Viittaavatko Raamatun koodit Nibiruun ja tulevaan Messiaaseen?

Richard Shaw, filmin ”Torah Codes: End to Darkness” tuottajaohjaaja ja Rabbi Matityahu Glazerson, eräs maailman johtavista raamatun koodien tutkijoista, kertovat uusista löydöksistään liittyen Messiaaseen ja Nibiruun.

Jotain tärkeää on tapahtumassa Purimin aikaan, joka viittaa joko ensi keskiviikkoiltaan 23. päivään, tai sitten Shushan Purimin aikaan jota juhlitaan Jerusalemissa ensi perjantaina 25. päivänä 2016.

Ennen tapahtumaa me tiedämme että Taivaasta on nähtävissä merkkejä. Cornwallissa on näkynyt taivaalla auringonlasku jossa näkyi enkelin siivet.

Chloe Moore, kuninkaallisesta meteorologiyhteisöstä sanoi: ”aurinko jolla on siivet on erittäin harvinainen ilmiä, sille ei ole nimeä”.

Ok, se voi tapahtua, kyseessä on vain harvinainen ilmiö taivaalla, mutta mitä jos se tapahtuisi kahdesti lyhyen ajan sisällä!

Tammikuun 13. päivänä 2016 toinen valokuvaaja Koloan kunnasta Hawaiin Kauain saarelta otti valokuvan auringonlaskusta. Hän sai valokuvatuksi myös taivaalla auringon jolla on siivet.

Katso kahta kuvaa ja vertaa niitä – ne ovat samoja! Tämä ei voi olla yhteensattuma.

Rabbi Matityahu Glazerson viittaa Nibiruun eli siivekkääseen planeettaan. Ovatko nämä ”siivekkäät auringot” tai ”suojelusenkelit” taivaalla merkkejä Taivaasta?

Rabbi Matityahu Glazersonin uudet löydökset viittaavat todellakin tulevaan taivaan tapahtumaan.

 Artikkelin julkaissut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.