Venäläinen indigo-lapsi muistaa edellisen elämänsä Marsissa

Boris Kiprijanovits on indigo-lapsi, mahdollisesti Venäjän tunnetuin laatuaan. Boriska, tai ”pikku-Boris”, oli Pravdan haastattelussa Gennadi Belimovin, Volgogradin alueen yliopistoprofessorin, todistaessa kuinka Boriska kertoi menneestä elämästään Marsissa ja Lemuriassa.

Lyhyen ajan päästä huhu kiiri Venäjällä kuinka tämä pienikokoinen profeetta haasteli asioista, ja Moskovan eräs sanomalehti teki hänestä jutun.

Joten Project Camelot päätti matkata Venäjälle löytääkseen hänet. Tuntui omituiselta että länkkärit saapuivat etsimään häntä. 8.10.2007 heillä oli kunnia haastatella häntä ja hänen äitiään Nadjaa Moskovan lähellä, jonne Nadja oli tuonut hänet kouluun, joka oli tarkoitettu lahjakkaille lapsille.

Hän alkoi puhua nelikuukautisena, kahdeksan kuukauden ikäisenä hän puhui lauseita, kaksivuotiaana hän kykeni lukemaan ja kolmevuotiaana hän kykeni nimeämään kaikki planeetat aurinkokunnassamme, kuinka monta galaksia oli olemassa, ja paljon muuta.

Hän muistaa entiset elämänsä Marssissa. Haastattelun aikana hän teki muutaman uskomattoman huomion:

Marsin ihmiset matkasivat monessa galaksissa ja tähtijärjestelmässä.

Alukset olivat lentokonetyyppiä. Ne olivat kolmionmuotoisia. Ne olivat pisaran muotoisia.

Ne käyttivät plasmateknologiaa, ioniteknologiaa. Jos ne olisivat käyttäneet bensaa, se olisi loppunut liian nopeasti, moottorit olivat liian tehokkaat.

Kaikki alukset eivät toimineet samalla periaatteella. Plasmamoottorialukset rajoittuivat ainoastaan aurinkokunnassa matkailuun korkeilla nopeuksilla. Pisaran muotoiset alukset kantoivat muita aluksia mukanaan.

Jokaisella rodulla oli oma teknologiansa ja innovaationsa. Joillain oli plasma- ja ionimoottorit, toisilla oli energiamoottorit.

Planeetta Marsista hän sanoo, että ihmiset edelleen elävät Marsissa, mutta he elävät pinnan alla ja planeetan sisällä.

Teleportaatiosta hän sanoo: ”portaali on samanlainen kuin teleportti. Se hidastaa aikaa ja avaa ikäänkuin portaalin jossa aika kiihtyy… en osaa sanoa tarkasti. En muista. Se avautuu yhdeltä sivulta ja muutamassa sekunnissa tai minuutissa, mikäli siirto on kaukaa, se avaa toisen avaruuden alueen.”

Kerran hän vietti pitkiä aikoja katsellen piirroksia Lemuriasta, jotka hän näki Ernest Muldashevin kirjassa nimetään ”Where do we come from?”,  ja hän innostui tavattomasti siitä. Sitten he puhuivat lemurialaisista monta tuntia, ja siitä kuinka ne elivät 70 tuhatta vuotta sitten ja olivat yhdeksän metriä pitkiä.

Kun hänen äidiltään kysyttiin kuinka hänen lapsensa tietää kaikesta tästä, Boriska vastasi ”minä muistan ja kukaan muu ei ole minulle kertonut, minä näin sen”.

Boriska oli 12 vuotta tammikuun 11. päivänä 2008. Lähes teini-ikäinen. Hän oli hurmaava, ujo, valpas, tarkkanäköinen ja selkeästi äärimmäisen älykäs. Hänen kaikkein muistettavin kommenttinsa oli kun Kerry kysyi häneltä mitä hän ajatteli maapallon ihmisistä. ”En halua puhua pahaa muista ihmisistä.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.