Robbie Williams kertoo UFO-kokemuksestaan

Haastattelun päivämäärä: helmikuun 26, 2018 Haastattelupaikka: Australia, 60 Minutes TV Show

Näyttelijä ja laulaja Robbie Williams oli 60 Minutes -ohjelmassa ja paljasti vakavaan äänensävyyn kohdanneensa UFOn. Hän sanoi, että kyseessä oli ranch Utahin osavaltiossa. UFO oli niin lähellä häntä, että hänellä oli tennispallo, jolla hän olisi voinut osua alukseen heittämällä. Valitettavasti haastattelua tehnyt ihminen ei ottanut asiaa vakavasti ja vitsaili asiasta sen sijaan, että olisi syventynyt kokemuksen yksityiskohtiin.

On myös kiinnostavaa, että hän puhui tenniksestä, jotain mistä hän pitää ja mikä saa hänet rentoutumaan, ja käytti analogiaa ”olisin voinut osua UFOon tennispallolla”. On selvää, että Robbie Williamsilla on positiivinen fiilis ja kokemus UFOn näkemiseen läheltä. Kokemus, joka on muuttanut häntä ikuisesti.

Ei ole sattumaa, että UFO leijaili hänen yllään 30-50 metriä hänen yllään. Se oli tarkoituksella. Avaruusolennot usein tarkoituksella matkaavat ajan ja paikan halki… kyllä, aikamatkailla nähdäkseen jonkun joka, menneenä aikana, muutti elämää jollain tavalla. He tekivät sen John Lennonin kanssa, presidenttien Reagan ja Carter kanssa ja niin monen muun kanssa. Mietin… mikä kappale tai elokuva on inspiroinut avaruusolentoja etsimään hänet käsiinsä? Ja inspiroiko kohtaaminen itsessään Robbieta tekemään kappaleen tai elokuvan? Uniikki paradoksi…. kumpi tuli ensin, UFO-havainto vai taideteos?

Mielestäni Robbie Williamsin kappale Advertising Space voi olla inspiraatio vierailla hänen luonaan. Kappale selittää ihmiskunnan parhaat ja kauheimmat asiat. Laitan sen alle.

Scott C. Waring

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.