Viljakuviot ovatkin Äiti Maan käsialaa!

Vierailtuaan kymmenillä Britannian viljakuvioilla vuonna 2007, palkittu filmintekijä Patty Greener sai ”kontakti”-kokemuksen muodostelmassa joka muutti hänen elämänsä ikuisesti.

Hän kehitti telepaattisen kommunikaatiokyvyn tahon kanssa joka on ilmeisesti kuvioiden ”tekijä”. Hänen sessioidensa aikana ”tekijän” kanssa hän oppi viljakuvioiden oleellisimman salaisuuden: Äiti Maa on viljakuvioiden Tekijä!

William Levengood oli uskomattoman hyvä tiedemies vuosikymmeniä, ja hän esitti validia tutkimustietoja viljakuvioilmiöstä. Hänet suljettiin tiedeyhteisön ulkopuolelle sen jälkeen kun hän levitti aiheesta valeita, ja hänen tutkimuksensa tukahdutettiin vuosiksi.

Levengood kuoli vuonna 2013. Hän tutustutti Patty Greerin Penny Kellyyn ja tutkittuaan Levengoodin uskomatonta tieteellisten löytöjen varastoa hän löysi viljakuvioiden salaisuuden. Patty uskoo, että maapallo, ihmisten tietoisuus ja avaruusolennot ovat kommunikoineet viljakuvioiden kautta viestejä jo vuosisatoja.

Pitkään piilossa ollut Levengoodin tutkimustieto ja Penny Kelly osoittavat, että maapallon energiat ley-viivojen alueilla synergiassa ja tietoisella tarkoituksella ovat viljakuvioiden lähde. Plasma on kaiken materian perusta, ja plasta on myös uuden energialähteen perusta.

He havaitsivat myös, ett viljakuvioiden värähtelyihin osuneet siemenet tuottivat 30%-40% enemmän ruokaa ja biopolttoainetta kasvia kohti, ja niiden ravintoarvo oli jopa 75% parempi! He havaitsivat rautamalmin kiinnittyneen joihinkin viljakuviokasvien lehtiin. Kuinka sellainen olisi mahdollista?

William Levengoodin tutkimus selittää, että viljakuviot alunperin tulevat maasta eivätkä taivaasta.

Perustuen Levengoodin tutkimuksiin Patty päätti tehdä elokuvan “Crop Circle Diaries” paljastaakseen nämä moniulotteiset kommunikaatiot jotka ovat jääneet viljapeltoihin kuin muistilaput viimeisen parin sadan vuoden aikana.

Alfred Lambremont Webre ja Patty Greer keskustelevat tästä löydöksestä ja pyrkivät tuomaan yhteen metafysiikan, avaruusolentojen teknologian ja tieteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.