Puolet kanadalaisista uskoo olevan todennäköistä että avaruusolennot ovat käyneet maapallolla

Jos jätetään huomiotta metsäpalot, nuorisorikollisuus, lentokoneturmat ja vallankaappaukset muissa maissa, elokuun lopulla ei ollut paljoakaan uutisoitavaa.

Ja se saattaa tehdä galluppifirmalle hallaa jos yrityksen nimi ei pysy uutisissa.

Tämä on ehkä se syy mikä sai Angus Reid Instituten julkaisemaan erään epätavallisemmista gallupeistaan.

Gallupissa kysyttiin voidaanko maapallon tiettyjä ilmiöitä selittää tieteellisesti.

Gallupin mukaan 79 prosenttia vastaajista uskoo, että älykästä elämää on ”varmasti” tai ”mahdollisesti” jossain muualla universumissa. Prosenttiosuudet ovat tasaisia kaikissa ikäryhmissä: 29% 18-54 -vuotiaista sanoo ”varmasti” ja 30% 55-vuotiaista ja vanhemmista sanoo ”varmasti”.

11% vastaajista sanoi, että avaruusolennot ovat varmasti vierailleet maapallolla. Toinen 36% sanoi että tämä oli ”todennäköisesti totta”. Vain 18% sanoi että on ”varmasti valetta” että olennot toisilta planeetoilta olisivat tulleet käymään planeetallamme. Ne, joilla oli yliopistotutkinto, olivat kaikkein todennäköisimmin skeptikkoja.

Hauska juonenkäänne esiintyi, kun gallup raportoi niistä jotka pitivät itseään Salaiset Kansiot -sarjan ”suurina faneina”. Nämä olivat kaikkein todennäköisimpiä uskomaan että avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla. Ne jotka eivät tienneet sarjasta yhtään mitään olivat kaikkein epätodennäköisimpiä hyväksymään tätä.

Samaan aikaan 37% naisista ajatteli ”varmasti” tai ”todennäköisesti”, että ihmiset jotka kuolevat ja heillä jää selvittämättömiä asioita kesken muuttuvat kummituksiksi. Miehistä 30% ajatteli näin.

47% naisista ja 24% miehistä ajatteli olevan todennäköistä, että ihmiset kykenevät kommunikoimaan kuolleiden kanssa.

Yli 25% vastaajista sanoi että oli ”varmasti totta” tai ”todennäköisesti tota” että eläimet joiden olemassaoloa ei ole todistettu, kuten Loch Nessin hirviö tai isojalka, ovat todellisia.

 

Artikkelin julkaissut Straight.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.