Salaiset psyykkisen sodankäynnin ja kaukokatselun ohjelmat

Dark Journalist syventyy kaukokatseluohjelmaan jonka CIA on rahoittanut fyysikko Russell Targin kanssa, joka perusti koko homman Stanford Research Institutessa (SRI) kollegansa fyysikko Hal Puthoffin kanssa.

He menevät syvälle salaiseen psyykkisten vakoojien maailmaan, ja keskustelevat Targin salaiseksi luokitellusta työstä uskomattoman lahjakkaiden kaukokatselijoiden kuten taiteilija Ingo Swannin, armeijan upseeri Joe McMoneaglen ja Burbankin poliisiviranomaisen Pat Pricen kanssa, joista viimeinen kuoli hieman sen jälkeen kun hän kaukokatseli UFO-tukikohtaa. Hänet oli suoraan rekrytoitu salaiseen CIA:n operaatioon. Nyt koko ohjelmaa johtanut mies kertoo kaiken!

Targ muistelee uskomattomilla yksityiskohdilla kaukokatseluohjelman kehittämistä CIA:lle, sekä kansallista turvallisuutta vaarantaneita tilanteita joissa hän ja hänen tiiminsä olivta mukana kaikkein korkeimmilla hallituksen turvallisuusluokituksilla.

Hän myös muistaa alkuvaiheen päivänsä jolloin hän oli kiinnostunut metafysiikasta, ja opiskeli vahvojen mentaalisten ihmisten kuten Helena Blavatskyn ja Edgar Caycen elämää isänsä kirjakaupassa Chicagossa.

82-vuotiaana Targ on valmis tasaamaan tilit ja paljastamaan legendaarisen ja salaisen työnsä jonka hän on tehnyt monimutkaisen kaukokatseluproseduurin kehittämiseksi.

Hän aikoo kumota monia myyttejä ja väärää tietoa aiheen ympäriltä ja selittää miksi hän käytti elämänsä SRI:n jälkeen edelleen katsellen verhon toiselle puolelle syvempään todellisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.