Paljaalle silmälle näkymätön orbi näkyy infrapunassa

Lämpökameran kuvassa näkyy suuri hehkuva orbi sen leijaillessa ympäriinsä ikään kuin etsien jotain.

Asunnonomistajalla oli kämpässään kolme turvakameraa: kaksi tavallista infrapunaa ja yksi lämpökamera/liikkeentunnistin. Ainoastaan lämpökamera havaitsi tämän huhtikuun 20. päivänä 2020.

Orbi näyttää muuttavan muotoaan monta kertaa. Se ei ollut näkyvillä toisissa kameroissa tai paljaalle silmälle. Jopa hänen vaimonsa meni ulos katsomaan mitä siellä oli, mutta ei nähnyt mitään. Kuitenkin, kun hän meni takaisin monitoroimaan tilannetta ja katsoi videota itsestään ulosmennessään, kappale näkyi.

Orbit ovat ilmiönä edelleen mysteeri. Jotkut sanovat, että orbi on henki tai energiaa kuolleista olennoista. Toiset sanovat, että kyseessä on vain pölyhiukkanen, joka heijastaa valoa, tai kameran artifakti.

Orbit vaikuttavat käytäviltä, mutta ei ole osoitettu niiden olevan henkiä tai ulottuvuuksienvälisiä olentoja tai älyjä. Niissä kuitenkin on jotain tietoista, ja nämä energiapallot ikäänkuin kulkevat energialinjoja pitkin.

Mystinen ilmestys etuovella St. Thomasissa Neitsytsaarilla pysyi siellä auringonnousuun asti ja sitten katosi.

MUFON: https://mufoncms.com/cgi-bin/report_handler.pl?req=view_long_desc&id=112331

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Paljaalle silmälle näkymätön orbi näkyy infrapunassa”

  1. ”Orbit ovat ilmiönä edelleen mysteeri. Jotkut sanovat, että orbi on henki tai energiaa kuolleista olennoista. Toiset sanovat, että kyseessä on vain pölyhiukkanen, joka heijastaa valoa, tai kameran artifakti.”

    Artefakti teennäinen, luonnoton, keinotekoinen luomus; ihmisen tekemä esine tai luomus (vastakohtana luonnon muodostamalle).

    Kamera ei voi itsestään synnyttää artefaktia liikkuvaa energia-valopalloa. Voisi olla jonkinlainen minimaalinen sähköinen ilmiö, joka purkautuu pienimuotoisena valoenergia pallona. Myös suuremmat sähköiset ilmiöt kuten pallosalamat näkyvät purkautuessaan ja nekin liikkuvat ilmassa hitaasti paikasta toiseen.

    Pallosalama on vapaasti ilmassa leijuva valaiseva pallo ja niiden elinikä on 2–8 sekuntia, mutta ne voivat kestää jopa muutaman minuutin ja on halkaisijaltaan muutamasta sentistä metriin. Niitä esiintyy vain ukonilmalla kuten tavallisiakin salamoita, mutta ne eivät aiheuta samanlaista tuhoa. Todennäköisimmältä nykykäsityksen mukaan vaikuttaa venäläisen fyysikko Pjotr Kapitsan vuonna 1955 esittämä teoria, jonka mukaan ukonilman aikana syntyvät sähkömagneettiset aallot muodostavat pallosalamoita. https://fi.wikipedia.org/wiki/Pallosalama

    Videon orbi vaikuttaa enemmänkin luonnon muodostelmalta, joka myös liikkuu. Tuskin on pölyhikkanen videolla joka heijastaa valoa, leijailee paikoillaan ja sitten lähtee lopulta liikkeelle. Videolla suunnattua vomakasta valoa ei näy, joka olisi erikseen kohdistettu pölyhikkaseen, joka alkaisi hehkua noinkin suurikokoisena noin 25 cm valopallo-objektina. Jotain energiaa orbit vaikuttaa kuitenkin olevan, koska näkyvät vain kameran infrapuna-aallon pituudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.