Uusia viljakuvioita Briteissä ja Italiassa

Viljakuviot, nuo salaperäiset kuviot, jotka ilmestyvät pelloille yhdessä yössä, herättävät edelleen maailmanlaajuista huomiota. Viime aikoina Britanniassa ja Italiassa on raportoitu uusista muodostelmista, jotka ovat herättäneet uteliaisuutta sekä harrastajien että epäilijöiden keskuudessa.

Ensimmäinen kohde oli Broad Hinton, lähellä Winterbourne Bassettia, Wiltshiressä, Britanniassa, jossa havaittiin peltokuvio 28. toukokuuta. Tämä paikka ei ole ilmiölle vieras, sillä Wiltshiressä on pitkä historia viljapkuvioiden kanssa. Kuten aina, kuvio oli geometrisen tarkka, ja monimutkaiset, toisiinsa liittyvät ympyrät levisivät vihreään maisemaan. Huolimatta lukuisista teorioista, jotka vaihtelevat luonnonilmiöistä Maan ulkopuoliseen toimintaan, tämänkin ympyrän, kuten edeltäjiensä, alkuperä on edelleen mysteerin peitossa.

UK-crop-circle

Vain kaksi päivää myöhemmin tuli kiehtova raportti kaukaisemmalta paikkakunnalta – Capriano del Collesta, Giuliettan läheltä Italiasta. Toukokuun 30. päivänä paikalliset heräsivät pelloille kaiverrettuun henkeäsalpaavaan kuvioon. Kuvio oli erityisen monimutkainen, ja sen monimutkaisuus osoitti odottamatonta taiteellista ilmaisukykyä. Italiassa viljapiirien aktiivisuus on lisääntynyt viime vuosina, ja tämä uusi lisäys luetteloon syventää entisestään näihin ilmiöihin liittyvää juonittelua.

 

The most recent circle was reported on the 4th of June, near Field Barn, again in Winterbourne Bassett, Wiltshire, UK. The farmers found their crops mysteriously flattened into a captivating design, which appears to be distinct from the Broad Hinton circle. Both the identity of the creators and the meaning of these patterns remain undisclosed, maintaining the enigma of the crop circle phenomenon.

Nämä viimeaikaiset tapahtumat kiihdyttävät edelleen keskustelua viljakuvioiden alkuperästä ja tarkoituksesta. Ovatko ne taidokkaita huijauksia, outoja luonnonilmiöitä vai ymmärryksemme ulottumattomissa olevia viestejä? Lukemattomista tutkimuksista huolimatta mysteeri on edelleen olemassa. Yksi asia on kuitenkin varmaa: viljakuviot kiehtovat edelleen maailman mielikuvitusta, ja ne tarjoavat ihmetystä, juonittelua ja vain ripauksen kummallisuutta jokapäiväisessä maailmassamme.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.