Tuomiopäivän profeetta ennustaa vuodelle 2024

”Tuomionpäivän profeettana” tunnettu selvänäkijä on julkaissut sarjan ennusteita tulevalle vuodelle, mukaan lukien Venäjän ja Kiinan liitto ja maailmanlaajuiset kyberhyökkäykset.

Southamptonista kotoisin oleva Craig Hamilton-Parker väittää näkevänsä tulevaisuuteen ja työskentelevänsä meediona.

Vaimonsa Janen rinnalla työskentelevä meedio, 69, ennusti oikein pandemian, Brexitin, Donald Trumpin presidentiksi tulon ja jopa kuningatar Elisabet II:n kuoleman.

Craig julkaisi hiljattain uuden sarjan ennusteita, joiden hän odottaa toteutuvan seuraavien 12 kuukauden aikana.

Kahden tunnin mittaisella YouTube-videolla hän väitti, että Lontoo ja Eurooppa joutuvat suurten tulvien valtaan, että Australiassa alkaa uusi pandemia ja että Venäjän presidentti Vladimir Putin kuolee.

Klipin alussa Craig toteaa: ”Ennusteet täällä tulevat olemaan jotakuinkin vuodesta 2024 luultavasti noin vuoteen 2026.

Kun hän katsoo eteenpäin tuohon kolmen vuoden ajanjaksoon, hän sanoo: ”Uskon, että vuoden 2026 jälkeen näemme, että maailmassa alkaa tapahtua joitakin hyvin myönteisiä asioita, mutta siihen asti polku on mielestäni edelleen kivinen.

Craigin arvaukset eivät olleet pelkkää synkkää ja synkkää, ja hän ennusti, että samanaikaisesti hengellisyys kasvaisi ja syöpä voitaisiin parantaa.

Hän selitti: ”Tämä kaikki liittyy tekoälyyn, ja minusta tuntuu, että jotain merkittävää löydetään heti vuonna 2024”.

”Lääketieteen ja hoidon alalla on tapahtunut paljon edistystä, samoin Alzheimerin taudin alalla, mikä sopisi minulle hyvin, koska olen tulossa sinne”, hän vitsaili.

Craig, jota kutsutaan ”uudeksi Nostradamukseksi”, ennusti myös Venäjän ja Kiinan liittoa.

Hän sanoi: ”Vuonna 2015 aloin sanoa, että näen, että Venäjä ja Kiina muodostavat liittoutuman, ja näin alkaa tapahtua”. Yksi ensimmäisistä ennusteistani koskee siis tätä Venäjän ja Kiinan liittoa, joka on mielestäni tällä hetkellä hyvin tärkeä.

Craig Hamilton-Parker, joka tunnetaan "tuomiopäivän profeettana", ennusti vuodelle 2024 Venäjän ja Kiinan liittoa, maailmanlaajuisia verkkohyökkäyksiä ja "monia luonnonkatastrofeja".
Craig Hamilton-Parker, joka tunnetaan ”tuomiopäivän profeettana”, ennusti vuodelle 2024 Venäjän ja Kiinan liittoa, maailmanlaajuisia verkkohyökkäyksiä ja ”monia luonnonkatastrofeja”.

”Sanoin tuolloin, että Venäjän talous kutistuisi tulevina vuosina ja se tekisi asekauppaa Kiinan kanssa, ja valitettavasti näin alkaa tapahtua, erityisesti Ukrainan sodan vuoksi.

Hän ennusti myös Venäjän presidentin Vladimir Putinin kuolemaa ja sanoi, ettei hänellä ole enää kauan aikaa.

”Vaistoan, että hänen kuolemansa on lähellä, tämä voi olla käännekohta, tämä voi olla se, mikä päättää kaiken”. [Venäjän ja Ukrainan välinen sota] tulee jatkumaan Putinin kuoleman jälkeen, mutta se on sodan kuolinisku, ja sopimus saatetaan solmia, kun hän on kuollut.

