Yliluonnollinen olento turvakamerassa Meksikossa

Turvakamera kuvasi omituisen tapauksen Meksikossa. Tapaus on epäilyttänyt ihmisiä, videolla näkyy mystinen muodonmuutos eläimestä ihmisen näköiseksi hahmoksi. Tapaus sattui Navan alueella autotallissa, ja video jaettiin TikTokissa.

Videolla näkyy mies puhdistamassa renkaita. Hänen koiransa kuljeskelee ympäriinsä. Yhtäkkiä koira alkaa tuijottaa autotallin ovea, ja tumma nelijalkainen olento näyttää ilmestyvän tyhjästä. Hahmo näyttää kutistuvan ja muuttuvan täysin toisennäköiseksi.

Havainnon epäselvästä luonteesta huolimatta mies näyttää selvästi järkyttyneen ja juoksee sisälle sivuovesta. Hänen ollessaan poissa olento muuttuu ihmisen näköiseksi, ja sitten menee pois.

Miehen palatessa vaimonsa kanssa mystinen olento on jo kadonnut.

Paranormaali tapaus on herättänyt spekulaatioita, ja jotkut epäilevät tämän muodonmuuttajan olevan olento nimeltään nahual.

Kertomukset muodonmuuttajista, olennoista joilla on kyky muuttaa olomuotonsa epätavallisin keinoin, on yleensä tulkittu myyteiksi. Voidaan kuitenkin pohtia myytin ja potentiaalisen ensikäden yliluonnollisen olennon kohtaamisen välistä eroa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.