiä alueella jossa isojalka on nähty. Salugalla on suuri valujälki, joka on otettu vuonna 1979 Pittsburghin North Parkista.

Vaikka jotkut saattavatkin pilkata ajatusta että isojalka olisi avaruusolento, Saluga sanoi, ”kunnes saamme selville mitä ne ovat, asiantuntijoita ei aiheesta ole”.

Lisätietoa konferenssista on saatavilla sivulta www.mufonpa.com. Salugaan saa yhteyden maililla: fsaluga@aol.com.

 

(Lähde : heraldstandard.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.