Hamilton-Parker sanoi kuitenkin, että Venäjän uudeksi presidentiksi tuleva henkilö on ”yhtä paha” ja ennustaa, että hänestä tulee ”nainen”.

Craig ennusti myös, että vuonna 2024 tulemme näkemään ”merkittävän” määrän kyberhyökkäyksiä ympäri maailmaa.

Hän sanoi: ”Näemme vakoiluohjelmia, suuri vakoiluohjelmien julkistaminen tapahtuu. Tapahtuu jotain, joka kaataa joitakin pankkijärjestelmiä.”

Craig väitti, että vuonna 2024 tapahtuu myös monia luonnonkatastrofeja eri puolilla maailmaa, kuten maanjäristys Amerikassa ja Italiassa.

Hän sanoi: ”Minusta tuntuu, että Amerikassa tapahtuu melko suuri maanjäristys, joka ulottuu koko länsirannikolle ja Meksikoon asti. En näe kaiken romahtavan… mutta minusta tuntuu, että tänä vuonna on tulossa suuri järistys.

Craig sanoi myös, että hän näkee Australiassa tapahtuvan paljon lähivuosina, kuten maastopaloja, tulvia, räjähdys Suurella valliriutalla ja uusi pandemia, joka saa alkunsa sieltä.

Hän sanoi myös, että hän näkee ”suuria tulvia”, jotka valtaavat Lontoon ja Euroopan, erityisesti Saksan. Vielä huolestuttavammin hän lisäsi, että hän näkee tsunamin iskevän Australiaan.

Hän sanoi: ”Näen, että Euroopan ja Britannian läpi on tulossa melkoinen tulva. Näen toisen tsunamin tällä kertaa, vaikka se on Tyynellämerellä, ja näin Australian rannikon kärsivän siitä.”

Hän sanoi: ”Ei vuonna 2024, mutta tulevaisuudessa näen toisen pandemian tulevan Australiasta, tämä on jonkinlainen bakteeri-infektio, maailma voittaa sen, se ei ole yhtä äärimmäinen kuin Covid.”

”Näen tulipaloja Canberran ympärillä ja tulvia Tasmanian ympärillä, ilmeisesti tämä on jo tapahtunut. Joku sanoi minulle, koska tein tämän ennusteen muutama viikko sitten, joten ehkä se on jo tapahtunut, en tiedä.”

Selvänäkijä ennusti myös Venäjän presidentin Vladimir Putinin (kuvassa) kuoleman vuonna 2024 sanoen, ettei hänellä ole enää kauan aikaa.
Selvänäkijä ennusti myös Venäjän presidentin Vladimir Putinin (kuvassa) kuoleman vuonna 2024 sanoen, ettei hänellä ole enää kauan aikaa.

Vuonna 2017 hän esitti kylmäävän väitteen, jonka mukaan influenssapandemia pyyhkäisisi jossain määrittelemättömässä vaiheessa koko maailman, ja vuoteen 2020 mennessä Covid-19 levisi koko maailmaan.

Craig syventyi myös politiikkaan ja sanoi ennustavansa, että konservatiivit voittavat seuraavat vaalit Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

”Työväenpuolueen kannatus on noussut, mutta minusta tuntuu kuitenkin, että ihmiset eivät luota Keir Starmeriin, ja jos työväenpuolue voittaa, Keir ei pysy vallassa kovinkaan kauan, vaan hänet erotetaan.”

”Minusta tuntuu, että konservatiivit saavat vaivoin voiton, vaikka tämänhetkiset mielipidemittaukset sanovat täysin päinvastaista, mutta minusta tuntuu, että tässä välissä tapahtuu paljon, paljon muutoksia vallassa, uusia ihmisiä tulee mukaan, Nigel Farage ehkä tulevaisuudessa.”

 

Artikkelin julkaissut Daily Mail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.