Punaisia valoja Meksikossa

Tunnistamattomat, kirkkaat, hehkuvan punaiset valot Villahermosan yllä Meksikossa ovat sekoittaneet tuhansia ihmisiä. Punaiset valot ilmaantuivat yötaivaalle heinäkuun 11. päivänä 2020 ja vaikka ne ovat kauniin punaisia, kukaan ei ole varma siitä mikä ne on aiheuttanut.

kuvat Twitteristä (tilit alla)

 

Pienen meksikolaiskylän asukkaat onnistuivat ottamaan nämä kuvat pitkulaisista valoista puhelimillaan ja postaamaan kuvat Twitteriin täällätäällätäällä ja täällä heidän halutessaan niistä lisätietoja.

Siitä lähtien teorioita on tullut ilmi. Viranomaiset ovat raportoineet, että punaiset valot ovat keijusalamoita, mutta tämä on kiistetty useita kertoja.

Keijusalamoita?

Youtube-kanava Willeasen mukaan viranomaiset alueelta ovat vakuuttaneet kaikille, että nämä valot eivät ole mitään mistä kannattaa huolestua ja ne ovat yksinkertaisesti punaisia keijusalamoita, täysin luonnollinen ja harmiton ilmentymä.

No, tämä ei välttämättä ole täysin totta. Keijusalamoita esiintyy kymmenien kilometrien korkeudessa ilmakehässä ja ne kestävät lähinnä sekunnin murto-osan.

Nämä neljä mystistä ilmiötä olivat muutaman sadan metrin korkeudella maanpinnasta, paljon lähempänä kuin mikään keijusalama olisi, ja ne kestivät ihan kunnon tovin, tarpeeksi pitkään että amatöörikuvaaja kerkesi ottamaan niistä kuvan puhelimella.

Se ei näytä luonnonilmiöltä. Ehkäpä punaiset valot ovat merkki paranormaalista aktiviteetista, tai ne voivat olla merkki siitä että jotain tapahtuu piakkoin?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.