Selittääkö merenalainen tukikohta Alaskan kolmion katoamiset?

Alaskan kolmio, syrjäinen ja harvaan asuttu alue, joka sijaitsee Juneaun, Anchoragen ja Barrow’n välissä, tunnetaan suhteettoman suuresta määrästä ratkaisemattomia kadonneiden henkilöiden tapauksia, ja lukumäärä ylittäö minkä tahansa muun paikan Maapallolla. Viimeisen puolen vuosisadan aikana yli 20 000 ihmistä on kadonnut salaperäisesti jälkiä jättämättä ja jättänyt Alaskan erämaahan kummittelevan kysymysmerkin.

Tarinan jännitystä lisää raportit salaperäisistä UFO-havainnoista, Isojalka-kohtaamisista ja muusta paranormaalista toiminnasta, jotka tekevät Alaskan kolmiosta selittämättömien ilmiöiden keskipisteen.

Jotkut teoreetikot uskovat, että Alaskan kolmio kätkee sisäänsä sähkömagneettisen anomalian, kuten pyörteen, jolla voi olla vaikutusta fyysiseen maailmaan. Tämä magneettinen mysteeri on synnyttänyt spekulaatioita, joissa nämä ilmiöt yhdistetään niin monen ihmisen katoamiseen.

Puolustustiedustelupalvelu DIAn analyytikon vuosia sitten tekemä löytö kolmesta salaisesta Maan ulkopuolisesta maanalaisesta tukikohdasta voisi mahdollisesti olla vastaus moniin raportteihin, joiden mukaan tunnistamattomat esineet lentävät taivaalla äänettömästi.

Yksi tällainen tukikohta sijaitsee tiettävästi Alaskan Mount Hayes -vuoren alla, joka on osavaltion itäisen vuoriston korkein huippu. Sen syrjäinen ja vaikeapääsyinen sijainti herättää kysymyksiä siitä, voisiko tällainen Maan ulkopuolinen maanalainen tukikohta liittyä lukuisiin UFO-havaintoihin ja muihin outoihin tapahtumiin, kuten monien ihmisten selittämättömiin katoamisiin, jotka ovat jatkuneet alueella vuosikymmeniä.

Kummittelevimpiin mysteereihin kuuluu 44 sotilashenkilön katoaminen Douglas C-54 Skymaster -lentokoneessa, joka oli matkalla Alaskasta Montanaan. Huolimatta yhdestä Kanadan ja Yhdysvaltojen viranomaisten kaikkien aikojen laajimmista yhteisistä etsintä- ja pelastusoperaatioista, lentokoneesta ei ole koskaan löydetty jälkeäkään.

Toinen mysteeri on kongressiedustaja Hale Boggsin katoaminen vuonna 1972. Hänen lentokoneensa katosi selittämättömällä tavalla tutkasta kulkiessaan kolmion ilmatilassa. Laajoista etsintä- ja pelastustoimista huolimatta hylyä tai eloonjääneitä ei koskaan löydetty.

Valokuvaaja nappasi kuvan lautas-UFOsta Alaskan Anchoragessa.
Valokuvaaja nappasi kuvan lautas-UFOsta Alaskan Anchoragessa.

Kun kaikki selittämättömät tapahtumat ja oudot havainnot ovat tapahtuneet vuosien varrella, herää kutkuttava kysymys: Voisiko Alaskan Mount Hayes -vuoren alla sijaitsevalla salaisella maanalaisella tukikohdalla olla kytkös avaruusolentoihin, ja voisivatko nämä olennot antaa vastauksia yli 20 000 ihmisen katoamiseen, jotka ovat kadonneet jäljettömiin yhdessä kahden lentokoneen ja niiden matkustajien ja miehistön kanssa?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.